Survivor: Το κοινό πήρε θέση στην κόντρα Ασημίνας - Σταυρούλας και το αποτέλεσμα δεν ξαφνιάζει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Το κοινό πήρε θέση στην κόντρα Ασημίνας - Σταυρούλας και το αποτέλεσμα δεν ξαφνιάζει

Η είσοδος της Σταυρούλας στο παιχνίδι ήδη φαίνεται πως επηρέασε την Ασημίνα, η οποία άρχισε να πέφτει αγωνιστικά.

Το σερί επιτυχίας για τη στρατηγική του James Καφετζή φαίνεται πως συνεχίζεται στον Άγιο Δομίνικο, αφού μετά την είσοδο του ίδιου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο φετινό Survivor η ομάδα των Μαχητών έχει πάρει τα πάνω της, κάνοντας το 2 στα 2 στον δεύτερο αγώνα ασυλίας που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.

Μπορεί ο ίδιος να μην έφερε πόντο όμως, οι συμβουλές του για τα «ματσαρίσματα» κυρίως της Σταυρούλας απέδωσαν καρπούς, αφού προκαλώντας την Ασημίνα και την Δαλάκα από τους Διάσημους να διαλέγουν την συμπαίκτριά του για αντίπαλο, οι πιθανότητες να φέρνουν πόντο οι υπόλοιπες γυναίκες της Μπλε ομάδας αυξήθηκαν.

Οι νίκες της Σταυρούλας και τα δάκρυα της Ασημίνας

Φυσικά, το γεγονός πως η Σταυρούλα είναι μία - αν όχι η καλύτερη - παίκτρια όλων των κύκλων του ριάλιτι είναι αυτό που έχει βοηθήσει και τη στρατηγική του James να «βγει» αλλά και την Μπλε ομάδα να κερδίζει. Και μπορεί η ίδια να μπήκε λίγο «κουμπωμένη» στον αγώνα της πρώτης ασυλίας, μιας και ήταν η πρώτη της μέρα στους στίβους μάχης, στον δεύτερο όμως έδειξε πραγματικά τα «νύχια» της φέρνοντας 3 πόντους, ανάμεσα στους οποίους και τον τελικό μαζί με τον Φάνη.

Το κοινό ενθουσιάστηκε βλέποντας τόσο τη Σταυρούλα σε τέτοια φόρμα αγωνιστικά όσο και τη συνεργασία της με τον Φάνη, κάτι που βέβαια δεν ισχύει για τις δύο πιο μεγάλες αντιπάλους της, την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Δαλάκα και η Ασημίνα είναι οι δύο καλύτερες παίκτριες των Διασήμων και μέχρι πρότινος, όπως ανέφερε και ο James στο συμβούλιο του νησιού, «έκαναν πάρτι» απέναντι στις Μαχήτριες. Με την είσοδο της Σταυρούλας, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει κι αυτό σίγουρα είναι κάτι που, όπως φάνηκε δεν μπορεί να διαχειριστεί καθόλου η Ασημίνα. Η παίκτρια των Κόκκινων αν και μπαίνει για 3η φορά στο παιχνίδι, ανέφερε πως για τις ήττες της φταίει η κακή της ψυχολογία - και όχι η Σταυρούλα Χρυσαειδή - επειδή της λείπουν τα αγαπημένα της άτομα.

Το κοινό βέβαια, έχοντας παρακολουθήσει και τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι γνωρίζει πως η Σταυρούλα με την Ασημίνα δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις, επομένως το να χάνει η δεύτερη από την πρώτη σίγουρα επηρεάζει τον εγωισμό της και άρα την αγωνιστικότητά της.

Αυτό είδε και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος συμφώνησε με τον James στο συμβούλιο του νησιού - κάτι μη αναμενόμενο αφού οι δυο τους έχουν κόντρα από το Survivor 2021 - και μίλησε για «πεσμένη απόδοση» στην ομάδα του μετά την έλευση των νέων παικτών.

Η 2η υποψήφια

Όσον αφορά πάντως την ψηφοφορία των Διασήμων η δεύτερη υποψήφια μετά την Ζωή Ασουμανάκη είναι η Όλγα Πηλιάκη, η οποία πολύ αξιοπρεπώς δέχθηκε την ψήφισή της, αν και σε σύγκριση με τον Νίκο Γκάνο δεν θα την έλεγε κανείς πιο αδύναμη αγωνιστικά. Κάπως έτσι, από την τρίτη ασυλία θα πρέπει να προκύψει γυναίκα αναγκαστικά, σύμφωνα με τους φετινούς κανονισμούς.