Η Τζένη Μελιτά απάντησε στα αρνητικά σχόλια με τον πιο ειλικρινή και άμεσο τρόπο

Η Τζένη Μελιτά απάντησε στα αρνητικά σχόλια με τον πιο ειλικρινή και άμεσο τρόπο

Η Τζένη Μελιτά μίλησε με ειλικρίνεια στον αέρα της εκπομπής της για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στα social media λίγο πριν τον γάμο της.

Τις προετοιμασίες του γάμου της συνεχίζει ανελλιπώς αυτή την περίοδο η Τζένη Μελιτά η οποία μετρά αντίστροφα για την ωραιότερη στιγμή της ζωής της. Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Σπύρος Μαργαρίτης θα ανέβουν πολύ σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από 9 χρόνια σχέσης και μια μικρή αναβολή του γάμου τους λόγω πανδημίας.

Το αντισυμβατικό ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα casting και είναι ένα από τα πιο cool της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους συγκατοικούν από την αρχή της σχέσης ενώ πριν από μερικούς μήνες μετακόμισαν σε νέο, μεγαλύτερο σπίτι το οποίο θα στεγάσει την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CtTxyYQqxKG/

Το αρνητικό σχόλιο και η αποστομωτική απάντηση της Τζένης Μελιτά

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια της ΕΡΤ έκανε πρόβα νυφικού και δημοσίευσε στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα. Ένα από τα σχόλια που δέχτηκε στην ανάρτησή της ήταν απρεπές και την ενόχλησε ιδιαίτερα. Η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

«Είμαι σε ένταση. Ένα τυχαίο μήνυμα θα πω που με έβγαλε από τα ρούχα μου: Μη φας τόσα κουφέτα, δεν θα χωράς στο νυφικό, με μπριζώνει φοβερά. Εκνευρίζομαι πάρα πολύ», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

Όλα έτοιμα για τον γάμο της Τζένης Μελιτά: Το νυφικό, το μανικιούρ & τα πλάνα από το νέο σπίτι

Και πρόσθεσε: «Θα μετρήσουν τις μπουκιές μου; Αν εγώ θέλω να φάω πριν τον γάμο μου τα κουφέτα; Με καλή διάθεση τα στέλνουν οι άνθρωποι, αλλά εγώ γιατί να κάτσω να αγχωθώ για το πόσα κουφέτα θα φάω; Πληγώθηκα πάντως».

Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του στα social media και έχουν αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστοι και cool είναι μεταξύ τους. Τζένη και Σπύρος ποζάρουν συχνά μαζί στον φακό, χαρίζοντάς μας #couplegoals εικόνες.

Για το πώς έγινε η πρόταση γάμου η 38χρονη είχε αποκαλύψει στη Real: «Είχε κανονίσει να πάμε αυτό το ταξίδι (Μαρόκο) και ενώ βρισκόμασταν σε μια λίμνη με νούφαρα μού είπε πως έχει κάτι να μου πει. Εγώ ήθελα να βγάλω φωτογραφία για το Instagram. Με τα πολλά με τραβά φωτογραφία, δε μου άρεσε η λήψη και εκείνος επέμενε πως θέλει να μου πει κάτι σημαντικό. Τότε μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί, να παντρευτούμε και να κάνουμε πολλά ταξίδια».

Η απάντηση για την αμοιβή της στη Eurovision

Πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια παρουσίασε τη Εurovision και δέχθηκε έντονη κριτική στα social media αλλά και στα media.

apantisi2.webp

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και ένα σχόλιο που διάβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Τζένη Μελιτά θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν πληρώθηκε για τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της Eurovision.

apantisi.webp

«Επειδή μου ήρθε αυτό το εντελώς αναληθές σχόλιο και στεναχωρήθηκα πολύ. Να το πω λοιπόν ακόμα μια φορά. Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς. Και θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές αν μου ζητηθεί. Αφιλοκερδώς. Νομίζω το λύσαμε. Σας αγαπώ, Τζένη» έγραψε η 38χρονη.

Πηγή κεντρικής: melitajenny