Ο Manganiello συγκατοικεί με τη νέα του σχέση αλλά η Sofía Vergara έχει λόγο για να είναι χαρούμενη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Manganiello συγκατοικεί με τη νέα του σχέση αλλά η Sofía Vergara έχει λόγο για να είναι χαρούμενη

Η Sofía Vergara διανύει μια πολύ καλή περίοδο της ζωής της μετά το διαζύγιο. Η συγκατοίκηση του Joe Manganiello με τη νέα του αγαπημένη.

Στα καλύτερά τους είναι ο Joe Manganiello και η νέα του σύντροφος, Caitlin O'Connor αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του ΤΜΖ αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν κάτω από τη ίδια στέγη.

Ο Joe Manganiello και η Caitlin O’Connor έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πολύ πρόσφατα και φέρεται να είναι πολύ ενθουσιασμένο για την πορεία της σχέσης του.

Ο Joe Manganiello στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την διάδοχο της Sofia Vergara

Πηγή από το στενό τους περιβάλλον δήλωσε πως ο 47χρονος και η 34χρονη είναι full in love, με τις κοινές τους ρίζες και την αγάπη για τα ταξίδια να τους φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Οι απόψεις διίστανται καθώς πηγή ανέφερε στην Page Six ότι η O'Connor εξακολουθεί να μένει στον δικό της χώρο και όχι μαζί με τον ηθοποιό.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Joe Manganiello και η Sofía Vergara οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, το ζευγάρι επικύρωσε το προγαμιαίο συμφωνητικό τους, το οποίο τους επιτρέπει να διατηρήσουν τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν χωριστά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Τον Ιούλιο του 2023, η Vergara και ο Manganiello εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία αποκάλυψαν την απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς οδεύουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Παρά την έντονη φημολογία στα ξένα μέσα για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό η Vergara ξεκαθάρισε πως η απόκτηση παιδιών και η ασυμφωνία χαρακτήρων ήταν ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να χωρίσει με τον Manganiello.

Το νέο μέλος στην οικογένεια της Sofía Vergara

Πριν από λίγες ημέρες η Sofía Vergara μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ χαρμόσυνη είδηση, ανακοινώνοντας το νέο μέλος στην οικογένειά της.

Screenshot-2024-02-14-154118.png

Σε Instagram-story που πόσταρε η ηθοποιός βλέπουμε τον Alfonso Vergara να κρατά το νεογέννητο. Η ακριβής συγγένειά τους δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο η σταρ του «Griselda» του έχει ιδιαίτερη αδυναμία καθώς έχει ποζάρει συχνά μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή κεντρικής: sofiavergara