Ανδρομάχη- Γιώργος Λιβάνης: Η φιλία που οδήγησε σε ένα θυελλώδη έρωτα και τη δημιουργία οικογένειας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ανδρομάχη- Γιώργος Λιβάνης: Η φιλία που οδήγησε σε ένα θυελλώδη έρωτα και τη δημιουργία οικογένειας

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η φωτογραφία της τραγουδίστριας με φουσκωμένη κοιλιά, το τραγούδι που περιγράφει τον έρωτά τους και το love story.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγους μήνες η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης οι οποίοι σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες τον θυελλώδη έρωτά του και επισφράγισε τη σχέση του με τον ωραιότερο τρόπο: μια κοινή συνέντευξη-φωτογράφιση.

Οι δυο καλλιτέχνες ήταν αρχικά στενοί φίλοι όμως η φιλία τους μετατράπηκε σε μια πολύ υγιή και αληθινή σχέση με highlight το μωράκι τους που θα έρθει στον κόσμο σύντομα.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Γιώργος Λιβάνης θα γίνουν γονείς

Τους τελευταίους μήνες αρκετά ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως η τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ωστόσο η ίδια θέλησε να προστατεύσει το ευτυχές γεγονός και απέφευγε οποιαδήποτε αναφορά.

Όπως εξήγησε η ίδια πριν από λίγα λεπτά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, κράτησε «σιγή ιχθύος» μέχρι να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εξετάσεις.

https://www.instagram.com/p/C7BuYwMsdup/

«Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη,γαλήνη,ευτυχία και όνειρα🥹🩵 Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα,που κάθε μερα την κοιτάζω με έρωτα, και περιμένω πότε θα ξανά κλωτσήσει το μωράκι μας😍 Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’αυτήν την ευλογία🙏🏽
Σ’ευχαριστώ αγάπη μου @giorgos_livanis για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν🫂🩵 Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά 🩵 Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας🥹🩵✨ Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι ευχές των celebrities

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να στείλουν εγκάρδιες ευχές στην τραγουδίστρια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Λάουρα Νάργες, Εύη Σαλταφερίδου, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, Χαρά Παππά, Fipster και πολλοί άλλοι celebrities εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το ευτυχές γεγονός.

Screenshot-2024-05-16-143836.png

«Με το καλό ομορφιά μου! Ανυπομονώ να παίξουν (μουσική) μαζί τα μικρά αγγελουδάκια μας!!! ❤️», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

To νέο τραγούδι της Ανδρομάχης

Πριν από λίγα 24ωρα η Ανδρομάχη κυκλοφόρησε το νέο της single «Άκου Λόγια», μια αισθαντική λαϊκή μπαλάντα που μιλά για ένα μεγάλο έρωτα.

Το «Άκου λόγια» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και μετρά ήδη περισσότερες από 113 χιλιάδες προβολές.

https://www.instagram.com/reel/C3VJm9st5uc/

Λιβάνης-Δημητροπούλου είχαν κυκλοφορήσει το «Η αγάπη αυτή» ένα ντουέτο το οποίο περιγράφει τη σχέση τους.

To Queen.gr βρέθηκε πρόσφατα στη Ρώμη και εξασφάλισε αποκλειστική backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του videoclip για το τραγούδι «Η αγάπη αυτή».

livanis1.jpg

Όπως είδες παραπάνω Λιβάνης-Δημητροπούλου περπατούν σε κεντρικούς δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας μαζί με τους συνεργάτες τους.

https://www.instagram.com/reel/C3I1YVsouDp/

H Rooney Mara είναι έγκυος και ο Joaquin Phoenix θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life η Ανδρομάχη διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και προσπαθεί να προστατεύσει το γεγονός από τα media.

«Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι. Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιβάνης στο περιοδικό OK.

Και πρόσθεσε: «Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της. Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: «Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς». Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω».

Στο video που ακολουθεί θα απολαύσεις τη μουσική σύμπραξη του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: giorgos_livanis