David και Victoria Beckham γιορτάζουν δείχνοντας πως ο έρωτας δε χάνεται μετά από 25 χρόνια γάμου

Τζένη Ντεμιράι
David και Victoria Beckham γιορτάζουν δείχνοντας πως ο έρωτας δε χάνεται μετά από 25 χρόνια γάμου

Οι David και Victoria Beckham είπαν Happy Valentine’s Day με τον δικό τους τρόπο.

Ο David και η Victoria Beckham γιορτάζουν τον έρωτα και δεν το κρύβουν. Ο 48χρονος David περιέγραψε την 49χρονη Victoria ως μία καταπληκτική σύζυγο, μητέρα και φίλη, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αναρτώντας μία καλοκαιρινή φωτογραφία τους, στην οποία φιλιούνται μπροστά από μία παραλία, ο πρώην ποδοσφαιριστής απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι η σύζυγός του έχει βρει τον τρόπο να κρατά στα χέρια της τα κλειδιά της καρδιάς του.

https://www.instagram.com/p/C3UewpwIir9/

Δεν είναι, όμως, μόνο ο David Beckham εκφραστικός, αφού και η Victoria είπε Happy Valentine’s Day με τον δικό της τρόπο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία του David, στην οποία φορά ένα cowboy καπέλο, καθώς επίσης και ένα διασκεδαστικό βίντεο που τον δείχνει να αιωρείται από ένα δαχτυλίδι.

https://www.instagram.com/p/C3Uf9ItoI7o/

Όταν η Victoria μίλησε για τις δύσκολες στιγμές τους στο ντοκιμαντέρ «Beckham»

Όπως είναι λογικό, όμως, τα 25 χρόνια έγγαμου βίου του ζευγαριού, δε συνοδεύονται μόνο από ευχάριστες στιγμές. Μάλιστα, το πρώην μέλος των Spice Girls είχε αναφερθεί στις δυσκολίες με τις οποίες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Beckham, το οποίο κυκλοφορεί στο Netflix.

Η Victoria είχε περιγράψει ως την πιο δύσκολη περίοδο της σχέσης τους το διάστημα κατά το οποίο φήμες ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να έχει μπει ανάμεσά τους.

Britain Beckham Premiere

(Scott Garfitt/Invision/AP)

Invision

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για μας επειδή ήταν σαν να είναι ο κόσμος εναντίον μας. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ήμασταν ο έναν ενάντια στον άλλον».

Στο ντοκιμαντέρ, που μπορείς να βρεις με τον τίτλο «Beckham» το ζευγάρι δεν αναλύει διεξοδικά τι ακριβώς είχε συμβεί τότε. Ωστόσο, η Victoria ανέφερε πως «Ξέρετε, μέχρι τη Μαδρίτη, μερικές φορές αισθανόμασταν σαν να είμαστε εμείς εναντίον όλων των άλλων. Αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία δεν αισθανόμασταν δεν ήταν σαν να έχουμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι δυσάρεστο. Δεν μπορώ καν να πω πόσο δύσκολο ήταν και πως με επηρέασε».

Η Victoria αναφερόταν στο 2003, τότε που ο David έπαιζε στη Real Madrid. Τότε μέσα ενημέρωσης αναφέρονταν σε μία σχέση που είχε δημιουργήσει ο David, γεγονός που, όπως αποκάλυψε εκ των υστέρων η σύζυγός του, τους επηρέασε σε μεγάλο βαθμό.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @davidbeckham