H Rooney Mara είναι έγκυος και ο Joaquin Phoenix θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Rooney Mara είναι έγκυος και ο Joaquin Phoenix θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

H Rooney Mara εμφανίστηκε στο Βερολίνο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και πρόδωσε το ευτυχές γεγονός.

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν σύντομα η Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix καθώς η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Οι δυο τους φημίζονται για την διακριτικότητά τους και τον εναλλακτικό τρόπο σκέψης τους.

H Rooney Mara είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Πριν από λίγα 24ωρα η 38χρονη έδωσε το παρών στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας «La Cocina» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Φορώντας μια μαύρη, στράπλες δημιουργία του οίκου Givenchy, η σταρ της μεγάλης οθόνης πόζαρε στον φακό, αγκαλιάζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το ζευγάρι έχει ήδη έναν 4χρονο γιο τον River ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Αύγουστο του 2020 και φέρει το όνομα του αδερφού του Phoenix ο οποίος πέθανε το 1993 σε ηλικία 23 ετών.

Joaquin Phoenix και Rooney Mara: Δεν θα επιβάλλουν τις πεποιθήσεις τους στο παιδί τους

https://www.instagram.com/p/C0AEBPONyFb/

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 στα γυρίσματα της ταινίας «Her» αλλά ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν συνεργάστηκαν στην ταινία «Mary Magdalene».

Ο Phoenix έχει μιλήσει δημόσια για την γνωριμία τους αναφέροντας: «Είναι το μόνο κορίτσι που έχω κοιτάξει ποτέ στο διαδίκτυο. Ήμασταν απλώς φίλοι, διαδικτυακά. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ αυτό. Ποτέ δεν είχα ψάξει ή κοιτάξει ένα κορίτσι στο διαδίκτυο».

https://www.instagram.com/p/C3bR9cftiMp/

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2019 και όπως φαίνεται δεν σκοπεύουν άμεσα να παντρευτούν καθώς έχουν βρει τις ισορροπίες που τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν στο έπακρο την οικογενειακή τους ευτυχία. Η αγάπη τους για τον βιγκανισμό τους φέρνει ακόμα πιο κοντά ωστόσο όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει δεν θα επιβάλλουν ποτέ στα παιδιά τους να ακολουθήσουν τις διατροφικές τους συνήθειες αν εκείνα δεν το επιθυμούν.

Πηγή κεντρικής: getty