Νούσιας και Γιαννάτου στη Μάγισσα θα γίνουν γονείς και είναι πια το αχτύπητο ζευγάρι της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Νούσιας και Γιαννάτου στη Μάγισσα θα γίνουν γονείς και είναι πια το αχτύπητο ζευγάρι της σειράς

Η λατρεία του Twitter. Ένα ακόμη μωρό στη Μάγισσα.

Αν παρακολουθείς τη Μάγισσα από το πρώτο επεισόδιο, η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω από εδώ και στο εξής είναι μόνο η υπομονή. Το μωρό που περιμένει ο Σπήλιος και η Γερακίνα είναι μόνο η μία ανατροπή από αυτές που έρχονται. Το Twitter τους ψήφισε ως το καλύτερο ζευγάρι της σειράς, αλλά η προσοχή του στράφηκε σε ένα άλλο πρόσωπο. Πολύ κοντινό τους. Και πολύ πιο μοχθηρό. Το μεγαλύτερο μυστικό της Μάγισσας, φέρνει την καταστροφή.

https://www.instagram.com/reel/C0_zN7zqIOn/

Το μυστικό της Κυπριανής θα είναι το μείζον θέμα της σειράς εκτός από το μωρό του Σπήλιου

Ενώ φαινομενικά όλη η προσοχή του κοινού πηγαίνει στην Έλλη Τρίγγου ως το κεντρικό πρόσωπο της Μάγισσας, η πλοκή και το σενάριο μας δίνουν αφορμές για να εκτιμήσουμε κάθε ρόλο μικρό και μεγάλο. Κάπως έτσι φέτος ο Νίκος Ψαρράς και ο Αναστάση Ροϊλός έχουν ξετρελάνει τους πιστούς τηλεθεατές της σειράς.

Τα σενάρια για τη δεύτερη σεζόν της Μάγισσας και η σύγκρουση για τον διωγμό της Θεοφανώς

Εκτός συναγωνισμού, συνεχίζει να παραμένει ο Τάσος Νούσιας, ως ο Σπήλιος Γερακάρης. Το Νο 1 και των χθεσινών Ράδιο Αρβύλα. Πρώτα από όλα ως Σπήλιος χθες προειδοποίησε τον Τζανή να μείνει μακριά από την κόρη του Μεταξία. Και δεύτερον είχε κορυφαία σκηνή με την Μαρκέλα Γιαννάτου, τη Γερακίνα του, που περνά μία μεγάλη κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου τους Πετρούνη και ενδιάμεσα της προέκυψε μία νέα εγκυμοσύνη.

Ο Σπήλιος καταχάρηκε με τα νέα, αλλά επειδή περνά μία μεγάλη κρίση στη σχέση του με τη γυναίκα του, κάπως αυστηρά την προειδοποίησε να μη κάνει κακό στο παιδί τους και να το φέρει στον κόσμο. Παρά την υπερβολή του όμως, για μία ακόμη φορά οι δυο τους έδειξαν ότι είναι το top ζευγάρι της σειράς. Το Twitter συμφωνεί.

Όμως για πόσο θα παραμείνουν ενωμένοι, βλέποντας την καταστροφή να έρχεται; Τα βλέμματα όλων πηγαίνουν πια και στην μαμά του Σπήλιου, τη δυναμική και υποχθόνια Κυπριανή.

Η Θέμις Μπαζάκα θα έχει ξανά την τιμητική της σε λίγο καιρό. Ήδη από χθες βλέπουμε την πορεία της μαμάς της Θεοφανώς, προς την πυρά. Πίσω όμως από τον φριχτό αυτό θάνατο, κρύβεται η Κυπριανή. Όπως και για του Πετρούνη του εγγονού της. Η αλήθεια αυτή θα καταστρέψει τον Σπήλιο. Και ίσως αυτή τη φορά η Γερακίνα, δεν θα μπορέσει να τον σώσει.

mpazaka.jpg