Τις πιο ωραίες ευχές για τα γενέθλιά της η Ντόρα Μακρυγιάννη τις δέχθηκε από την καλλονή αδερφή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τις πιο ωραίες ευχές για τα γενέθλιά της η Ντόρα Μακρυγιάννη τις δέχθηκε από την καλλονή αδερφή της

Η Βίκυ Μακρυγιάννη ευχήθηκε με δύο βίντεο στην αδερφή της Ντόρα για τα 33α γενέθλιά της και η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα και φέτος πρωταγωνιστούσε στο Μετά τη Φωτιά, στις 15 Φεβρουαρίου είχε τα γενέθλιά της και το γιόρτασε δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τα βρεφικά της χρόνια γράφοντας πως δεν πρέπει να ξεχνάμε το παιδί που έχουμε μέσα μας.

Ντοράκι μικρό έγινες 33! Ανήκω στην γενιά που έζησε με βιντεοκασέτες, πριν μια βδομάδα τις μετέτρεψα σε usb και με είδα σε αυτή την ηλικία μετά από πολλά πολλά χρόνια και συγκινήθηκα. Γιατί μου ήρθαν μνήμες, γιατί ο χρόνος κυλάει σαν νερό και γιατί είχα ξεχάσει ότι η μικρή Ντορα πάντα υπάρχει μέσα μου και πρέπει να την προσέχω. Και αυτό είναι υπόσχεση σε μένα!

https://www.instagram.com/reel/C3XU-HZsEXR/

Φυσικά οι followers της και πολλοί συνεργάτες της της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, ενώ αρκετοί σχολίασαν και πόσο όμορφο μωρό ήταν.

Οι πιο γλυκές ευχές από την αδερφή της

Τις πιο γλυκές ευχές όμως η Ντόρα Μακρυγιάννη, για τα 33α γενέθλιά της, τις δέχθηκε από την αδερφή της τη Βίκυ, η οποία τις έφτιαξε δύο βίντεο για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Ένα που καταλήγει στο ότι η αδερφή της αν ήταν πρωταγωνίστρια στο Harry Potter θα ήταν η Ginny Weasley - η αδερφή του Ron - και ένα με διάφορες στιγμές τους απ' όταν ήταν μικρές αλλά και πιο πρόσφατες, γράφοντας παράλληλα:

«Χρόνια πολλά στο μοναδικό μου πλάσμα. Στην αδερφούλα μου που δεν ξέρω καν πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς εκείνη - πιστεύω άδεια! Στη δική μου ΝΤΟΛΑ όλο νάζι, στην πριγκίπισσά μου που θα μείνει για πάντα παιδί στην ψυχή μου και τα βλέπει όλα ροζ ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Στο στήριγμά μου που πάντα είναι εδώ. Χρόνια σου πολλά καρδιά μου. Να είσαι υγιής, ευτυχισμένη και ο εαυτός σου. Σε λατρεύω. Το μικροβιάκι σου».

Ντόρα και Βίκυ Μακρυγιάννη είναι ολόιδιες

Η αδερφή της Ντόρας Μακρυγιάννη, όπως θα δεις αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της είναι ασφαλιστική σύμβουλος και μάλιστα, τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν πάρα πολύ με της ηθοποιού. Κάποτε και οι δυο αδερφές από το Αίγιο είχαν ξανθά μαλλιά με την ομοιότητά τους να είναι ακόμα πιο φανερή. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο, η Ντόρα Μακρυγιάννη έχει επιλέξει μια κόκκινη απόχρωση για τα μαλλιά της, ενώ η αδερφή της μια σκούρα καστανή.