Η αγάπη δίνει τη θέση της στο φθόνο στη Μάγισσα μετά τη σκηνή βίας που έφερε αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Η αγάπη δίνει τη θέση της στο φθόνο στη Μάγισσα μετά τη σκηνή βίας που έφερε αντιδράσεις

Ο ξυλοδαρμός της Μεταξίας και το σχέδιο δολοφονίας Θεοφανώς και Αντρέι. Στη Μάγισσα δεν είναι αναίμακτη η συνέχεια. 

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε πως η σειρά Μάγισσα είναι η μόνη που παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση στα trends του Twitter. Και χθες υπήρχε λόγος σοβαρός. Μετά από έναν ξυλοδαρμό, μία εξορία και έναν νέο πόλεμο που ξεσπά. Το κοινό αντέδρασε, αλλά δεν έχει δει τίποτε ακόμη. Οι περισσότεροι θέλουν την εξόντωση των άλλων. Η Έλλη Τρίγγου και ο Αναστάσης Ροϊλός μπαίνουν στο στόχαστρο της Θέμις Μπαζάκα.

Η υπεράσπιση των φανς στη Μεταξία

Η Μάγισσα δεν χάνει τη δυναμική της στα social media και είναι από τις ελάχιστες πια σειρές, που το έχουν καταφέρει το τελευταίο διάστημα. Οι μόνοι της αντίπαλοι είναι το Survivor και το MasterChef. Αυτό σημαίνει πως το σενάριο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σχόλια, διαφωνίες, memes και viral. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να διαπιστώνει κανείς την αποδοχή. Σε καμία περίπτωση ενδεικτική της τηλεθέασης. Καμιά φορά βέβαια συναντιούνται αυτά τα δύο.

https://www.instagram.com/p/C3THXous-Z-/

Χθες το επεισόδιο χαρακτηρίστηκε από την ατιμωτική εξορία του Τζανή και τη διχοτόμηση και επίσημα των Λασκαραίων. Το κρυφά ερωτευμένο ζευγάρι διασπάστηκε και η Μεταξία βρέθηκε ενδιάμεσα της δικής της οικογένειας και των Λασκαραίων. Ατιμασμένη και εκείνη. Ένας άντρας στη Μάνη του 1819 μπορεί να απιστήσει, μία γυναίκα όχι. Ο πατέρας της (ο Τάσος Νούσιας έδωσε ρεσιτάλ θυμού) την ξυλοκόπησε άγρια φέρνοντας αντιδράσεις στο κοινό. Αρχόντισσες ή μη, οι γυναίκες εκείνης της εποχής ήταν μόνιμα θύματα των συνθηκών.

Ο Σπήλιος αποδείχτηκε πως αυτό το έκανε με υπερβολή, για να μην πάρει πίσω την κόρη του, χαλάσει ο γάμος και κατά συνέπεια και η εμπορική συμφωνία με τους συμπέθερους. Για εκείνον η κόρη του είναι ένα μέσο για πλούτο και εξουσία. Διαζύγια εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν. Οι γάμοι ήταν ισόβιοι. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα του Τζανή ήδη τα έχουμε πει. Σύντομα θα βρεθεί πια στην αυλή του Σπήλιου. Έτοιμος να προδώσει την οικογένειά του.

Στη Μάγισσα μετά το οσκαρικό τετ α τετ Ροϊλού - Λέχου έρχεται μία μεγάλη προδοσία

Ένα ζευγάρι χώρισε, ένα άλλο όμως ξανασμίγει. Θεοφανώ και Αντρέι. Ο δεύτερος εκμεταλλεύεται την πληροφορία του Φρίξου και πηγαίνει στο μοναστήρι να βρει την αγαπημένη του. Δεν θα τη βρει, θα έχει μία μικρή περιπέτεια, αλλά μετρά ότι θα είναι ξανά μαζί σε δύο επεισόδια από σήμερα. Μακριά ωστόσο από τον πύργο των Λασκαραίων, αναζητώντας και οι δύο το άγνωστο παρελθόν των οικογενειών τους. Και με έναν άγνωστο άντρα να τους κυνηγά.

Είναι ο άνθρωπος που η Κυπριανή (Θέμις Μπαζάκα) έχει στείλει για να εξοντώσει τη Θεοφανώ. Μετά τη σημερινή τους σύγκρουση, αναμενόμενο.

Μία μεγάλη περιπέτεια ξεκινά.