Με girly φόρεμα η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, Μάρα Ζαχαρέα, γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο

Με girly φόρεμα η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, Μάρα Ζαχαρέα, γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο
Instagram

32 χρόνια γάμου με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και η δημοσιογράφος παραμένει το ίδιο ερωτευμένη. Η κούκλα κόρη και ο γοητευτικός γιος τους.

«Δεν είναι ότι μού λέει κάτι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά νομίζω πως είναι μια αφορμή να σκεφτούμε τους συνοδοιπόρους της ζωής μας». Με λίγες λέξεις, η Μάρα Ζαχαρέα εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον Θόδωρο Ρουσόπουλο ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων. Χωρίς να δηλώσει λάτρης της γιορτής, η γνωστή δημοσιογράφος άδραξε την ευκαιρία και με τον τρόπο της δήλωσε τον έρωτά της για τον συνοδοιπόρο της με μοναδικό τρόπο.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία από διακοπές τους, στον εν λόγω πρόσφατο πλάνο ο έρωτας και η ευτυχία του ζευγαριού -που μετρά παραπάνω από τρεις δεκαετίες έγγαμου γάμου, είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπά τους.

mara-zaharea-agios-valentinos-(2).jpg

Φορώντας girly ροζ φόρεμα και κορδέλα στα μαλλιά, η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star απέδειξε πως μπορεί αν υποστηρίξει οποιοδήποτε look -εκτός από τα αυστηρά κοστούμια τα οποία συνθέτουν το μεγαλύτερο ποσοστό της γκαρνταρόμπας της.

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα ακόμα story με deco εμπνευσμένο από την Ημέρα των Ερωτευμένων.

mara-zaharea-agios-valentinos-(1).jpg

Από το 1992, η Μάρα Ζαχαρέα είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο πολιτικό, καθηγητή πανεπιστημίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόδωρο Ρουσόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο τους Βασίλη και την κόρη τους, Άννα.

Όσα έχει πει για τον άντρα της ζωής της

Τη Μάρα Ζαχαρέα υποδέχθηκε για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τον Ιανουάριο του 2023 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέντευξή της τότε, μίλησε για την πορεία της στο ανδροκρατούμενο επάγγελμα, την τηλεόραση, αλλά και τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο είπε: «Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Τον είδα πρώτη φορά από κοντά σε ρεπορτάζ στα γραφεία του Συνασπισμού. Τον είχα δει ήδη στην τηλεόραση και μου άρεσε και είχα πει στην Ελένη Καλογεροπούλου “θέλω να μου τον γνωρίσεις γιατί εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ”. Ήταν πολύ τυπικός, πολύ σοβαρός, και τώρα τύπου ήρθε να με ενοχλήσει η κοπελίτσα».

«Η πρόταση γάμου δεν έγινε γιατί αρχίσαμε και ζούσαμε μαζί μέσα σε 5-6 μήνες, πέρασαν 3-4 χρόνια και τον ρώτησα πώς θα προχωρήσουμε και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα από αυτά που λένε οι άνδρες και του είπα “δεν καταλαβαίνω τι μου λες άρα το εκλαμβάνω ότι δεν θες να με παντρευτείς, άρα πάω στο δωμάτιο και βάζω τα πράγματα στη βαλίτσα και φεύγω”, Όταν το είδε αυτό μου είπε “όχι ρε παιδί μου δεν είπαμε και έτσι”».

Η έκπληξη on on air από τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Βασίλη στον πολιτικό

Τον Απρίλιο του 2023, ο πολιτικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και εκτός από την εφ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην παρουσιάστρια και καλή του φίλη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος δέχθηκε και μία έκπληξη όταν η σύζυγός του, Μάρα Ζαχαρέα και ο γιος τους, Βασίλης, μίλησαν για εκείνον στην κάμερα του Alpha.

«Είναι ένας πάρα πολύ έντιμος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός πατέρας και κάτι που θαυμάζω προσωπικά πάρα πολύ σε εκείνον είναι ότι διαβάζει, μελετάει και θέλει διαρκώς να μαθαίνει νέα πράγματα», ανέφερε με περηφάνια η δημοσιογράφος και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με στιγμές της καθημερινότητάς τους, «Όταν κάνω εκκαθάριση στο σπίτι και πετάω αντικείμενα και παλιά χαρτιά, αυτό γίνεται αφορμή να τσακωθούμε πολλές φορές. Τον χαλαρώνουν πολύ οι ταινίες, ενώ τώρα τελευταία τον χαλαρώνει και το Tik Tok».

Για τα δύο παιδιά τους είχε πει: «Θέλω να πιστεύω ότι η πιο σημαντική περίοδος της ζωής μας ήταν η γέννηση των παιδιών μας. Ήμασταν νέοι γονείς, είχαμε έρθει στο σπίτι από το μαιευτήριο, είχαμε βάλει στη διάρκεια μιας νύχτας 7 φορές λάθος την πάνα και ο Θοδωρής καθότανε σιδέρωνε το φορμάκι να έχει να βάλει ο Βασίλης το πρωί».

Ο Βασίλης Ρουσόπουλος με τη σειρά του είχε πει για τον πατέρα του: «Ένα πράγμα που διαχρονικά θαυμάζω στον πατέρα μου είναι η διαχρονικότητα που έχει στις δυσκολίες, νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά μαζί του. Στα ελαττώματά του, είναι ότι πολλές φορές εκνευρίζεται και χάνει την ψυχραιμία του με μικρά πράγμα της καθημερινότητας», είπε για τον πατέρα του, Θοδωρή Ρουσόπουλο.