Το κοντό μαλλί της Τζένης Μελιτά έφερε το εύστοχο σχόλιο της Κων/νας Μιχαήλ και συνολική αποθέωση

Το κοντό μαλλί της Τζένης Μελιτά έφερε το εύστοχο σχόλιο της Κων/νας Μιχαήλ και συνολική αποθέωση
Instagram

Το κούρεμα της δεκαετίας είναι αυτό που λατρεύουν όλες οι γυναίκες: είτε το τολμούν, είτε όχι. 

Το έχουμε πει άπειρες φορές στο Queen.gr και όχι μόνο το είπαμε, αλλά το τολμήσαμε κιόλας οι περισσότερες κοπέλες που συνθέτουν την ομάδα μας. Το καρέ είναι το κούρεμα της δεκαετίας και δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία 5 χρόνια το βλέπουμε παντού: από τα catwalks των Fashion Weeks μέχρι τις περισσότερες A-list celebrities.

Ωστόσο, είναι κάποιες γυναίκες που ακόμα δεν το έχουν τολμήσει αλλά ευτυχώς για όλα υπάρχει λύση. Η λύση ακούει στο όνομα faux bob aka ψεύτικο καρέ. Κι είναι τόσο ωραία λύση, που ακόμα κι αν νομίζεις ότι δεν σού ταιριάζει, μπορεί να σε πείσει για αντίθετο σε λίγα μόλις λεπτά.

Αυτό σκέφτηκε και η Τζένη Μελιτά, η οποία αν και λατρεύει τις αλλαγές στο μήκος, δεν έχει τολμήσει ακόμα το καρέ. Πιο συγκεκριμένα, πριν ήταν πριν από μία εβδομάδα όταν η παρουσιάστρια του «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» εμφανίστηκε στην εκπομπή της με faux bob εντυπωσιάζοντας τηλεθεατές αλλά και followers του Instagram όπου και ανέβασε σχετικό υλικό.

https://www.instagram.com/reel/C2-hDeViT19/

Το ψεύτικο αυτό καρέ, ταίριαξε άψογα στο πρόσωπο της 38χρονης και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με το σχόλιο της ηθοποιού Κωνσταντίνας Μιχαήλ -η οποία είναι χρόνια λάτρης των κοντών μαλλιών.

Untitled.png

Πώς θα κάνεις faux bob

Σε πολλά άρθρα μας σού έχουμε δείξει πώς θα κάνεις το εν λόγω ...κούρεμα μόνη σου.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, δεν είναι δύσκολο να κάνεις ψεύτικο καρέ. Πρώτο βήμα; Ξεκίνα να κάνεις με την πρέσα ή το ψαλίδι χαλαρές μπούκλες, αφού φυσικά έχεις ψεκάσει τα μαλλιά με σπρέι θερμοπροστασίας.

Στη συνέχεια, πιάνεις ένα μικρό πλεξουδάκι σύρριζα στον σβέρκο και το στερεώνεις με τσιμπιδάκια. Πιάνεις τις άκρες των μαλλιών σε αλογοουρά χαλαρή με ένα λαστιχάκι (αφήνεις δεξιά και αριστερά δυο τούφες), τη γυρνάς προς τα μέσα και τη στερεώνεις με τσιμπιδάκια στην πλεξούδα που έφτιαξες.

Τώρα, πιάνεις σε 2 αλογοουρές τις δύο τούφες που έχεις αφήσει και τις ενώνεις με τσιμπιδάκια με το υπόλοιπο faux bob που έχεις φτιάξει. That’s it!

Η αλλαγή της Τζένης Μελιτά πριν τον γάμο

Τζένη Μελιτά όπως λέμε Emily in Paris -Εμφανίστηκε με το ίδιο φόρεμα γνωστού Έλληνα σχεδιαστή

Ήταν Ιούλιος του 2023 και λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο όταν η Τζένη Μελιτά αποφάσισε να τολμήσει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν το γάμο, παίρνοντας ένα ρίσκο που λίγες γυναίκες τολμούν. Όπως σού είχαμε γράψει, η παρουσιάστρια υιοθέτησε τότε το μακρύ καρέ το οποίο της ταιριάζει πολύ, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και την καθιστά ιδιαίτερα κομψή και ντελικάτη.

Η Τζένη Μελιτά πριν κουρευτεί

Αλλά και μετά

Το post με το οποίο έδειξε τότε την αλλαγή

«Τελικώς, το πήρα απόφαση και το έκοψα το μαλλί! Και το ΛΑΤΡΕΥΩ! 💇‍♀️
Το ψιλοσκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό, αμφιταλαντευόμουν και για το πως θα είναι στο γάμο μου, αλλά την πήρα την απόφαση στην εκδρομή, που έκανα μόνη μου στο Μυστρά και τσουπ η δικιά σου χθες το απόγευμα χωρίς πολλή σκέψη, παίζει να κουρέψαμε με την @fayedesik πάνω από 10cm μαλλί! Άντε γεια!», είχε γράψει η Τζένη τον Ιούλιο για την εν λόγω αλλαγή και μετά το faux bob ίσως ήρθε να υποκύψει και στο κοντό καρέ.

https://www.instagram.com/p/CucLOmsKBgQ/