O Tristan Thompson δηλώνει υπεύθυνος πατέρας όχι όμως με τα παιδιά της Khloé Kardashian

O Tristan Thompson δηλώνει υπεύθυνος πατέρας όχι όμως με τα παιδιά της Khloé Kardashian

Ο 31χρονος μπασκετμπολίστας επιβεβαίωσε ότι πληρώνει τη διατροφή του παιδιού στη Maralee Nichols, παρά τους ισχυρισμούς της για το αντίθετο.

Το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου άφηναν αιχμές για τη συνέπεια του Tristan Thompson προς την μητέρα του παιδιού του, Maralee Nichols.

Πριν λίγα 24ωρα ένας δικηγόρος του 31χρονου μπασκετμπολίστα φέρεται να επιβεβαίωσε ότι ο Thompson πληρώνει κανονικά διατροφή στη μητέρα του μικρού Theο. Η γυμνάστρια υποστήριζε πως ο 31χρονος δεν καταβάλλει τα μηνιαία έξοδα του γιου τους ωστόσο αυτό όπως φαίνεται δεν αληθεύει.

«Ο Tristan πληρώνει και έχει καταβάλει, το επίδομα τέκνου στην κα. Νichols αναδρομικά μέχρι την ημερομηνία που γέννησε το παιδί», ανέφερε ο συνήγορος του μπασκετμπολίστα στο Us Weekly.

H Khloé επιβεβαίωσε τα νέα για το δεύτερο παιδί με τον Tristan αλλά η λεπτομέρεια είναι άλλη

Η επιβεβαίωση του δεύτερου παιδιού με την Khloé Kardashian

Η Khloe κράτησε καλά φυλαγμένο το μυστικό του δεύτερου παιδιού της. Μόλις τον Ιούλιο ένας εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε τα νέα ότι η True Thompson θα αποκτήσει αδερφάκι.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τrue θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Σε επεισόδιο του Keeping Up with Khloe & Tristan, το ζευγάρι μίλησε για την έλευση του μωρού, του οποίου η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan που οδήγησε στον χωρισμό από την Khloe.

«Η Khloe και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια του μωρού τους. O Tristan είναι τόσο ενθουσιασμένος που καλωσόρισε έναν γιο γιατί ήθελε πραγματικά ένα ακόμη αγόρι. Παρόλο που η Khloe θα έχει την πλήρη επιμέλεια του μωρού, είναι πολύ χαρούμενη που ο Tristan είναι παρών στη ζωή του παιδιού τους όσο θέλει», ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Το σκάνδαλο με την απιστία του Tristan

Τον Ιανουάριο του 2022, ξέσπασε το σκάνδαλο ότι ο Tristan Thompson απέκτησε παιδί με την personal trainer Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ήταν σε σχέση με την Khloe Kardashian και οδήγησε στον εκ νέου χωρισμό τους (σ.σ. Έχει εμπλακεί, ωστόσο, σε ερωτικές περιπτύξεις και με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods αλλά και με άγνωστες γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο λίγο πριν η Khloe γεννήσει την True).

Αν και ο 30χρονος μπασκετμολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τετσ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Thompson για τη νέα απιστία.

Πηγή κεντρικής: realtristan13