Αβέβαιο το μέλλον της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά: Οι συμμαχίες και οι δωροδοκίες για τη δίκη της

Κατερίνα Μπούσιου
Αβέβαιο το μέλλον της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά: Οι συμμαχίες και οι δωροδοκίες για τη δίκη της

Τα σενάρια για την τρίτη σεζόν του Έρωτα Φυγά και η πιο κρίσιμη στιγμή στη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας.

Μία μικρή αλλά σημαντική κόντρα θα υπάρξει στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά και αυτή είναι η πρώτη κρίση στις σχέσεις του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, μετά τη συγκατοίκησή τους. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου θα μετρήσει σύντομα φίλους και εχθρούς, στην πιο σημαντική εξέλιξη της ζωής της, στην δίκη που θα κρίνει το μέλλον της.

Οι συμμαχίες και οι δωροδοκίες

Ο Μάρκος είναι αρκετά εκνευρισμένος γιατί η αγαπημένη του Αλεξάνδρα, μία λόγω της ασθένειας της κόρης της, από την άλλη λόγω της έκδοσης του διαζυγίου της περνά περισσότερο χρόνο στο παλιό της σπίτι και μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Το ερωτευμένο ζευγάρι του Έρωτα Φυγά που κατάφερε να μείνει μαζί μετά από δύο χρόνια μεγάλων προκλήσεων και δυσκολιών, δεν ζει το παρόν που ονειρεύτηκε.

Γιατί καθυστερεί η επιστροφή της Πέμης Ζούνη ως Μαργέτα στον Έρωτα Φυγά και η νέα παγίδα

Πολύ σύντομα, όμως ο Ιάσονας και ο Μάρκος θα αφήσουν κατά μέρος τις διαφορές τους. Δε σημαίνει ωστόσο ότι θα μονιάσουν για πάντα. Απλά προηγείται το μέλλον της Αλεξάνδρας, η οποία έχει λάβει την κλήτευση για τη δίκη της. Είναι για την κατηγορία του πυροβολισμού και του τραυματισμού του Ιάσονα.

Παρόλο που εκείνος θα καταθέσει υπέρ της, θα συμμαχήσει με τον Μάρκο για να τη σώσουν γιατί δεν είναι σίγουρος για την απόφαση. Κάνει και μία προσπάθεια μέσω πολιτικών και τοπικών παραγόντων να ασκήσει επιρροή και εκείνοι με τη σειρά τους να επηρεάσουν τους δικαστές.

Το ίδιο κάνει και ο Μάρκος. Οι συμμαχίες και οι δωροδοκίες γίνονται για το κοινό καλό, για την απελευθέρωση της Αλεξάνδρας. Ακόμη και η κρυμμένη Μαργέτα θα προσπαθήσει να κάνει έστω κρυφά το καλύτερο που μπορεί. Μέχρι και ο Κοντογιάννης μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

https://www.instagram.com/p/C03jDndAo8l/

Θα αθωωθεί η Αλεξάνδρα αλλά όλη αυτή η διαδικασία θα αφήσει και τις επιπτώσεις της. Και ναι, θα εκτιμήσει την προσπάθεια που έχει κάνει ο Ιάσονας για εκείνη. Τελικά το πρώην ζευγάρι αγαπήθηκε περισσότερο όταν χώρισε, παρά όταν ήταν μαζί.

Αν ισχύει τελικά το spoiler με τον ξαφνικό θάνατο του Μάρκου, τότε η Αλεξάνδρα είναι φυσικό επόμενο να γυρίσει ξανά στο κτήμα των Δεμερτζήδων.

Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε για το αν η σειρά θα πάρει το πράσινο φως για την συνέχεια της τρίτης σεζόν. Μπορεί να φαντάζει πρόωρη μία τέτοια απόφαση, αλλά με το δεδομένο ότι οι ηθοποιοί έχουν προχωρήσει αρκετά στα επεισόδια, θα πρέπει και εκείνοι να γνωρίζουν έγκαιρα, για το αν η σειρά θα συνεχίσει και του χρόνου στο ίδιο κανάλι, δηλαδή στον ΑΝΤ1. Όλα θα εξαρτηθούν και από την πορεία της σειράς σε επίπεδο τηλεθέασης, τις επόμενες ημέρες.