Ψηφοφορία με εκπλήξεις στο MasterChef, με την delulu Γεωργία και τον ποιητή Γιάννη πρωταγωνιστές

Κατερίνα Μπούσιου
Ψηφοφορία με εκπλήξεις στο MasterChef, με την delulu Γεωργία και τον ποιητή Γιάννη πρωταγωνιστές

Μέχρι και φράση του Νίκου Καζαντζάκη ακούσαμε χθες στο MasterChef. 

Επεισόδιο σε τρεις φάσεις είχαμε χθες στο MasterChef με τον Γιάννη να επιλέγεται τελικά ως ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Πριν αγωνιστεί σήμερα με την Τάνια και τον Μπάμπη, έκανε δύο ομάδες άνω κάτω με τα παράπονά του με δεύτερη πιο αβάσταχτη παίκτρια για το κοινό, την Γεωργία. Τι αλλάζει μετά τη χθεσινή ψηφοφορία;

Μία δεύτερη ευκαιρία και ένα μεγάλο λάθος

Ξεκάθαρα κάποιοι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο, είπαν στην Χριστίνα και αρχηγό της μπορντώ ομάδας, πως της δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία, όταν η ομάδα τους έχασε στο χθεσινό συμβούλιο του MasterChef και μετά την ψηφοφορία των 3 κριτών για το μενού fine dining.

Η συνεργασία - έκπληξη του MasterChef Νίκου Τράκα και το αναπάντεχο reunion με τον Ηλία Καζιόλι

Το επεισόδιο είχε αρκετή γκρίνια, όχι όμως με επιχειρήματα. Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν οι κριτές ανακοίνωσαν το ατού που είχε στα χέρια της η αρχηγός της χαμένης ομάδας. Έπρεπε να διαλέξει μία ομάδα από τους συμπαίκτες της τους οποίους θα προστάτευε με ασυλία. Εκείνοι διάλεξε τους πιο αδύναμους παίκτες που ήταν στο σέρβις, κάτι που ήταν μεγάλο λάθος της.

Γιατί τους δυνατούς παίκτες έπρεπε να προστατέψει γιατί θα τους χρειαστεί για το μέλλον. Ο Άνχελ της το είπε ξεκάθαρα, ενώ και ο Ηλίας αντέδρασε που για παράδειγμα γλίτωσε η Ζωή μία αδύναμη προς το παρόν παίκτρια.

https://www.instagram.com/reel/C3YYvIJNATu/

Ο Ηλίας δοκιμάστηκε με τους υπόλοιπους και κέρδισε στη συνέχεια το πλεονέκτημα να σωθεί από την ψηφοφορία αποχώρησης, με τη Γεωργία να πανηγυρίζει, να φλυαρεί και να γελά ταυτόχρονα προκαλώντας σύγχυση στο κοινό. Κανείς δεν είχε καταλάβει το πόσο τον συμπαθούσε.

Το κοινό την έχρισε ως την delulu παίκτρια του διαγωνισμού και για τις αυταπάτες που τρέφει, πως όλοι ασχολούνται μαζί της και θέλουν να την παγιδέψουν.

Μαέστρος του ψαριού χρίστηκε χθες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γιατί έκανε ένα μικρό φροντιστήριο ψαριού στους παίκτες πριν τη δοκιμασία ασυλίας. Το αποκορύφωμα ήταν ο Γιάννης ο οποίος κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε ψηφίστηκε από τους περισσότερους προς αποχώρηση. Την ευθύνη την έριξε στην Χριστίνα αλλά την ώρα του θυμού του, είπε και μία φράση του Νίκου Καζαντζάκη (από τον Καπετάν Μιχάλη) χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει και ποιος την είπε, απευθυνόμενος στην αρχηγό του. Στο Twitter δεν άντεξαν άλλο, μετά από αυτό.

Ο Γιάννης όμως επειδή είναι καλός μάγειρας, δύσκολα θα φύγει απόψε διαγωνιζόμενος για την παραμονή του με την Τάνια και τον Μπάμπη. Η Τάνια φαίνεται και η πιθανότερη στο να αποχωρήσει.