Στη Μάγισσα μετά το οσκαρικό τετ α τετ Ροϊλού - Λέχου έρχεται μία μεγάλη προδοσία

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Μάγισσα μετά το οσκαρικό τετ α τετ Ροϊλού - Λέχου έρχεται μία μεγάλη προδοσία

Αντρέι καπετάνιος, δικαστής, ανακριτής και ιατροδικαστής. Το τρολάρισμα του Twitter στον Ροϊλό και η επική σκηνή στη Μάγισσα που δίνει τη θέση της σήμερα σε μία ακόμη κορυφαία σκηνή. 

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Κατερίνα Λέχου συνεργάζονται για πρώτη φορά φέτος στη Μάγισσα και αυτό είναι μεγάλο δώρο για τους τηλεθεατές. Το απέδειξαν χθες με μία επική σκηνή της σειράς, όταν «άνοιξαν» τα χαρτιά τους και τις αποκαλύψεις τους. Την ίδια στιγμή που το κοινό τρόλαρε τον Αντρέι για τους πολλαπλούς του ρόλους, ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε μία μεγάλη ανατροπή στη σειρά. Μη αναμενόμενη.

https://www.instagram.com/p/C291X_vIxrF/

Ο Αντρέι τα κάνει όλα και συμφέρει

Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος έχει δημιουργήσει το απόλυτο καστ στη Μάγισσα με τη βοήθεια των συνεργατών του. Δεν υποδύονται ρόλους oι ηθοποιοί του, είναι οι ρόλοι. Η σειρά έχει μπει σε μία πολύ ωραία ροή εξελίξεων, τις σημαντικότερες από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε.

Η σκηνή της ατίμωσης του Τζανή στη Μάγισσα: Η μητέρα του ορκίζεται να εκδικηθεί τον Μάρκο

Ο Αντρέι λειτουργώντας ως ντετέκτιβ, ανακριτής, καπετάνιος, ιατροδικαστής τρολαρίστηκε χθες από το κοινό γιατί χρησιμοποίησε όλες αυτές τις ιδιότητες για να ανακρίνει τον Τζανή, να μάθει ότι το παιδί της Μεταξίας είναι δικό του, αλλά κυρίως πως δεν το δολοφόνησε εκείνος.

Έκανε όμως ένα λάθος τακτικής να ανοίξει τα χαρτιά του στη Δαμιανή και ευθέως να την κατηγορήσει εκείνη ως δολοφόνο του βρέφους του Μάρκου και της Μεταξίας (που τελικά ήταν και δικό της εγγόνι). Πως εκείνη έδωσε την εντολή στη βοηθό της Πολυξένη και εκείνη βρήκε τους κατάλληλους να τη βοηθήσουν.

Δεν αρνήθηκε τίποτε αλλά δεν λύγισε η Δαμιανή. Πέρασε στην αντεπίθεση απειλώντας έμμεσα εκείνον και τη Θεοφανώ. Πως κανείς δεν θα τους πιστέψει.

Η Κατερίνα Λέχου ξεπέρασε ακόμη και τον ρόλο της ως Ελένη στο Νησί με τη χθεσινή της ερμηνεία, έχοντας τον καταλληλότερο παρτενέρ. Φαρμακερό χαρακτήρισαν αυτό το τετ α τετ στο Twitter. Και οι τηλεθεατές έκαναν και πολύ σωστές παρατηρήσεις.

Σου έχω ήδη πει πως στο σημερινό επεισόδιο ο Τζανής με ένα πολύ ατιμωτικό τρόπο εξορίζεται από τον πύργο. Η Δαμιανή πέφτει στα πόδια του συζύγου της, αλλά μάταια.

Ο Τζανής σύντομα θα βρεθεί μόνος και άξαφνα σε σκλαβοπάζαρο. Ο Μόρφης όμως είναι εκείνος που θα τον αναγνωρίσει και θα τον «αγοράσει». Καταλαβαίνεις πως έχει ένα μοναδικό όπλο στα χέρια του κατά των Λασκαραίων. Σύντομα ο Τζανής θα βρεθεί στον πύργο των Γερακάρηδων.

Ξεκινά το κεφάλαιο της προδοσίας. Ο Τζανής συμμαχεί με τον Σπήλιο. Θέλει να αφανίσει τον Μάρκο για την εξορία του. Μόνο που δεν είναι τόσο εύκολο αυτό. Η Δαμιανή βρίσκεται σε δίλημμα όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί. Θέλει το παιδί της να επιστρέψει, αλλά βλέπει ότι αυτό είναι αδύνατο. Άρα, μήπως υποκύψει και εκείνη στην προδοσία; Αλλά για να καταστρέψει κυρίως τον Αντρέι και τη Θεοφανώ και λιγότερο τον Μάρκο;

Βέβαια η Δαμιανή έχει δείξει ήδη πως έχει καλές σχέσεις με την Κυπριανή Γερακάρη, οπότε δεν θα δυσκολευτεί.

Ετοιμάσου γιατί ο Κανέλλος (Νίκος Ψαρράς) θα βρεθεί πάλι προ εκπλήξεως με όσα γίνονται στην οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/C3QimOFsz4j/