Το δίδυμο της καταστροφής στον Έρωτα Φυγά: Αλλάζουν όλα από το σχέδιο του Φάνη και της Άρτεμις

Κατερίνα Μπούσιου
Το δίδυμο της καταστροφής στον Έρωτα Φυγά: Αλλάζουν όλα από το σχέδιο του Φάνη και της Άρτεμις

Η  Άννα Ανδριανού θα βιώσει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της στον Έρωτα Φυγά όταν ανακαλύψει τη χαμένη της κόρη. 

Το τηλεοπτικό comeback του Έρωτα Φυγά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και η σειρά μπήκε πια σε μία ροή με τους φανς της να συνηθίζουν το νέο κανάλι και τη νέα ώρα προβολής. Σε μία αρκετά δύσκολη βραδινή ζώνη. Ακόμη ωστόσο οι φανς της σειράς δεν έχουν δει την επιστροφή της Πέμης Ζούνη ως Μαργέτα που τόσο επιθυμούν. Μέχρι να συμβεί, ένα ζευγάρι, συνώνυμο της πλεκτάνης κάνει την τελική επίθεση προς όλους. Ο Φάνης προς τον Ιάσονα και η Άρτεμις προς την Ουρανία. Αλλά για ποιο λόγο σε εκείνη;

Ο Φάνης θολώνει τα νερά και η Άρτεμις συγκεντρώνει στοιχεία για τη μητέρα της

Ας ξεκινήσουμε από τα ρομαντικά και ευχάριστα του Έρωτα Φυγά. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου η οποία χθες μας αιφνιδίασε ευχάριστα ανακοινώνοντας στο Instagram την εγκυμοσύνη της, ζει ως τηλεοπτική Αλεξάνδρα την πιο ωραία της στιγμή στο νέο της σπίτι με τον Μάρκο. Το οποίο ως καλή νοικοκυρά φροντίζει προσωπικά. Χρόνια περίμενε αυτή τη στιγμή και τίποτε δεν θα χαλάσει την τόσο ωραία ατμόσφαιρα.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου του Έρωτα Φυγά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και είναι δύο ψυχές σε ένα σώμα

Όλοι δε, ετοιμάζονται για τους αρραβώνες της Ρηνιώς και του Νικόλα. Καλά θα πάει και αυτό. Ένας έρωτας που αμφιβάλλουμε πως είναι γνήσιος από την πλευρά του γαμπρού. Εκείνη όμως τη στιγμή θα συμβεί μία έκρηξη στο αντλιοστάσιο του Ιάσονα την οποία προκάλεσε ο Φάνης αλλά θα προσφερθεί να τον βοηθήσει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να θολώσει τα νερά.

Όμως η Άρτεμις επίσης ως νέα γιατρός προσπαθεί μαζί με τον Φάνη να συνεχίσουν το σχέδιό τους για να καταστρέψουν τους Δεμερτζήδες. Και κάπως έτσι θα φτάσουμε αισίως στην αποκάλυψη πως η Άρτεμις είναι η χαμένη κόρη της Ουρανίας.

https://www.instagram.com/p/C2hW4-vs7To/

Η Άννα Ανδριανού εξήγησε πρόφατα για το πώς θα βρει την τηλεοπτική της κόρη: «Η Ουρανία έχασε την κόρη της μωρό, όταν ο άντρας της εξοργισμένος από τον χωρισμό τους, την πήρε μέσα από την αγκαλιά της και την εξαφάνισε από την ζωή της. Επιπλέον διέβαλλε την μικρή την μητέρα της, λέγοντας ότι την είχε εγκαταλείψει εκείνη. Η Ουρανία που ζει με αυτή την πληγή, την ψάχνει χρόνια απελπισμένα. Για εκείνη, η Άρτεμις είναι πάντα το χαμένο της παιδί και δεν θέλει άλλο από το να ξαναβρεθούν και να της δείξει την αγάπη της ως μάνα».

Η Άρτεμις όμως δεν έχει έρθει στο Κιάρι για να εισπράξει αγάπη αλλά για να εκδικηθεί. Η Ουρανία πολύ αργά θα συνειδητοποιήσει πως είναι κόρη της. Η αποκάλυψη θα γίνει ταυτόχρονα με εκείνη του Φάνη.

Προς το παρόν και πριν τη συγκλονιστική επιστροφή Πέμης Ζούνη (γιατί θα είναι κατά δήλωση και της Άννας Ανδριανού) θα ζούμε και την αγωνία του Ιάσονα, ένα βήμα πριν την χρεοκωπία του.