Survivor: Ο καυγάς της Ασημίνας με την Δαλάκα επιβεβαίωσε τον Βολικάκη και ένα πράγμα είπαν όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο καυγάς της Ασημίνας με την Δαλάκα επιβεβαίωσε τον Βολικάκη και ένα πράγμα είπαν όλοι

«Από τη φιλία στον τσακωμό ένας MVP δρόμος» είπε το κοινό βλέποντας την Ασημίνα και την Δαλάκα να τσακώνονται για τα στατιστικά, ενώ η ομάδα τους κέρδισε και την τρίτη ασυλία.

Στο είπα και την προηγούμενη φορά, στο φετινό Survivor οι κινήσεις των παικτών και των δύο ομάδων είναι κάπως αψυχολόγητες. Από τη μία οι παίκτριες των Μαχητών αυτή την 4η εβδομάδα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο αποφάσισαν πως για να βγάλουν τον Rob εκτός παιχνιδιού θα πρέπει να ρίξουν στη μονομαχία μαζί του τους δύο καλύτερους παίκτες της ομάδας - ρισκάροντας όμως και τη δική τους παραμονή - από την άλλη οι δύο «τοπ» παίκτριες των Διασήμων τσακώνονταν για τον τίτλο του MVP της εβδομάδας.

ashmina.jpg

Ίσως βέβαια, και όλα όσα έγιναν να μην ήταν και τελείως αψυχολόγητα αλλά να υπήρχε και απώτερος σκοπός, αφού το ριάλιτι επιβίωσης φέτος παίζεται αλλιώς και η στρατηγική είναι το No1 για να παραμείνεις στο παιχνίδι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ψηφοφορία κοινού.

Και ο Φάνης υποψήφιος

Κάπως έτσι, και μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας για πρώτη φορά δεν πραγματοποιήθηκε συμβούλιο υποψηφιοτήτων, αφού οι Μπλε έχασαν και ο Φάνης βγήκε αυτόματα υποψήφιος μαζί με τον Περπατάρη και τον Rob, μιας και ο Σταμάτης ήταν τραυματίας και δεν θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Έτσι, αυτό που δεν σκέφτηκαν - ή έκαναν πως δεν σκέφτηκαν - οι γυναίκες των Μαχητών συνέβη και οι δύο καλύτεροί τους άντρες βγήκαν υποψήφιοι μαζί με τον αξιολάτρευτο κατά τ' άλλα Σκωτσέζο. Εξ αρχής, βέβαια, κανείς δεν πίστεψε - ούτε οι συμπαίκτες τους, ούτε οι Κόκκινοι αλλά ούτε και το κοινό - πως ο λόγος που ψήφισαν αρχικά τον Περπατάρη ήταν επειδή ήθελαν να διώξουν τον αδύναμο παίκτη τους αλλά ότι προστάτεψαν η μία την άλλη, αφού ήταν η πλειοψηφία στην ψηφοφορία.

Ο Βολικάκης δικαιώθηκε

Μπορεί συμβούλιο να μην έγινε και να ήταν αναμενόμενο ποιοι θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνοντας κανονικά τον MVP παίκτη της εβδομάδας μάλλον άνοιξε χωρίς να το ξέρει τον ασκό του Αιόλου για την Ασημίνα, στην οποία δεν άρεσε καθόλου το γεγονός πως η «φίλη» της, Κατερίνα Δαλάκα βγήκε και πάλι MVP.

Έτσι, παρότι οι Διάσημοι κέρδισαν και τους τρεις αγώνες ασυλίας παραμένοντας ασφαλείς για μια ακόμη εβδομάδα, ένας άνευ - ή και όχι - σημασίας καυγάς ξεκίνησε με την Ασημίνα να λέει πως νιώθει ουσιαστικά αδικημένη που η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ξανά η MVP και θα έπρεπε να υπάρχει εναλλαγή παικτών γι' αυτόν τον τίτλο.

Η κατηγορία της Ασημίνας εστιάστηκε στο γεγονός πως η Δαλάκα διαλέγει πρώτη απ' όλες τις παίκτριες των Διάσημων ποια γυναίκα από τους Μαχητές θα «ματσάρει» υπονοώντας ότι διαλέγει τις πιο αδύναμες για να έχει καλύτερα στατιστικά και να βγαίνει MVP. Από τη μεριά της η Δαλάκα δεν πίστευε αυτά που άκουγε, από την κατά τ' άλλα φίλη και συμπαίκτριά της, αφού όπως είπε στην ατομική της συνέντευξη δεν φοβάται να αναμετρηθεί με κανέναν παίκτη.

Κάπου εκεί έγινε και μια αποκάλυψη για το πώς κέρδισε τον τίτλο του MVP ο Σάββας Γκέντσογλου κάποιες βδομάδες πριν, όταν με αφορμή την μικρή αδιαθεσία που ένιωθε η Ασημίνα τον «παρακίνησε» να πάει στον γιατρό, χωρίς εκείνος να ξέρει πως έγινε για να μην παίξει και χάσει τον τίτλο του MVP, αφού ήταν για μία νίκη μπροστά από την Δαλάκα. Η Ασημίνα δεν δέχτηκε πως η αποκάλυψη αυτή από την Δαλάκα ήταν αλήθεια με την δεύτερη να την βγάζει ψεύτρα και εκείνη να λέει στην κάμερα του Survivor αναφερόμενη στη «φίλη» της πως το παιχνίδι την έχει «καταπιεί».

Στo Twitter/X κατάλαβαν γιατί έγινε ο καυγάς Ασημίνας - Δαλάκα

Όλος αυτός ο καυγάς, δύο πράγματα έδειξε στο κοινό που παρακολουθούσε σχολιάζοντας εκείνη την ώρα τα τεκταινόμενα στο Twitter/X. Αφενώς πως ο Χρήστος Βολικάκης είχε δίκιο όταν έλεγε πως δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δαλάκα - παρά μόνο ζήλεια και ανταγωνισμός - και αφετέρου πως η Ασημίνα ακούγοντας στο τελευταίο συμβούλιο πως επιστρέφει η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο παιχνίδι άρχισε να αγχώνεται για το ποια θα την «ματσάρει» σε περίπτωση που πάει στην ομάδα των Μαχητών. Κακά τα ψέματα, η Κατερίνα Δαλάκα γνωρίζει πολύ καλά ποιες παίκτριες μπορεί να κερδίσει πιο εύκολα κι αυτό κάνει μέχρι στιγμής διαλέγοντας την Χρύσα, την Άιρα, την Μαριλίνα και σχεδόν ποτέ την Δώρα.

Survivor: Tο Twitter/X αποθέωσε τον Χρήστο Βολικάκη μετά τις αποκαλύψεις για Παππά και Ασημίνα