Η Μαρίνα Ασλάνογλου στο πρώτο ποστ μετά τον χωρισμό από τον Δημοσθένη Πέππα αποθεώθηκε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρίνα Ασλάνογλου στο πρώτο ποστ μετά τον χωρισμό από τον Δημοσθένη Πέππα αποθεώθηκε

H Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας πήραν χωριστούς δρόμους μετά από 8 χρόνια γάμου. Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού στα social media.

Χωριστούς δρόμους μετά από 8 χρόνια γάμου αποφάσισαν να πάρουν η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας, με την ηθοποιό να επιβεβαιώνει την είδηση στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

Η ηθοποιός και ο ποινικολόγος διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και έχουν ως κύριο μέλημα την ανατροφή του γιου τους, Κωνσταντίνου. Όπως εξήγησε η ίδια η Μαρίνα Ασλάνογλου on air, επιθυμούν από κοινού διακριτικότητα από τα media, για χάρη του παιδιού τους.

Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά τον χωρισμό

Πριν από λίγα 24ωρα η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκαν στην Πάτρα, η οποία αποτελεί τον πρώτο σταθμό της περιοδείας τους με το έργο «Σκηνές από ένα γάμο».

Το κοινό τους έδειξε έμπρακτα την αγάπη του, γεμίζοντας ασφυκτικά το θέατρο «Πάνθεον» και τις τρεις ημέρες της παράστασης.

H ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε: «#soldout 🎭 Σκηνές από ένα γάμο📍Πάτρα. Ευχαριστούμε το κοινό της Πάτρας που έκανε την πρώτη στάση της περιοδείας μας #soldout και για τις 3 ημέρες!».

https://www.instagram.com/p/C3KgAqFIg7A/

Οι «Σκηνές» από ένα γάμο γράφηκαν ακριβώς 50 χρόνια πριν, αρχικά ως τηλεοπτική σειρά και έπειτα ως κινηματογραφική ταινία με παγκόσμια επιτυχία. Η ιστορία της Μαριάννε και του Γιόχαν αποτυπώνει με αδυσώπητη ειλικρίνεια και σχεδόν ντοκουμενταρίστικο ρεαλισμό τα στάδια της φθοράς και της παρακμής μιας συζυγικής σχέσης. Κρατώντας την δομή και τους υπέροχα ειρωνικούς τίτλους των «σκηνών», η Έλενα Καρακούλη σκηνοθετεί τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον Νίκο Ψαρρά σε μια παράσταση για το υπαρξιακό πεδίο συνάντησης, αλλά και σύγκρουσης με τον Άλλον. Η Ασλάνογλου στην ερμηνεία της αυτή αποθεώθηκε στην Πάτρα, στις πρώτες παραστάσεις μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

«Μπράβο σας εξαιρετική παράσταση, σας ευχαριστούμε πολύ», «είστε υπέροχοι», «Έχετε την αγάπη μας!!❤️❤️❤️», «Μοναδική παράσταση!! Θα την ξαναέβλεπα!», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού Ασλάνογλου-Πέππα

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέροντας: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας».

Και πρόσθεσε:

«Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες τον Δεκέμβριο η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Το θέμα είναι και οι δύο πλευρές να προσπαθούν, άμα το αφήσεις σε αφήνει και αυτό. Το θέμα είναι να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος, να κάνεις πράγματα, να έχεις έναν σύντροφο που κατανοεί, συναισθάνεται, καταλαβαίνει τι του λες, τι θέλεις να κάνεις, ποια είναι τα θέλω σου, οι ανάγκες σου, η δουλειά σου. Γιατί και εγώ αυτό που κάνω είναι τελείως ωράρια με τον Δημοσθένη, που ξυπνάει το πρωί, εγώ γυρνάω το βράδυ, προσπαθούμε να ταυτιστούμε με έναν τρόπο και από τη μια είναι καλό, γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον αρκετές ώρες».

Μαρίνα Ασλάνογλου & Δημοσθένης Πέππας βλέπουν Ψυχοκόρες στο φιλόξενο σπίτι τους στην Κηφισιά

Η ηθοποιός και ο δικηγόρος παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο, τόπο καταγωγής του γνωστού ποινικολόγου. Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και κουμπάροι ήταν η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη και ο φίλος του ζευγαριού, Χρήστος Καραμανλής.

https://www.instagram.com/p/CrrSvVmIwv1/

Το 2018 Ασλάνογλου-Πέππας υποδέχθηκαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο, με την ηθοποιό να μιλά δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Real η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε μιλήσει για τον πρώην σύζυγό της με τα πιο τρυφερά και ειλικρινή λόγια εξηγώντας:

«Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που προσπαθούμε για τη σχέση και την οικογένεια, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας αγαπιόμαστε πολύ και έχει και το παιδί μεγάλη αγάπη. Δεν είναι όλα τέλεια, σε ένα ροζ συννεφάκι. Όπως σε όλα τα ζευγάρια, θα υπάρχουν εντάσεις θα υπάρχουν διαφωνίες γιατί είμαστε ζωντανοί οργανισμοί, αλλά είμαστε τόσο ο ένας πάνω στον άλλο. Ξέρει ο καθένας το όρια του άλλου, έχουμε ο καθένας διαφορετικά ωράρια, αλλά πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή και υπάρχει μια ηρεμία στο σπίτι γενικά. Μπορεί να άλλαξε το θέμα της ελευθερίας στον αυθορμητισμό μιας εξόδου, γιατί τώρα δεν μπορούμε να βγούμε όπως παλιά, δεν είμαστε δύο, είμαστε τρεις αλλά έχουμε προσαρμόσει τη ζωή μας μαζί με το παιδί και το παιδί σε δικό μας πρόγραμμα. Τώρα που έχει μεγαλώσει και επικοινωνεί είναι η καλύτερη παρέα Και περνάμε πολύ ωραία οι τρεις μας».

Και πρόσθεσε:

«Φροντίζουμε μια φορά την εβδομάδα πάντα να κάνουμε κάτι οι δυο μας να πάμε για φαγητό, να πάμε για ποτό ή και να μη βγούμε, αλλά να κάτσουμε οι δυο μας για να δούμε μια ταινία, να μιλήσουμε, να πιούμε ένα κρασί πάντα το κάνουμε αυτό. Προσπαθούμε και οι δύο να κρατάμε τη σχέση ζωντανή».

Πηγή κεντρικής: