H Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές αλά Survivor στην Πάρο και έχει το ωραιότερο καλοκαιρινό άλμπουμ

H Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές αλά Survivor στην Πάρο και έχει το ωραιότερο καλοκαιρινό άλμπουμ

H Μάρα Ζαχαρέα μοιράζεται τα πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι φωτογραφίες με μαγιό και οι διακοπές στην Πάρο.

Η Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο και λίγο πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα και τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, μοιράζεται ανέμελα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό και ποστάρει υλικό από την καθημερινότητά της, τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Μαζί με τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσσόπουλο και αγαπημένους φίλους, η γνωστή anchorwoman περνά χαλαρές στιγμές στην καρδιά των Κυκλάδων και στο αγαπημένο της νησί.

Η νέα φωτογραφία στην παραλία

Πριν λίγες ώρες η γνωστή δημοσιογράφος επισκέφθηκε παραλία του νησιού και μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε την πιο ειλικρινή λεζάντα.

«Τα πιο απλά είναι και τα πιο ωραία… », έγραψε η Μάρα Ζαχαρέα.

https://www.instagram.com/p/CwYFxjeofaK/

O λογαριασμός της στο Instagram μετρά περισσότερους από 24 χιλιάδες ακόλουθους οι οποίοι της χαρίζουν απλόχερα likes και υποστηρικτικά σχόλια. Η Διευθύντρια Ειδήσεων του Star φοράει ένα υπέροχο πορτοκαλί μπικίνι και χαμογελά καθισμένη στο καρεκλάκι της.

H Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές στην Πάρο και ποζάρει με μαγιό στην «μυστική» της παραλία

Η Πάρος αποτελεί αγαπημένο προορισμό για εκείνη και τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσσόπουλο τον οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο για να αποφορτίζονται και να χαλαρώνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CwKk1D_I8Ga/

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εντοπιστεί στη Νάουσα, όπου συνηθίζουν να γευματίζουν μαζί με καλούς φίλους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Μάρας Ζαχαρέα.

Πηγή κεντρικής: marazaharea