Καλογήρου- Μαρκουλάκης δίδαξαν τηλεόραση στον Γιατρό και η χημεία τους μας θύμισε το 2002

Πατούλια Κατερίνα
Καλογήρου- Μαρκουλάκης δίδαξαν τηλεόραση στον Γιατρό και η χημεία τους μας θύμισε το 2002

«Δεν ξέρω πώς ήσουν πριν, πάντως τώρα είσαι ο καλύτερος γιατρός που θα μπορoύσα να έχω, σε ευχαριστώ», είπε η Μαρίνα Καλογήρου στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη κι εκείνος απάντησε όσο πιο ειλικρινά μπορούσε: «Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά δεν ξέρω καν αν είμαι γιατρός»!

Το εντέκατο επεισόδιο στη σειρά «Ο γιατρός» του Alpha έφερε μια επανένωση ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς με θεατρική ιστορία και απόλυτη χημεία σε κάθε τους συνεργασία.

Η Μαρίνα Καλογήρου άνοιξε το επεισόδιο και υπήρξε η ασθενής εκείνη που έφερε αντιμέτωπο τον Αντρέα Βρεττό με όλα εκείνα τα λάθη που έκανε βάζοντας τη δουλειά πάνω από την οικογένειά του.

Η Καλογήρου, η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο λίγο πριν τις τόσο σημαντικές εξετάσεις για εκείνη, με τις οποίες ήθελε να γίνει δικαστής, ένα όνειρο ζωής για την ίδια, μέχρι να γίνει η διάγνωσή της, υπήρξε η υποψία καρκίνου και ο διάλογος με τον Γιατρό Μαρκουλάκη επούλωσε τις πληγές τους. Μαρκουλάκης και Καλογήρου, υπήρξαν συμπρωταγωνιστές στη διάσημη νουβέλα του John Fowles, «Ο Συλλέκτης» (The Collector) το μακρθινό 2002 σε γνωστό θέατρο των Αθηνών.

https://www.instagram.com/reel/Czlk0zLNn-M/

Καλογήρου: «Έχω καρκίνο; Ποτέ δεν πίστευα πως αυτό θα συμβεί σε μένα, άκουγα πως το άγχος συμβάλλει στη δημιουργία καρκίνου αλλά δεν πίστευα πως θα μου συμβεί, ποτέ δεν είχα χρόνο να σκεφτώ, ακόμα κι όταν ο Διονύσης μου είπε πως είναι δυστυχισμένος και επέμενε πωςω αδιαφορά για την οικογένεια, για εκείνον, για τα παιδιά, εγώ ξέρεις τι έκανα;

Τίποτα, έμεινα εκεί κολλημένη με τις εξετάσεις, ούτε έφτιαξα τη ζωή μου, ούτε γνώρισα κάποιον, μόνο αυτό το πείσμα, εκεί να γίνω δικαστής, για το οποίο διέλυσα την οικογένειά μου και απ’ ότι φαίνεται και το σώμα μου».

Μαρκουλάκης: «Δεν ήταν πείσμα ήταν το όνειρό σου, το κυνήγησες δεν ήταν κακό αυτό. Θα είμαι δίπλα σου συνέχεια, στο υπόσχομαι...

Nα σου πω ένα μυστικό; Αν αρρωστήσεις βαριά και γίνεις καλά είναι σαν να σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, να αλλάξεις, να γίνεις καλύτερος, φρόντισε να το εκμεταλλευθείς».

«Δεν ξέρω πώς ήσουν πριν, πάντως τώρα είσαι ο καλύτερος γιατρός που θα μπορoύσα να έχω, σε ευχαριστώ», είπε η Μαρίνα Καλογήρου στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη κι εκείνος απάντησε όσο πιο ειλικρινά μπορούσε:

«Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά δεν ξέρω καν αν είμαι γιατρός»!

Το κοινό απαιτεί περισσότερο Γιατρό Μαρκουλάκη: Η αλλαγή που έφερε τη μεγάλη αντίδραση των fans

Όσον αφορά την πλοκή πάντως, ο γιατρός Βρεττός είπε την αλήθεια στην οικογένεια Παπαδόπουλου, είχαμε το come back του Βλαδίμηρου Κυριακίδη ο οποίος ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό για λόγφους υγείας παρά τον πυροβολισμό του Μαρκουλάκη στο πρώτο επεισόδιο του γιατρού.

Ο δε γιατρός, κατάφερε να κάνει σκόνη τον αντίπαλό του και διευθυντή της κλινικής που παρά το γεγονός πως του έκλεψε τη συνταγή που θα έφερνε σε δύσκολη θέση και τους δύο, ο Βρεττός έκανε την έκπληξη και κράτησε τη συνταγή και στο κινητό του σε φωτογραφία.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του γιατρού Βρεττού, η σχέση με τη Σοφία Αλεξανδρή, άκα Βασιλική Τρουφάκου έγινε γνωστή και στον ίδιο και στην πρώην του Άννα, την οποίας η έκπληξη ήταν μεγάλη και το επόμενο επεισόδιο -πέραν της συγκλονιστικής εμφάνισης του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, θα μονοπωλήσει και η ατάκα της Άννας στον Γιατρό: «Το νου σου με την Αλεξανδρή»!

Στα μείον του επεισοδίου, το μικρό guest star κομμάτι του Δήμου Αναστασιάδη που με την παρουσία της Καλογήρου στο νοσοκομείο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.