Survivor: Στις προκλητικές ατάκες του James, η Δαλάκα απάντησε όπως μόνο αυτή ξέρει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Στις προκλητικές ατάκες του James, η Δαλάκα απάντησε όπως μόνο αυτή ξέρει

«Ποιος πετσόκοψε ποιον;» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου του Survivor, αφού οι ατάκες του Φάνη, του Παππά, του James και της Ασημίνας διαδέχονταν η μία την άλλη.

Όλα τα είχε το επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε στις 18 Φεβρουαρίου. Μεγάλη ανατροπή στον πρώτο αγώνα ασυλίας αλλά και μεγάλες κόντρες, πρώτα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Φάνη και στη συνέχεια ανάμεσα στην Ασημίνα και τον James Καφετζή.

Ας δούμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Η ανατροπή στον αγώνα ασυλίας και η κόντρα Φάνη - Παππά

Οι Διάσημοι κατάφεραν να χάσουν τον αγώνα ασυλίας, με όσους παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα να αναρωτιούνται πώς το κατάφεραν, αφού ήταν μπροστά με 8-3 και έχασαν 12-10. Ίσως βέβαια, σε αυτό να βοήθησε και το γεγονός πως ο James παρότι , ο γιατρός του επέτρεπε να παίξει άσχετα με τον πόνο που ένιωθε, με δική του πρωτοβουλία έμεινε εκτός στίβου μάχης, χαρίζοντας βέβαια ένα πέναλτι στους Κόκκινους, το οποίο μάλιστα και κέρδισαν. Το γεγονός ωστόσο, ότι μπορεί να άλλαξαν σειρά στα «ματσαρίσματα» εξαιτίας του πέναλτι, ίσως ήταν αυτό που τελικά έφερε την ήττα. Ο James ήξερε πως αγωνιστικά δεν είναι τόσο καλός ακόμα, κι έτσι με αυτόν τον τρόπο έκανε πίσω βοηθώντας τελικά στην νίκη της ομάδας του.

Αυτό βέβαια, που είχε ενδιαφέρον πέρα από την τεράστια ανατροπή ήταν η κόντρα Φάνη - Αλέξη Παππά. Ο Φάνης αποκάλεσε «γελοίο» τον παίκτη των Διασήμων κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος κι εκείνος αρκετά θιγμένος είπε στον Φάνη πως ποτέ δεν έχει συμπεριφερθεί έτσι σε κάποιον ο ίδιος. Βέβαια, για όσους είχαν δει το Survivor 2021, o Αλέξης Παππάς δεν έδειχνε πάντα τον ίδιο σεβασμό σε όλους. Κάτι που θυμήθηκε ή μάλλον «θύμισε» στον Φάνη ο James, με τον παίκτη των Μαχητών να φέρνει στο προσκύνιο τον χαρακτηρισμό «καρκίνωμα» που είχε χρησιμοποιήσει ο Παππάς το 2021.

Όπως φαίνεται αν ο «στρατηγός» της επιχείρησης κατά των Κόκκινων είναι ο James Καφετζής, ο «αντιστράτηγος» είναι ο Φάνης με μεγάλη επιτυχία.

Survivor: Η ψήφος του Φάνη στην Κατερίνα Δαλάκα σχολιάστηκε αρνητικά αλλά πέτυχε τον σκοπό της

Οι προκλήσεις του James στην Ασημίνα και το λάθος του

Σε επόμενη κόντρα που είδαμε να δημιουργείται στο παιχνίδι ο James από τη στιγμή που έχει μπει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι, προσπαθεί συνεχώς να προκαλεί την Ασημίνα και την Κατερίνα Δαλάκα, ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, συγκρίνοντάς τες συνέχεια με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ήδη η Ασημίνα έχει «σπάσει» αρκετές φορές, κάτι που έκανε και στο χθεσινό επεισόδιο, όταν ο James Καφετζής στο τέλος του αγωνίσματος της ανέφερε πως η Σταυρούλα την έχει κερδίσει 6 σερί φορές.

Η Ασημίνα φυσικά, έχοντας δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι μια παίκτρια με αρκετό εγωισμό, «φύλαγε» αυτήν την κουβέντα του James και στο συμβούλιο του νησιού όταν επανέφερε το θέμα ο Γιώργος Λιανός, προσπάθησε να του απαντήσει με την κουβέντα να παίρνει άλλες διαστάσεις και την Ασημίνα να προσπαθεί να ξεμπροστιάσει την στρατηγική του, χωρίς να τα καταφέρνει με μεγάλη ευκολία.

Βέβαια, ο James Καφετζής υπέπεσε σε ένα λάθος σε αυτή του την στιχομυθία με την Ασημίνα, αφού όταν εκείνη τον ρώτησε αν πιστεύει πως είναι στο Survivor, επειδή δεν της αρέσει η «έξω» της ζωή εκείνος απάντησε πως για να έχει μπει 3 φορές στο παιχνίδι, ίσως να φταίει και αυτό.

Το κοινό που παρακολουθούσε πρόσεξε με αυτόν τον τρόπο πως ο James έτσι προσβάλλει και την Σταυρούλα από την ομάδα του - παρότι συνεχώς την εκθειάζει - αφού και γι' αυτήν είναι η τρίτη φορά της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η απάντηση της Δαλάκα προς τον James ήταν το αληθινό «πετσόκομμα» για το κοινό

Πάντως, το κοινό διχάστηκε τελείως τόσο ανάμεσα στην κόντρα του Φάνη με τον Παππά, όσο και στην κόντρα του James με την Ασημίνα. Σίγουρα όμως έδωσε, όπως είδαμε από τα σχόλια στα social media τα «εύσημα» στην Κατερίνα Δαλάκα για την αντίδρασή της στις προκλήσεις του James.

«Ξέρω πολύ καλά την αγωνιστική μου αξία και δεν μου καίγεται καρφί τι λέει ο James» είπε η Κατερίνα Δαλάκα και όπως φαίνεται η ίδια συγκριτικά με την Ασημίνα - κι έχοντας παίξει τις πιο πολλές φορές το παιχνίδι - ακόμα αντιστέκεται στα όσα ακούει από τον James Καφετζή, καταφέρνοντας να μην χαλάσει την εικόνα της, όπως η συμπαίκτριά της.

Γι' αυτό το κοινό την στηρίζει ακόμα, όπως θα δεις κι από τα σχόλια στην gallery.

Ο James Καφετζής έχοντας μπει αυτή τη φορά ακόμα πιο διαβασμένος, στοχεύοντας συνέχεια την Δαλάκα και την Ασημίνα, χωρίς ωστόσο να έχει ξεχωρίσει αγωνιστικά, ίσως έχει αρχίσει να «κουράζει» το κοινό που παρακολουθεί και αν δεν σταματήσει τις συνεχείς επιθέσεις προς αυτές αλλά κι αν δεν βελτιωθεί αγωνιστικά, το κοινό δεν θα είναι πλέον τόσο θερμό απέναντί του.

Ο πρώτος υποψήφιος

Κόντρα πάλι στα όσα υπολόγιζε πως θα γίνουν ο παίκτης των Μπλε στην ψηφοφορία των Διασήμων, αυτός που βγήκε υποψήφιος μετά από αυτό το πρώτο συμβούλιο του νησιού ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο νέος παίκτης των Κόκκινων που μαζί με την Έλενα Αμανατίδου ήταν οι πρόσφατες προσθήκες στην ομάδα.

Η σπόντα του Άρη Σοϊλέδη για τον Φάνη και η κόντρα στο νέο τρέιλερ του Survivor που δίχασε το κοινό