O Brad Pitt επισημοποίησε τη σχέση του με την Ines de Ramon με μια μόνο λέξη

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Brad Pitt επισημοποίησε τη σχέση του με την Ines de Ramon με μια μόνο λέξη

O Brad Pitt βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της προσωπικής του ζωής και χαμογελά καθημερινά στο πλευρό της Ines de Ramon. Οι νέες εξελίξεις στη σχέση του ζευγαριού.

Στα καλύτερά του δείχνει ο Brad Pitt το τελευταίο διάστημα και ο λόγος είναι πως έχει βρει την απόλυτη ισορροπία στην προσωπική του ζωή.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα μετά το δύσκολο διαζύγιο από την Angelina Jolie και ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Ines de Ramon. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης «η σχέση τους γίνεται πιο σοβαρή απ' ό,τι όλοι περίμεναν».

O Brad Pitt είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Ο 59χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης και η 30χρονη δημιουργός κοσμημάτων είναι αχώριστοι και πηγές από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν πως ο Pitt την συστήνει πλέον ως κοπέλα του και δείχνει πολύ ευτυχισμένος.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά ήδη ένα χρόνο και οι δυο τους περνούν ολοένα και περισσότερο ποιοτικό χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αυτή είναι η πρώτη κανονική σχέση του Brad μετά το διαζύγιο. Παρουσιάζει την Ines de Ramon ως κοπέλα του. Είναι υπέροχο να τον βλέπουμε καλά. Η Ines τον κάνει πολύ ευτυχισμένο», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή και προσθέτει πως ο ηθοποιός τα πάει περίφημα με τη νέα του σύντροφο.

Πριν λίγες εβδομάδες το ζευγάρι πραγματοποίησε κοινή δημόσια εμφάνιση στο Art+Film Gala του LACMA στο Los Angeles όπου ο Pitt παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον σκηνοθέτη και συνεργάτη του, David Fincher.

Όλοι μιλούν για τα νέα τατουάζ της Angelina Jolie: Είναι τελικά αφιερωμένα στον Brad Pitt;

«Έδειχναν πολύ αγαπημένοι», τόνισε πηγή στο People.

H Ines de Ramon είχε συνοδεύσει τον Pitt στο afterparty για τη νέα του ταινία «Babylon» και στο πάρτι των γενεθλίων του στο Hollywood. Έκτοτε όλοι μιλούσαν για τα τρυφερά τετ-α-τετ του ερωτευμένου ζευγαριού. Η πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδος ήταν τον Νοέμβριο του 2022, όταν φωτογραφήθηκαν στα παρασκήνια της συναυλίας του Bono στο Los Angeles.

Πηγή κεντρικής: apimages.com