Ο Joe Manganiello στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την διάδοχο της Sofia Vergara

Πατούλια Κατερίνα
Ο Joe Manganiello στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την διάδοχο της Sofia Vergara
Invision

Ο Joe Manganiello είναι ευτυχισμένος ξανά και η χαρά δεν κρύβεται στο κόκκινο χαλί.

Την πρώτη του κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τη νέα του αγαπημένη έκανε ο 46χρονος ηθοποιός Joe Manganiello. Έξι μήνες μετά τον χωρισμό από την Sofia Vergara, ο Joe πόζαρε μαζί με την 33χρονη ηθοποιό Caitlin O’Connor στο γκαλά Children of Armenia Fund Gala στη Νέα Υόρκη.

Joe και Caitlin μαζί στο κόκκινο χαλί

Ο Manganiello πόζαρε κρατώντας από την μέση την αγαπημένη του, η οποία δεν έκρυψε την χαρά της ποζάροντας με μια εντυπωσιακή πράσινη τουαλέτα με έντονο ντεκολτέ.

Η Page Six είχε πρώτη μεταδόσει τον Σεπτέμβριο, την είδηση του νέου δεσμού του 45χρονου, ο οποίος γνώρισε τη νέα του αγαπημένη μέσα στον Αύγουστο σε μια audition για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.

Ο Joe είναι ο πρώτος που προχωρά στην επόμενη σχέση του μετά το τέλος του 7ετή γάμου του με τη Sofia Vergara ο οποίος φαίνεται πως τέλειω σε οριστικά τον Ιούλιο.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλο πολύ, θα θέλαμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτό το διάστημα», τόνιζε η κοινή ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/C0XZaX-y7aU/

Σύμφωνα με πηγές της Page Six, η επιθυμία του Joe να γίνει μπαμπάς απομάκρυνε το ζευγάρι. Η Sofia είχε έναν γιο 32 ετών σήμερα από τον γάμο της με τον πρώην της Joe Gonzalez.

Πάντως και η Vergara φαίνεται πως έχει προχωρήσει με τις φήμες να την θέλουν να έχει δεσμό εδώ και λίγο καιρό με τον χειρουργό ορθοπεδικό Justin Saliman και σύμφωνα με το US Weekly, η χημεία μεταξύ τους είναι μεγάλη και οι φίλοι τους θεωρούν πως θα γίνουν ένα απίθανο ζευγάρι.

Ο Joe Manganiello βρήκε τη διάδοχο της Sofia Vergara και είναι 33 ετών και ηθοποιός στο επάγγελμα

Manganiello - Vergara: Ένα love story χωρίς happy end

Ο γάμος του ζευγαριού έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2015 στο Palm Beach, μετά από έναν χρόνο σχέσης. Vergara και Manganiello δεν απέκτησαν παιδιά και η Sofia ήταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην της Nick Loeb.

Κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης του, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση και κατόπιν σε κατάψυξη των εμβρύων. Μετά τον χωρισμό τους, ο Loeb διεκδίκησε τα έμβρυα και η διαμάχη του πρώην ζευγαριού έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων, με τον επιχειρηματία να ζητά την πλήρη επιμέλεια των εμβρύων.

Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι θα μπορούσε να εμφυτεύσει τα έμβρυα σε άλλη γυναίκα, αν το επιθυμούσε. Ωστόσο, το Εφετείο στη Λουιζιάνα αρνήθηκε το αίτημα του Nick και κανένας από τους δύο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γονιμοποιημένα ωάρια χωρίς τη γραπτή συναίνεση του άλλου.