Survivor: Η ανατροπή στην ψηφοφορία, η κλίκα του James και το νέο ζευγάρι Σταυρούλα - Περπατάρης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η ανατροπή στην ψηφοφορία, η κλίκα του James και το νέο ζευγάρι Σταυρούλα - Περπατάρης

Ο Αλέξης Παππάς και όχι ο James υποψήφιος, αφού η νέα κλίκα της Μπλε ομάδας έκανε την εμφάνισή της.

Bραδιά ανατροπών αλλά και αποκαλύψεων ήταν για όσους παρακολούθησαν το Survivor η 20η Φεβρουαρίου, αφού όχι μόνο ο James Καφετζής δεν βγήκε υποψήφιος, όπως διακαώς επιθυμούσε ο Αλέξης Παππάς αλλά οι κλίκες των Μαχητών έχουν αλλάξει και ένα νέο ζευγάρι απ' ότι φαίνεται έχει δημιουργηθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μετά το δεύτερο συμβούλιο, ο τρίτος αγώνας ασυλίας ήταν πολύ σημαντικός αφού, όποια από τις δύο ομάδες κέρδιζε θα ήταν αυτή που θα αποφάσιζε το φύλο της μονομαχίας. Μέχρι τότε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος από τους Διάσημους και η Μαριλίνα από τους Μαχητές ήταν οι δύο υποψήφιοι, με τους κανόνες ωστόσο, του ριάλιτι να θέλουν μόνο άτομα του ίδιου φύλου να μονομαχούν.

Ο James επέστρεψε στις νίκες

Κι ενώ πολύς λόγος είχε γίνει στο δεύτερο συμβούλιο σχετικά με τον James και ότι στη φετινή συμμετοχή του δεν έχει δείξει έναν καλό αγωνιστικά χαρακτήρα, ο ίδιος ήρθε για να τους διαψεύσει κάνοντας το 2 στα 2. Δεδομένου ότι ο Φάνης και ο Γιάννης Περπατάρης - οι καλύτεροι παίκτες της Μπλε ομάδας - έμειναν εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού, οι πόντοι του James ήταν πολύ σημαντικοί και σίγουρα βοήθησαν στο να κερδίσει τελικά την τρίτη ασυλία η Μπλε ομάδα.

Survivor: Στις προκλητικές ατάκες του James, η Δαλάκα απάντησε όπως μόνο αυτή ξέρει

Ο Αλέξης και όχι ο James υποψήφιος

Και κάπως έτσι οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κλήθηκαν στο τρίτο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν κάποιον παίκτη προς αποχώρηση. Το γεγονός, βέβαια ότι η Όλγα Πηλιάκη και η Μαρία Αντωνά δεν μπορούσαν να ψηφιστούν έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, δεν προμήνυε όμως το αποτέλεσμα που θα βλέπαμε από την κάλπη, το οποίο έδειχνε ξακάθαρα το όνομα του Αλέξη Παππά. Ο παίκτης των Κόκκινων παρότι αυτή τη βδομάδα έφερνε συνέχεια νίκες ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και για τρίτη φορά θα βρεθεί σε μονομαχία για να υπερασπιστεί τη θέση του. Κατερίνα Δαλάκα και Σάββας Γκέντσογλου υποστήριξαν πως ήταν άδικο να βγει υποψήφιος εκείνος, ωστόσο φαίνεται πως και στους Κόκκινους έχουν δημιουργηθεί κάποιες κλίκες, αφού κάλλιστα θα μπορούσε να βγει ο Νίκος Γκάνος υποψήφιος.

Νέες κλίκες όμως φάνηκε πως υπάρχουν και στην ομάδα των Μαχητών, αφού δεδομένου ότι πια στη μονομαχία υπήρχαν δύο άντρες, η Μαριλίνα εξαιρέθηκε από τη διαδικασία και οι Μπλε έπρεπε να ψηφίσουν ξανά - έναν άντρα αυτή τη φορά - προς αποχώρηση. Εκεί και πάλι το όνειρο του Αλέξη Παππά να δει τον James υποψήφιο γκρεμίστηκε, αφού ο Σταμάτης ήταν αυτός που ψήφισαν σχεδόν όλοι - πέρα βέβαια από τον εαυτό του αλλά και τις δύο Μαχήτριες «φίλες» του, την Ιωάννα και την Μαριλίνα. Αυτό σημαίνει ότι και η Χρύσα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας είναι πλέον σύμμαχοι του James, ενδεχομένως, επειδή «φοβούνται» να τον ψηφίσουν λόγω της δημοφιλίας του.

Άλλη μια ευκαιρία είχε ο Παππάς να δει τον James υποψήφιο, αφού έμενε η ψήφος της Ιωάννας από τους Μαχητές που βγήκε MVP της εβδομάδας, όμως εκείνη προφανώς, ψήφισε παίκτη των Διασήμων κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Γκάνο. Έτσι, ο τραγουδιστής με τον Αλέξη Παππά, τον Σταμάτη και τον Τουρκογεώργο θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους.

Έρωτας στην Μπλε καλύβα

Το άλλο βέβαια, που «κέντρισε» το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν το νέο ζευγάρι που φαίνεται να δημιουργείται στην Μπλε ομάδα και μιλάμε φυσικά για τον Γιάννη Περπατάρη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Οι δυο τους φάνηκε να έχουν έρθει πολύ κοντά - στην πραγματικότητα να κοιμούνται αγκαλιά - και η Μαριλίνα μιλώντας για εκείνους ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο Γιάννης Περπατάρης είχε δηλώσει άλλωστε, φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ερωτευτεί μέσα στο παιχνίδι. Και μάλιστα, όταν είχε ακούσει για την άφιξη της Σταυρούλας είχε αστιευτεί λέγοντας στον Γιώργο Λιανό πως θα χαρεί να την έχει στην ομάδα του, ιδιαίτερα αν είναι single, αφού όλες οι συμπαίκτριές του είναι δεσμευμένες.

Το κοινό πάντως που παρακολουθεί το ριάλιτι σχολίασε ποικιλοτρόπως το γεγονός πως η Σταυρούλα και ο γοητευτικός αγρότης είναι το νέο ζευγάρι του Survivor, με πολλούς να θυμούνται τις περσινές φήμες που είχαν δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της συγκεκριμένης παίκτριας και του Κωνσταντίνου Βασάλου, που πολλοί θεωρούσαν ότι είναι ζευγάρι στο Survivor All Star. Eκείνοι βέβαια, με το τέλος του παιχνιδιού το είχαν διαψεύσει.