Ο ιδιαίτερος λόγος που δεν είδες τον Tom Cruise στα Oscars έχει να κάνει με τη Nicole Kidman

Ο ιδιαίτερος λόγος που δεν είδες τον Tom Cruise στα Oscars έχει να κάνει με τη Nicole Kidman

Η απουσία του ηθοποιού σχολιάστηκε γιατί όλοι περίμεναν μετά την τεράστια παγκόσμια επιτυχία της ταινίας «Top Gun: Maverick» να δουν τον Τom Cruise στη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου. 

Η περσινή χρονιά υπήρξε ένας κινηματογραφικός θρίαμβος για τον Tom Cruise, που είδε το sequel του «Top Gun» να είναι πρώτο σε εισητήρια παγκοσμίως.

Η ταινία είχε 5 υποψηφιότητες στα φετινά Oscars με σοβαρότερη εκείνη της καλύτερης ταινίας, χωρίς όμως εκείνος να ήταν υποψήφιος για το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου. Δεν ήταν όμως αυτός ο λόγος που δεν τον είδαμε την μεγάλη βραδιά, παρόλο που η εκδήλωση ξεκίνησε με αναφορά σε εκείνον. Η πρώην σύζυγός του Nicole Kidman ήταν η αιτία, όσο και αν αυτό σου φαίνεται παράξενο.

21 χρόνια σε απόσταση

Πολλοί από χθες αναρωτιούνται για την απουσία του Tom Cruise από τα βραβεία και υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν είτε πως το έκανε επειδή γνώριζε ότι δεν θα βραβευτεί, είτε πως είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις και γυρίσματα της νέας του ταινίας. Τα βραβεία μάλιστα ξεκίνησαν με αναφορά σε εκείνον, αφού είδαμε τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel να είναι συγκυβερνήτης του και με virtual επεξεργασία, πατούσε τον εκτοξευτή θέσης και προσγειωνόταν με αλεξίπτωτο στην σκηνή του Dolby Theatre στην καρδιά του Hollywood στο Los Angeles.

Η εφημερίδα Daily Mail, δίνει όμως μία διαφορετική εκδοχή, αρκετά παράδοξη.

Αναφέρει λοιπόν πως η αιτία είναι η Nicole Kidman. 21 χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιό τους, φροντίζουν να μη βρίσκονται ποτέ μαζί στην ίδια δημόσια εκδήλωση!

Μοιάζει περίεργο να υπάρχει τέτοια αντιπάθεια μετά από τόσα χρόνια, από ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και μετά από 11 χρόνια γάμου. Τα πρωτοσέλιδα της εποχής, λίγους μήνες μετά τον επίσημο χωρισμό τους εμφάνιζαν ως αιτία του οριστικού χωρισμού τους, την άρνηση της Kidman να γίνει μέλος της Σαιντεολογίας όπως ο σύζυγός της. Το διαζύγιο σε καμία περίπτωση δεν ήταν βελούδινο, αλλά ούτε κρατήθηκε μία όμορφη σχέση στη συνέχεια, παρά την οικογένεια που είχαν δημιουργήσει με την υιοθέτηση δύο παιδιών, της Isabella και του Conor.

https://www.instagram.com/p/CpxMC06snGB

Μάλιστα υπήρχαν φήμες πως επειδή και τα παιδιά έγιναν μέλη της θρησκευτικής αίρεσης, η Kidman δεν διατήρησε επαφές μαζί τους.

Δεν ξέρουμε αν είναι συμφωνημένο όλα αυτά τα χρόνια μέσω των συνεργατών των δύο ηθοποιών να μην διασταυρωθούν ποτέ σε δημόσια εκδήλωση ή απλά να έτυχε.

https://www.instagram.com/p/Cptfr7vpDkR

Η Kidman πάντως διασκέδασε με τη ψυχή της εκείνο το βράδυ, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Keith Urban με τον οποίο συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια γάμου και δεν σταμάτησε να βγάζει selfies με τους επώνυμους συναδέλφους της.