Ο Tom Cruise θα γιορτάσει τον Βαλεντίνο με την Elsina Khayrova αλλά ο πρώην της τον προειδοποιεί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Tom Cruise θα γιορτάσει τον Βαλεντίνο με την Elsina Khayrova αλλά ο πρώην της τον προειδοποιεί
Invision

Ο Tom Cruise ζει τον έρωτά του με την Elsina Khayrova. Το ειδύλλιο του ζευγαριού, οι κοινές εμφανίσεις και ο πρώην σύζυγος της influencer.

Ερωτευμένος είναι ο Tom Cruise, με τα ξένα μέσα να αναφέρουν πως φέτος ο σταρ της μεγάλης οθόνης θα γιορτάσει ως δεσμευμένος τον Άγιο Βαλεντίνο, έχοντας στην αγκαλιά του το κορίτσι του.

Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την 36χρονη Elsina Khayrova, με τους δυο τους να δίνουν το παρών την περασμένη εβδομάδα στο γκαλά για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Air Ambulance του Λονδίνου, στο οποίο ήταν επίτιμος καλεσμένος ο πρίγκιπας William.

O Tom Cruise είναι in love με Ρωσίδα influencer

Τα τελευταία χρόνια ο σταρ του «Mission: Impossible» διατηρεί «σιγή ιχθύος» στην προσωπική του ζωή ωστόσο αυτό φαίνεται να αλλάζει σταδιακά, με τον 61χρονο να είναι full in love με τη γνωστή Ρωσίδα influencer.

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα οι δυο τους περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί, με τον ηθοποιό να επισκέπτεται συχνά υπερπολυτελές διαμέρισμα της Khayrova στο Knightsbridge του Λονδίνου.

Για χάρη της ο Cruise φέρεται ακόμα και να μεταμφιέστηκε, προκειμένου να απολαύσουν ανενόχλητοι τη βόλτα τους σε κεντρικό πάρκο του Λονδίνου χωρίς να γίνουν στόχος των παπαράτσι.

Το ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Mayfair, όπου εθεάθησαν να φιλιούνται. Ένας καλεσμένος ισχυρίστηκε:

Η influencer ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Dmitry Tsvetkov, ο οποίος δηλώνει πως το διαζύγιο με την Khayrova του κόστισε ακριβά και για την ακρίβεια, κάτι παραπάνω από 150 εκατομμύρια λίρες.

«Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μαζί της θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή και έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τom θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του… ορθάνοιχτα», δήλωσε ο Tsvetkov στον Τύπο.

https://www.instagram.com/p/C3FzEeVtxBR/

Αξιοσημείωτο είναι πως Cruise-Khayrova δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, πιθανότατα για να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Screenshot-2024-02-13-112026.png

O Tom Cruise θέλει ξανά στη ζωή του τη Suri

Μετά το διαζύγιο του Tom Cruise με την Kate Holmes το 2012, μπαμπάς και κόρη παρέμεναν αχώριστοι. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την 17χρονη Suri με τον ηθοποιό ωστόσο σήμερα οι δυο τους έχουν αποξενωθεί λόγω της Σαηεντολογίας.

Η Holmes φοβόταν την επιρροή της θρησκείας του πρώην συζύγου της στο παιδί της και τον ευρύτερο αντίκτυπο που θα είχε η Σαηεντολογία στη σχέση τους. Σταδιακά η Suri έβλεπε ολοένα και λιγότερο τον μπαμπά της κάτι που συνεχίστηκε για χρόνια. Ωστόσο ο Cruise δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την κόρη του και σύμφωνα με το περιοδικό Marca έχει φτιάξει ένα πλάνο σχετικά με αυτό.

https://www.instagram.com/p/CN14stRHTli/

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Marca ο ηθοποιός έχει στα σκαριά ένα σχέδιο για να φέρει ξανά κοντά του την Suri.

«Είμαι σίγουρη ότι το κύριο σχέδιό του είναι να περιμένει μέχρι να μεγαλώσει η Suri για να μπορέσει να την μυήσει στη Σαηεντολογία και μακριά από τη μητέρα της», είχε δηλώσει η ηθοποιός Leah Remini.

Ο Τομ Κρουζ εντάχθηκε στη Σαηεντολογία στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η Σαηεντολογία είναι ένα σύστημα πεποιθήσεων που ιδρύθηκε από τον L. Ron Hubbard τη δεκαετία του 1950, συνδυάζοντας πνευματικές αρχές και τεχνικές αυτοβελτίωσης.

Πηγή κεντρικής: apimages.com