Η Katy Perry εξήγησε γιατί αποχωρεί από το American Idol και ο λόγος είναι απόλυτα λογικός

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Katy Perry εξήγησε γιατί αποχωρεί από το American Idol και ο λόγος είναι απόλυτα λογικός
©2023 Evan Agostini

Η Katy Perry μίλησε στον Jimmy Kimmel για τα επαγγελματικά της σχέδια και ανακοίνωσε το comeback της στη μουσική βιομηχανία.

Μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της διανύει η Katy Perry, με την αλλαγή στην εικόνα της να είναι εμφανής. Παράλληλα η pop star ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Orlando Bloom και της 3,5 ετών κόρης τους, Daisy Dove Bloom.

Πριν από λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live!» όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, αποκαλύπτοντας ότι αποχωρεί από το «American Idol», μετά από 6 χρόνια παρουσίας στην κριτική επιτροπή.

Η Katy Perry εξήγησε γιατί αποχωρεί από το American Idol

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον παρουσιαστή η Perry ομολόγησε πως αυτή είναι η τελευταία της σεζόν στο «American Idol», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ετοιμάζει την επιστροφή της στη μουσική βιομηχανία. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο άλμπουμ της Katy Perry με τίτλο «Smile κυκλοφόρησε το 2020, και έκτοτε η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μόνο έναν επετειακό δίσκο με παλαιότερες επιτυχίες της.

https://www.instagram.com/p/C3RjSxjLNyt/

«Αυτόν τον Σεπτέμβριο, θα συμμετέχω στο μουσικό Φεστιβάλ στη Βραζιλία που ονομάζεται «Rock in Rio». Είναι πραγματικά συναρπαστικό. Οπότε μάλλον, αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν για το Idol. Το λατρεύω. Με έχει συνδέσει με την καρδιά της Αμερικής. Αλλά χρειάζομαι να νιώσω τον παλμό του δικού μου ρυθμού», είπε on air η Katy Perry.

Όσον αφορά τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής (Luke Bryan και Lionel Richie) η 39χρονη παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζουν για την απόφασή της να αποχωρήσει από το show.

Η τραγουδίστρια εντάχθηκε στην κριτική επιτροπή του «Αmerican Idol» το 2018 και ανέπτυξε σχέση λατρείας με όλους τους συντελεστές.

«Τους αγαπώ τόσο πολύ…είμαι στο στούντιο εδώ και καιρό, οπότε έχουν καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Μου αρέσει πολύ το show αλλά θέλω να δω τον κόσμο και ίσως να φέρω νέα μουσική», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στον Jimmy Kimmel.

https://www.instagram.com/p/CrpovAAOTyJ/

H Miranda Kerr και η Katy Perry έγιναν κολλητές για τα μάτια του Orlando Bloom

Η γέννηση της κόρης της

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 26 Αυγούστου 2020, καρπό του έρωτα με τον Orlando Bloom. Το ζευγάρι επέλεξε τότε να ενημερώσει τον κόσμο για την άφιξη της κόρης τους μέσα από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Unicef της οποίας είναι και οι δυο πρέσβεις Καλής Θέλησης.

«Καλώς ώρισες στον κόσμο Daisy Dove Bloom! Η ασφαλής και υγιής άφιξη της κόρης μας μας έκανε να πλέουμε σε πελάγη αγάπης και θαύματος. Γνωρίζουμε όμως ότι εμείς είμαστε οι τυχεροί και ότι δεν έχουν όλοι την ευκαιρία μας τόσο ήρεμης εμπειρίας γέννας. Είναι πολλές οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο που βιώνουν έλλειψη πρωσοπικού υγείας και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μία έγκυος γυναίκα ή το νεογέννητό της πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Μετά τον COVID-19 οι ζωές πολύ περισσότερων νεογέννητων βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας της αυξανόμενης έλλειψης σε νερό, εμβόλια και φάρμακα. Ως γονείς ενός νεογέννητου κι εμείς, νιώθουμε τον πόνο πιο έντονο και συμπάσχουμε με τους γονείς που παλεύουν με αυτό τον τρόπο, περισσότερο από ποτέ. Ως πρέσβεις Καλής Θέλησης της UNICEF, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της UNICEF βρίσκονται εκεί, επί τόπου, και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουν ότι κάθε εγκυμονούσα έχει πρόσβαση σε ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και σε περίθαλψη. Γιορτάζοντας την καρδιά που γνωρίζουμε ότι έχει η κόρη μας ήδη, έχουμε στήσει μία σελίδα δωρεών για τον ερχομό της DDB. Συμμετέχοντας σε αυτή, υποστηρίζετε ένα ασφαλές και υγιές ξεκίνημα για τη ζωή κάθε νεογέννητου. Ελπίζουμε η καρδιά σας να ανθίσει από γενναιοδωρία», έγραφε η ανακοίνωση.

Ο Orlando Bloom έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο του με τη Miranda Kerr, τον 13χρονο Flynn Bloom.

Πηγή κεντρικής: apimages.com