Ο Λεωνίδας Κακούρης γίνεται σύμμαχος του Αντώνη στο Ναυάγιο ενώ μία μεγάλη προδοσία αποκαλύπτεται

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κακούρης γίνεται σύμμαχος του Αντώνη στο Ναυάγιο ενώ μία μεγάλη προδοσία αποκαλύπτεται

Το Twitter/X νευρίασε με την Ειρήνη που άφησε τον Αντώνη για να παντρευτεί τον Ιπποκράτη. Λίγο πριν το Ναυάγιο του γάμου τους θα έχουμε και άλλες σημαντικές εξελίξεις. 

Δεν είναι μόνο ο γάμος του Ιπποκράτη με την Ειρήνη το μεγάλο γεγονός στο Ναυάγιο. Αλλά και μία ανέλπιστη συμμαχία η οποία θα ξεκινήσει με πρωτοβουλία του καπετάν Στελλή, του αγαπημένου όλων μας Λεωνίδα Κακούρη. Το μέγα γεγονός όμως του μέλλοντος εκτός από τον γάμο του Ιπποκράτη και της Ειρήνης και τις δυσκολίες που θα προκύψουν, είναι και η αποκάλυψη μίας προδοσίας.

«Έχεις εμένα Πετρή...»

Ο Λεωνίδας Κακούρης ως Στελλής έγινε ξανά ένας σημαντικός παράγοντας στο Ναυάγιο, μετά από μία μικρή παύση σε κάποια επεισόδια, γιατί έτσι ήταν ο ρόλος του. Από την πρώτη στιγμή διέκρινε για παράδειγμα πως αυτός που συστηνόταν σε όλους ως ο Αντώνης, ήταν τελικά ο Πέτρος, εκείνον που τον παρακάλεσε η μητέρα του Λαμπρινή, αν έχει νέα του να την ειδοποιήσει.

Εκείνος αρχικά το αρνήθηκε, αλλά τελικά λύγισε μπροστά του όταν ο Στελλής επέμενε για την πραγματική του ταυτότητα. Και του υποσχέθηκε πως θα είναι στο πλάι του στο μέλλον για κάθε βοήθεια. Κυρίως όταν ο Πέτρος (ή Πετραντώνης όπως τον λέει το Twitter) του εκφράσει τον φόβο του να μη πάθουν τίποτε οι γονείς του. Ωραία σκηνή.

Update: Το κοινό συγκινήθηκε και ήταν φυσικό. Ωραίοι τηλεοπτικοί παρτενέρ οι δύο ηθοποιοί.

Σκηνή θρίλερ ωστόσο θυμίζει ο γάμος του Ιπποκράτη και της Ειρήνης. Παρόλο που εκείνη είναι ερωτευμένη με τον Αντώνη προτιμά τον αξιωματικό του λιμενικού και το Twitter χθες δεν της συγχώρησε. Πως ακόμη και την τελευταία στιγμή βλέποντάς τον, δεν έφυγε μαζί του. Περίεργη υπόθεση η Ειρήνη. Πριν δύο μήνες έχασε τον σύζυγό της στο ναυάγιο, παντρεύεται τώρα έναν άλλον άντρα και αγαπά έναν άλλον.

Μία άλλη υπόθεση όμως θα μας απασχολήσει σύντομα. Και είναι η παγίδα που στήνει ο Γιώργης στην μέχρι πρότινος έμπιστη υπάλληλό του Αλίκη. Προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει ποιος πήρε τα ντοκουμέντα του ναυαγίου από το γραφείο του και θα χάσει και ένα ακόμη, μία επιστολή που έχει αφήσει ο Μάριος, ο οποίος αυτοκτονεί από τύψεις και γιατί δεν μπορεί να υπηρετήσει τον Παντελίδη.

Θα δει πως έχει τα στοιχεία στη τσάντα της και θα στήσει μία μικρή παγίδα με ένα άλλο έγγραφο. Εκείνη σοκαρισμένη θα αναγκαστεί να του παραδεχτεί την αλήθεια. Πως εκβιαζόταν τόσο καιρό από τον δικηγόρο του πλοιοκτήτη του πλοίου και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Αυτό βέβαια θα ευνοήσει τον δημοσιογράφο. Και θα ειδοποιήσει όλα τα θύματα πως είναι καιρός να διεκδικήσουν πιο δυναμικά το δίκιο τους.

Κάπου εδώ εμφανίζεται και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος θα αναλάβει δυναμικά την υπεράσπισή τους. Αυτή η παγίδα του δημοσιογράφου ξεκινά τη διαδρομή προς την αλήθεια.