O James στο Survivor θυμάται την viral ατάκα του Ντάφυ κι εκείνος τον στηρίζει όπως έκανε με Μπάρτζη

Γεωργία Βλαχοπούλου
O James στο Survivor θυμάται την viral ατάκα του Ντάφυ κι εκείνος τον στηρίζει όπως έκανε με Μπάρτζη

«Όπως λέει κι ένας σοφός είναι όλα καταγεγραμμένα» λέει ο James στην Ασημίνα και ο «πιστολέρο» του Survivor επέστρεψε στηρίζοντάς τον, όπως έκανε με τον Μπάρτζη.

Από τη στιγμή που μπήκε στο φετινό Survivor ο James Καφετζής, πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο οι ατάκες που ανταλλάσσει με τον Αλέξη Παππά - κάτι πολύ αναμενόμενο, αφού οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά ούτε στο Survivor το 2021 - είναι και η στοχευμένη επίθεση σε Ασημίνα και Δαλάκα που κάνει από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι, η οποία έχει πετύχει τον σκοπό της κατά το ήμισυ, αφού η Ασημίνα φαίνεται να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσβολές του.

https://www.instagram.com/p/C3Sp3WONYi7/

Φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο ένα μήνα μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο James ως ένας από τους πιο στρατηγικούς παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το ριάλιτι είδε ότι το κοινό που παρακολουθεί τη συγκεκριμένη εκπομπή πολλές φορές σχολίαζε την Ασημίνα και την Δαλάκα λέγοντας, πως παρότι είναι δυνατές παίκτριες διαλέγουν τις πιο αδύναμες για να πάρουν τον τίτλο της MVP. Έτσι, o ίδιος αποφάσισε να τις προκαλεί συνεχώς, εκθειάζοντας την Σταυρούλα Χρυσαειδή (συμπαίκτριά του στους Μαχητές) για το πόσες φορές τις έχει κερδίσει μέχρι τώρα.

Survivor: Στις προκλητικές ατάκες του James, η Δαλάκα απάντησε όπως μόνο αυτή ξέρει

Η «απάντηση» του James στην Ασημίνα με την ατάκα του Ντάφυ

Αυτό μπορεί να φαίνεται προς το παρόν να μην επηρεάζει την Κατερίνα Δαλάκα, σίγουρα όμως έχει επηρεάσει την Ασημίνα, η οποία στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού προσπάθησε να αποκαλύψει «κάπως» τη στρατηγική του James Καφετζή, χωρίς να τα καταφέρνει με επιτυχία. Η ίδια μάλιστα, του «χρέωσε» και την άποψη ότι εκείνη δεν περνάει καλά στη ζωή της και γι' αυτό ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Βέβαια, αυτή ήταν η ερώτησή της προς αυτόν «Έχεις την εντύπωση ότι έξω δεν έχω μια ζωή που μου αρέσει;» με τον James Καφετζή να της απαντάει απλά «Για να ήρθες εδώ 3η φορά δεν είμαι σίγουρος».

Ο James απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσει και στο σημερινό επεισόδιο να «απαντάει» στην Ασημίνα, σύμφωνα με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, χρησιμοποιώντας μάλιστα, την ατάκα του «παλιού σοφού» όπως λέει - aka Ντάφυ - πως «όλα είναι καταγεγραμμένα» στην μεταξύ τους κόντρα.

«Όπως λέει κι ένας παλιός σοφός όλα είναι καταγεγραμμένα» λέει ο James για την Ασημίνα στην προσωπική του συνέντευξη και ο Ντάφυ δεν γινόταν να μην τον στηρίξει.

Η στήριξη του Ντάφυ στον Καφετζή θύμισε τη στήριξη στον Μπάρτζη

Aν αναρωτιέσαι, όπως οι περισσότεροι, πώς ο «πιστολέρο» του Survivor τα βρήκε με τον James Καφετζή - παρότι στο Survivor το 2021 είχαν αρκετές διαφωνίες και ο Ντάφυ ήταν κολλητός του Αλέξη Παππά - να σου θυμίσω πως οι δυο τους είχαν τραγουδήσει στο J2US. Ο James Καφετζής ήταν ένας από τους διαγωνισζόμενους το 2021 και ο Τριαντάφυλλος ήταν guest καλεσμένος. Εκεί φαίνεται πως έκαναν ανακωχή και μην σου πω ότι έγιναν και φίλοι.

1708356345420-813505019-triantafylos-james.jpeg

Γι' αυτό ο Ντάφυ, επιστρέφοντας μέσω του Instagram του στον σχολιασμό του Survivor, ξεκάθαρα φαίνεται να υποστηρίζει τον Καφετζή.

Μάλιστα, σε story του ο Τριαντάφυλλος αποκάλεσε τον James «φίλο» του, επαναλαμβάνοντας την viral ατάκα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος όταν ήταν στο Survivor.

Όχι βέβαια πως δεν υποστηρίζει και τον «κολλητό» του τον Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος, αφού όταν ήταν να μπει ο James στο παιχνίδι είχε σχολιάσει κάτω από το τρέιλερ εκείνου του επεισοδίου πως τώρα θα άρχιζε το πραγματικό παιχνίδι, επειδή ο James και ο Αλέξης Παππάς θα «κεντούσαν» σε επίπεδο ριάλιτι.

1707572048933-555952961-423422602_3683984311923837_6601320774536774574_n.jpeg

Πάντως τα story του Tριαντάφυλλου και η τόση στήριξη στο πρόσωπο του James Καφετζή σε κάποιους θύμισαν τη στήριξη που είχε δώσει μέσω των social media του στον Νίκο Μπάρτζη, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor All Star. Μήπως ήδη έχει βρει τον έναν από τους δύο φιναλίστ του Γαλατσίου;