H Sofia Vergara μίλησε για τον χωρισμό της από τον Manganiello κι είπε κάτι απρόσμενο για τα media

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Sofia Vergara μίλησε για τον χωρισμό της από τον Manganiello κι είπε κάτι απρόσμενο για τα media

Λίγο πριν αρχίσει να προβάλλεται η νέα της σειρά στο Netflix με τίτλο Griselda, η Sofia Vergara 6 μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της μίλησε πρώτη φορά γι' αυτόν.

Η είδηση ότι η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 7 χρόνια γάμου, έγινε γνωστή τον περασμένο Ιούλιο μέσα από μια κοινή τους δήλωση στην Page Six στην οποία έλεγαν χαρακτηριστικά:

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτήν τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Mετά από 6 μήνες λοιπόν, η ίδια αποφάσισε να μιλήσει για το διαζύγιό τους για πρώτη φορά ούσα καλεσμένη στο CBS Sunday Morning.

«Αυτό είναι μέρος του να είσαι διασημότητα. Ήξερα ότι θα συνέβαινε. Δεν μπορείς να τα κρύψεις αυτά τα πράγματα» είπε η Sofia Vergara για τη δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής και κατ' επέκταση του χωρισμού της.

Όσον αφορά για το πώς της συμπεριφέρθηκαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πολυπράγμων 51χρονη σταρ του Hollywood έκανε μια απρόσμενη δήλωση, αφού όπως είπε μπορεί να έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της, ωστόσο τα media και ο Τύπος της συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά.

Πρέπει να πω ότι ο Τύπος έδειξε πολύ σεβασμό και ήταν πολύ καλός. Σκέφτηκα ότι θα εφεύρουν περισσότερα πράγματα, ξέρετε πως συνήθως (σ.σ το κάνουν) κι έμεινα κάπως έκπληκτη. Απλώς είπαν την είδηση και αυτό ήταν.

Η ίδια μάλιστα, στη συνέχεια της συνέντευξής της ανέφερε πως έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει τις φήμες που την θέλουν να έχει δεσμό εδώ και λίγο καιρό με τον χειρουργό ορθοπεδικό Justin Saliman. Άλλωστε, η Sofia Vergara έχει επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα στην προώθηση της νέας σειράς του Netflix στην οποία πρωταγωνιστεί κι έχει κάνει την παραγωγή με τίτλο Griselda.

https://www.instagram.com/reel/C0RZGKuu-6c/

Από την άλλη βέβαια, ο 46χρονος Joe Manganiello έχει προχωρήσει σίγουρα τη ζωή του στο πλευρό της 33χρονης ηθοποιού Caitlin O’Connor, αφού οι δυο τους μετά τις φήμες ότι υπάρχει κάποιο ειδύλλιο μεταξύ τους, έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στο γκαλά Children of Armenia Fund Gala στη Νέα Υόρκη, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους.

Ο Joe Manganiello στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την διάδοχο της Sofia Vergara