Οι followers της Τζένης Μελιτά πρόσεξαν αυτό που «έλειπε» στις φωτό με τα νυφικά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι followers της Τζένης Μελιτά πρόσεξαν αυτό που «έλειπε» στις φωτό με τα νυφικά της

«Αριστούργημα» έγραψαν οι followers της Τζένης Μελιτά στην ανάρτησή της με το δεύτερο από τα τρία νυφικά που φόρεσε στον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη το περασμένο Σάββατο.

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης μετά από 9 χρόνια σχέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, σε έναν γάμο βγαλμένο από άλλη εποχή. Σε αυτό βοήθησε τόσο ο χώρος που επέλεξαν, ο οποίος ήταν ένα τεράστιο κτήμα όπου το κεντρικό κτίριο - σπίτι έμοιαζε με παλιό αρχοντικό όσο και τα τρία νυφικά που επέλεξε να φορέσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Τζένη Μελιτά.

https://www.instagram.com/p/CxTTRgUKuED/

Oι καλεσμένοι ήταν «λίγοι και καλοί», όπως λέει κι ένα λαϊκό ρητό, ενώ οι εικόνες που κυκλοφόρησαν πρώτες από το ευτυχές γεγονός ήταν από φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού που βρέθηκαν δίπλα τους την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, μιας και η ημερομηνία του γάμου δεν ήταν γνωστή.

Το πρώτο posts της Τζένης Μελιτά αφιερωμένο στον σύζυγό της

Η Τζένη Μελιτά μετά τον γάμο δημοσίευσε μια ιδιαίτερα συγκινητική φωτογραφία με το χέρι το δικό της και του Σπύρου Μαργαρίτη να είναι πιασμένα και να φαίνονται οι βέρες τους, ενώ του αφιέρωσε και το ποίημα «Προσωπικό» του Μιχάλη Γκανά. Ανάμεσα στους στίχους που έγραψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν και οι εξής: «Επειδή είναι δύσκολο ν’ αγαπάς
και δυσκολότερο ν’ αγαπάς τον ίδιο άνθρωπο
για καιρό, κάνοντας σχέδια και παιδιά
και καβγάδες, εκδρομές, έρωτα, χρέη
κι αρρώστιες, Χριστούγεννα, Κυριακές
και Δευτέρες, νόστιμα φαγητά
και καμένα, θέλοντας ο καθένας
να ‘ναι ο άλλος γεφύρι και δέντρο
και πηγή, κατά τις περιστάσεις
ή και όλα μαζί στην ανάγκη,
δε θα πει πως εγώ δε μπορώ
να γίνω κάτι απ’ όλα αυτά ή και όλα μαζί,
κι αν είναι να περάσω
μια ζωή στη σκλαβιά –έτσι κι αλλιώς–
ας είμαι, λέω, σκλάβος της αγάπης».

melitajenny_379098061_819862589882740_172631128392421238_n.jpg

Τα posts με τα νυφικά

Με τα τρία νυφικά της να κάνουν «αίσθηση» ήδη από τη βραδιά του γάμου της και τα στιγμιότυπα που δημοσίευαν οι φίλοι τους, η Τζένη Μελιτά δεν θα μπορούσε να μην κάνει ξεχωριστές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, ώστε να μπορούμε να δούμε καλύτερα τις λεπτομέρειές τους.

Έτσι, δημοσίευσε στην αρχή φωτογραφίες με το πρώτο νυφικό, το οποίο ήταν στράπλες με δαντελένιες λεπτομέρειες στους ώμους αλλά και σε όλο το μήκος του ενώ το γοργονέ ύφος του με το εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη αγκάλιαζε πολύ ωραία το σώμα της Τζένης Μελιτά. Για το συγκεκριμένο νυφικό, εκείνη επέλεξε να έχει τα μαλλιά της κυματιστά με διαμαντένια κοσμήματα - σκουλαρίκια και κολιέ - τα οποία της έδιναν έξτρα λάμψη.

Χθες και πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα η Τζένη Μελιτά, δημοσίευσε φωτογραφίες και με το δεύτερο νυφικό της το οποίο είχε έναν πιο vintage χαρακτήρα αφού ήταν στράπλες με έναν κορσέ γεμάτο πέρλες με πολλά βολάν και τούλι ενώ το look της ολοκλήρωναν ένα ιδιαίτερο headpiece με πέρλες κι ένα ζευγάρι γάντια από οργάντζα επίσης με κεντημένες πέρλες.

Το δεύτερο νυφικό φαίνεται πως ενθουσίασε ακόμα περισσότερο τους followers της Τζένης Μελιτά, οι οποίοι έγραψαν στα σχόλιά τους πως πρόκειται για «αριστούργημα»,

ενώ της έκαναν κι ένα μικρό παράπονο «απαιτώντας» να τους δείξει σε κάποιο post και τα νυφικά παπούτσια που επέλεξε να φορέσει την ημέρα του γάμου της, ενώ περιμένουν να δουν και το 3ο νυφικό που ήταν μια ολόσωμη φόρμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και κρύσταλλα.

Η επιστροφή στην εκπομπή της με «άρωμα» από τον γάμο

Η Τζένη Μελιτά επέστρεψε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Πρωίαν Σε Είδον, θυμίζοντας κάτι από τον γάμο της, αφού επέλεξε να φορέσει ένα λευκό τοπ με δαντέλα μαζί με το τζιν της. Η ίδια είπε για τη νέα της «ζωή» με τον Σπύρο Μαργαρίτη: «Τρεις μέρες τώρα έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Είμαι μια άλλη. Τελείωσε, το έκανα. Περάσαμε πολύ ωραία, ευχαριστώ για τις ευχές, όλους όσους μας στείλατε. Ήταν μαγικά, το ζήσαμε με πολύ αγαπημένους φίλους που ήταν εκεί. Λίγοι και καλοί αγαπημένοι φίλοι. Περάσαμε τέλεια, το ευχαριστηθήκαμε».