Όλα δείχνουν προς το άδοξο τέλος του Έρωτα Φυγά με την ιστορία αγάπης της Αλεξάνδρας και του Μάρκου

Κατερίνα Μπούσιου
Όλα δείχνουν προς το άδοξο τέλος του Έρωτα Φυγά με την ιστορία αγάπης της Αλεξάνδρας και του Μάρκου

Τα πλάνα και τα «σημάδια» που το αποδεικνύουν. Ο Έρωτας Φυγάς έχει κυρίως δραματικές εξελίξεις. 

Η δίκη της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά θα μονοπωλήσει τα επόμενα επεισόδια, όπως όμως και η αγαπημένη του κοινού Μαργέτα με την κατάσταση της υγείας της. Όμως η μεγάλη μας απορία είναι για το αν θα αντέξει ο έρωτας του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, της Ντάνης Γιαννακοπούλου και του Σταύρου Σβήγκου, που επιτέλους μετά από καιρό ζουν το όνειρό τους. Κάποια πλάνα από τα γυρίσματα αλλά και πληροφορίες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα του άδοξου (και άδικου) τέλους.

Η μαυροντυμένη Αλεξάνδρα και το μυστικό της Πέμης Ζούνη

«Θα την πήγαινα μία ωραία βόλτα στη θάλασσα δίπλα στο κύμα», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς όταν ρωτήθηκε λόγω του Αγίου Βαλεντίνου τι δώρο θα έκανε στην αγαπημένη του Μαργέτα - Πέμης Ζούνη. Ο τίτλος της σειράς ως Έρωτας Φυγάς, οδήγησε σε ένα μίνι αφιέρωμα στο επίσημο προφίλ του ANT1 στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C3Vjfj5tmK3/

Προς το παρόν ο Σταύρος Ζαλμάς ως Στέφανος, ετοιμάζει επίσκεψη - έκπληξη στην κρυψώνα της Πέμης Ζούνη. Μετά από καιρό το υπερσιπ ζευγάρι του Twitter βρίσκεται ξανά μαζί, αλλά δημιουργείται μεγάλη ανησυχία από τα πρώτα λεπτά. Η Μαργέτα έχει ένα ακόμη από τα γνωστά της λιποθυμικά επεισόδια - τα οποία κρύβει από τον σύζυγό της - και ο Στέφανος θορυβείται και ζητά να φωνάξουν γιατρό. Είναι οι συνέπειες της απόπειρας δολοφονίας της από τον Κοντογιάννη και το πέσιμο από τη γέφυρα.

Όλα όμως θα πάνε καλά στη συνέχεια με την υγεία της, αλλά δεν λείπουν οι δυσκολίες. Οι δυό τους όσο είναι μαζί στην Αθήνα μαθαίνουν τα δυσάρεστα από το Κιάρι. Η Αλεξάνδρα παίρνει κλήτευση για τη δίκη της, μετά την απόπειρα δολοφονίας που είχε κάνει εκείνη κατά του Ιάσονα. Ο δεύτερος μαζί με τον Μάρκο (σπάνια συμμαχία αυτή) θα κάνει ότι μπορεί για να αθωωθεί, ακόμη και να φτάσει στα άκρα όπως ήδη σου έχω πει. Ήδη έχει πει στον εισαγγελέα ότι δεν επιδιώκει τη δίωξή της.

Αβέβαιο το μέλλον της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά: Οι συμμαχίες και οι δωροδοκίες για τη δίκη της

Αυτή τη δύσκολη κατάσταση, θα τη διαδεχθεί μία ακόμη. Και εδώ θα επιβεβαιωθεί το spoiler που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες, ότι ο Μάρκος θα πεθάνει μετά από ένα ξαφνικό δυστύχημα στον δρόμο, μετά από κλήση της Ευγενίας ότι ο γιος τους κινδυνεύει.

https://www.instagram.com/p/C3F6XzrNjIM/

Αν κρίνουμε πάντως και από τα πλάνα της μαυροντυμένης Ντάνης Γιαννακοπούλου (και αυτά τα γυρίσματα αφορούν μεταγενέστερα επεισόδια) μπορεί και να ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες. Και αυτό το πένθος δεν αφορά στον υποτιθέμενο θάνατο της Μαργέτας. Πάντως ο Σταύρος Σβήγκος κάνει εμφάνιση σε αυτό το βίντεο. Άρα;

Στα προσεχώς θα δούμε και την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας για να δικαιολογηθεί και η πραγματική εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/C3QIzs8NnUD/

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή της (στο περιοδικό TV24) δήλωσε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε ποιος θα είναι ο πατέρας του τηλεοπτικού της παιδιού μας έδωσε κάποιες έμμεσες απαντήσεις σε όλα αυτά που αναρωτιόμαστε: «Θα ήθελα το παιδί να είναι του Μάρκου και να πάρει αυτή τη στροφή η ιστορία αφού έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ αυτοί οι δύο, αλλά δεν έχω ιδέα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα ήθελα να δικαιωθεί αυτός ο έρωτας. Είναι ωραία τα παραμύθια, ειδικά όταν οι ιστορίες έχουν όμορφη κατάληξη».