Πώς η Jennifer Lopez πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το «This Is Me... Now»

Τζένη Ντεμιράι
Πώς η Jennifer Lopez πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το «This Is Me... Now»
Invision

Κατά τη διάρκεια μίας μακροσκελούς συνέντευξης που παραχώρησε στον Stephen Rodrick γίνεται αναφορά του τρόπου με τον οποίο η Jennifer Lopez μοιράστηκε τις πρώτες της σκέψεις για τη δημιουργία του επερχόμενου άλμπουμ «This Is Me... Now».

Νέες πληροφορίες που αφορούν το επερχόμενο άλμπουμ της Jennifer Lopez «This Is Me… Now» και την ομώνυμη μουσική ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου έφερε στο φως της δημοσιότητας το Variety και ο Stephen Rodrick.

Πραγματοποιώντας μία iconic φωτογράφηση, η Jennifer Lopez μίλησε για ανείπωτες αλήθειες που αφορούν τη νέα της δουλειά, η οποία θέτει στο επίκεντρο το love story της με τον Ben Affleck.

https://www.instagram.com/p/C3Syoj4M6Br/

Η υποστήριξη που έδειξε ο Affleck στη JLo είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται μία γυναίκα

Πώς η Jennifer Lopez ξεκίνησε τη δημιουργία του «This Is Me... Now»

Κατά τη διάρκεια της μακροσκελούς συνέντευξης που παραχώρησε στον Stephen Rodrick γίνεται αναφορά του τρόπου με τον οποίο η Jennifer Lopez μοιράστηκε τις πρώτες της σκέψεις για τη δημιουργία του επερχόμενου άλμπουμ σε μία συζήτηση με το δισκογραφικό στέλεχος Benny Medina αλλά και του τρόπου με τον οποίο έφτασε στο σημείο να δώσει 20 εκατομμύρια δολάρια για την υλοποίηση της ιδέας της.

Music Review - Jennifer Lopez

Σύμφωνα με το Variety, η Jennifer Lopez άρχισε να λέει στον Benny Medina ανείπωτες ιστορίες για τις προσπάθειές της να αναζητήσει την αγάπη στα χρόνια που μεσολάβησαν από τον χωρισμό της με τον Ben Affleck και τον θρίαμβο της επανένωσής τους. Ακούγοντας την ιστορία της, ο Medina την προέτρεψε να σκεφτεί να κάνει ένα άλμπουμ για την επανένωση τους. «Επίτρεψέ μου να σε φέρω σε επαφή με κάποιους συγγραφείς που μπορούν να σε βοηθήσουν να το μεταγράψεις αυτό», της είπε.

https://www.instagram.com/reel/C3TA2UMLHQx/

Στη συνέχεια, η Lopez προσκάλεσε μουσικούς στο σπίτι και, για έμπνευση, τους έδειξε μια στοίβα από γράμματα που της είχε γράψει ο Affleck, τα οποία είχαν τίτλο «The Greatest Love Story Never Told».

Ξεκίνησε να γράφεται η μουσική για το άλμπουμ το οποίο στη συνέχεια ονομάστηκε «This Is Me… Now», ενώ σύντομα η Lopez ξεκίνησε να μιλά για μια «μουσική ταινία» και ένα ντοκιμαντέρ που θα εξερευνούσε το ισόβιο ταξίδι της προς την αγάπη. Κανείς δεν το κατάλαβε καλά.

Έτσι, η Lopez τηλεφώνησε στη μακροχρόνια συνεργάτιδά της στην παραγωγή, Elaine Goldsmith-Thomas, μέσα στη νύχτα, λέγοντάς της ότι έδινε 20 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά της χρήματα για το έργο. (Αφού ολοκληρώθηκε, η Amazon το αγόρασε για ένα άγνωστο ποσό).

Η πρεμιέρα του «This Is Me... Now: A Love Story» στο Los Angeles

Εντωμεταξύ, χθες 13 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της μουσικής ταινίας «This Is Me... Now: A Love Story» στο Dolby Theatre του Los Angeles, στην οποία η JLo παραβρέθηκε συνοδευόμενη φυσικά από τον Ben Affleck.

Δες στην παρακάτω gallery εικόνες από την πρεμιέρα