Η Δανάη Λιβιεράτου μετά από καιρό δημοσίευσε ξανά φωτογραφία με τον Pablo Miller

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Λιβιεράτου μετά από καιρό δημοσίευσε ξανά φωτογραφία με τον Pablo Miller

Mε μια γλυκιά φωτογραφία η Δανάη Λιβιεράτου επιβεβαίωσε τον έρωτά της με τον Pablo Miller την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

H μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη, ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του μπαμπά της, σπουδάζοντας μουσική στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο Royal Northern College of Music στο Manchester.

Το ευρύ κοινό την απόλαυσε να τραγουδάει στο show της Σίλιας Κριθαριώτη το 2022 για το MadWalk συνειδητοποιώντας πως στη δική της περίπτωση η παροιμία το «μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» ταιριάζει απόλυτα. Η 21χρονη διαθέτει μια πολύ ιδιαίτερη φωνή και μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει «μετατρέψει» τους λογαριασμούς της σε Instagram και TikTok σε ένα ατελείωτο cover τραγουδώντας διάφορα κομμάτια που της προτείνουν οι followers της.

https://www.instagram.com/reel/C2NSVc1K9AH/

Η πρώτη φωτογραφία μετά από πολύ καιρό

Πέρα από τις σπουδές και τα επαγγελματικά της η Δανάη Λιβιεράτου όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκεται στην Αγλλία είναι πολύ ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή, αφού είναι ζευγάρι με τον Pablo Miller, ο οποίος επίσης ασχολείται με τον τραγούδι, έχοντας τη δική του μπάντα.

Το ζευγάρι πολύ συχνά δημοσίευε κοινές τους στιγμές στα social media είτε από τις στιγμές τους στην Αγγλία είτε από τις εκδρομές τους στην Ελλάδα και την Γαλλία, μιας και οι γονείς του Pablo βρίσκονται εκεί.

Το ζευγάρι, ωστόσο δεν είχε κάνει κάποια κοινή δημοσίευση στα social media εδώ και καιρό, με τους followers τους να αναρωτιούνται αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους, ιδιαίτερα αφού στο προφίλ του Pablo Miller δεν υπήρχαν κοινές τους φωτογραφίες. Μάλιστα, ο ίδιος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στις Άλπεις, χωρίς να βρίσκεται μαζί του η Δανάη.

https://www.instagram.com/p/C3LWSrst158/

Τίποτα ωστόσο, δεν συνέβη με το ζευγάρι, αφού η Δανάη δημοσίευσε για του Αγίου Βαλεντίνου μια φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί, με τον Pablo να τη φυλάει τρυφερά στο μέτωπο προσθέτοντας ένα emoji σε σχήμα τριαντάφυλλου.

livieratou.jpg

Άλλωστε, τα Χριστούγεννα ο Pablo και η Δανάη ήταν μαζί, όπως είδαμε μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε εκείνη στο TikTok της, στο οποίο τραγουδούσε το «Με τα μάτια κλειστά» της Γιώτας Νέγκα, συνοδεία της κιθάρας του Pablo Miller. Στο τέλος του τραγουδιού, μάλιστα η Δανάη του έδωσε κι ένα τρυφερό φιλί στο μπράτσο για την μοναδική αυτή στιγμή που μοιράστηκαν.