Η Ντόρα Μακρυγιάννη έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα μετά από ψυχοθεραπεία και οι αλλαγές δε σταματούν

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα μετά από ψυχοθεραπεία και οι αλλαγές δε σταματούν

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε για σημαντικές πτυχές της ζωής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο The 2 Night Show βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη (25/10) και από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει από την αρχή της πορείας της στην τηλεόραση, ως και σήμερα.

Η ηλικία αλλά και η ψυχανάλυση, τόνισε η Μακρυγιάννη, ότι βοήθησαν σημαντικά στην εξέλιξη και ωρίμανση της.

Αν αναλογιστείς τα πρώτα βήματα της ηθοποιού στην τηλεόραση, πράγματι, θα διαπιστώσεις ότι το κορίτσι που ξεκίνησε να παίζει στο σίριαλ «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» το 2018 είναι πολύ διαφορετικό από την γυναίκα που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μετά τη φωτιά», υποδυόμενη την Ιωάννα.

Στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» τη γνωρίσαμε με μαύρα μαλλιά, στη συνέχεια «αποκάλυψε» το φυσικό ξανθό χρώμα των μαλλιών της, ενώ τώρα έχει βάψει τα μαλλιά της κόκκινα.

Πέρα από τις αλλαγές στα μαλλιά της, όμως, η Ντόρα Μακρυγιάννη φαίνεται να έχει αλλάξει και σε χαρακτήρα, για το οποίο η ίδια επισημαίνει ότι την βοήθησε σημαντικά η ψυχανάλυση.

Το φλέρτ, η τηλεόραση και η τύχη

Μιλώντας για το φλερτ, η Ντόρα τόνισε «Μου αρέσει στο φλερτ να προσφέρουμε λουλούδια και να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια». Ενώ για τον τρόπους με τους οποίους σχεδιάζει το μέλλον τόνισε:« Δεν κάνω πολύ μελλοντικά σχέδια γιατί με αγχώνει», επισημαίνοντας ότι προτιμά να επικεντρώνεται στο παρόν και στα μικρά πράγματα της καθημερινότητας.

Αναφερόμενη στα πρώτα της βήματα, η Ντόρα Μακρυγιάννη τόνισε πως «Όταν ξεκίνησα στο Γυναίκα χωρίς όνομα βούτηξα στα βαθιά. Δεν είχα ιδέα αλλά πιστεύω και στην τύχη».

https://www.instagram.com/p/CvKcEB8MkCv/

Ενώ για τον συνδυασμό θεάτρου και τηλεόρασης σχολίασε ότι «Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις το θέατρο με τα τηλεοπτικά γυρίσματα. Όταν έκανα θέατρο και τηλεόραση μαζί κατάλαβα ότι δεν γίνεται να είσαι καλός 100% και στα δύο».

«Μου λείπει η ανεμελιά που είχα στο παρελθόν, ηλικιακά έχω μείνει στα 27. Ήρθαν όλα πολύ απότομα και δεν έχω καταλάβει τίποτα», τόνισε ακόμα η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλώντας στο The 2Night Show.

Η σειρά «Μετά τη φωτιά»

Για τη σειρά «Μετά τη φωτιά» είπε ότι «το γύρισμα της πυρκαγιάς ήταν υπερπαραγωγή». Ενώ πρόσθεσε πως «Θεωρώ, αντικειμενικά, ότι το Μετά τη Φωτιά έχει πολλά μηνύματα».

Μιλώντας για το σίριαλ, η Ντόρα Μακρυγιάννη έκανε ειδική αναφορά στο συμπρωταγωνιστή της, Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος παρά το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει και την «ταμπέλα» του κωμικού που του έχει αποδοθεί, καταφέρνει να είναι εξαιρετικός στη νέα σειρά του ΑΝΤ1. Η Ντόρα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «του βγαίνει το χιούμορ αυθόρμητα πριν το γύρισμα και με το 3,2,1 βλέπεις άλλον».