Κουρτίδου - Σεβδικαλής: Στο βίντεο με τις γιαγιάδες τους οι followers έκαναν μια γλυκιά ευχή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κουρτίδου - Σεβδικαλής: Στο βίντεο με τις γιαγιάδες τους οι followers έκαναν μια γλυκιά ευχή

Ο έρωτας της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή δεν κρύβεται, όπως δεν κρύβεται και η αγάπη που έχουν στις γιαγιάδες τους.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής φαίνεται πως ήταν καρμικό να ερωτευθούν. Η τραγουδίστρια και ο Παραολυμπιονίκης είναι εδώ και λίγους μήνες μαζί και ο τρόπος που κοιτιούνται και που μιλάει ο ένας για τον άλλο είναι το σημάδι που έψαχνες για να δεις πως υπάρχει αληθινή αγάπη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού με επαγγελματικό χαρακτήρα, αφού η Σοφία Κουρτίδου είχε σκεφτεί να πάρει συνέντευξη από τον Γιάννη Σεβδικαλή για να αναδείξει για ακόμα μια φορά - όπως συνηθίζει να κάνει στα social media της - τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στη χώρα μας αλλά και για να μοιραστεί την εμπειρία του από το ατύχημα που είχε, το οποίο προκάλεσε τον διπλό ακρωτηριασμό του.

Η συνέντευξη δεν έγινε ποτέ, όπως αποκάλυψαν, και γι' αυτό στα τέλη του Νοέμβρη το 2023 δημοσίευσαν ένα βίντεο κάνοντας αυτή τη συνέντευξη από το σπίτι τους πια.

«Εγώ πλησίασα τον Γιάννη για να κάνουμε μια συνέντευξη και μου έγινε ένα κλικ. Έχω κάνει συνεντεύξεις και με άλλους παραολυμπιονίκες και γενικότερα με άτομα με αναπηρία. Ήθελα να παρουσιάσω έναν φωτεινό άνθρωπο, αλλά τελικά βρεθήκαμε να φωτίζει ο ένας τη ζωή του άλλου» είχε πει η Σοφία Κουρτίδου στο Στούντιο 4 για το πώς γνωρίστηκαν.

https://www.instagram.com/reel/C0OdICCISLn/

«Εγώ είδα όλο τον κόσμο στη Σοφία. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά, είδα την αγάπη με άλλο μάτι. Μου έχει μάθει τόσα πράγματα και ακόμα εξελίσσομαι καθημερινά» είπε αντίστοιχα ο Γιάννης Σεβδικαλής.

kourtidou.jpg

Το βίντεο με τις γιαγιάδες τους

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πλέον, θα τραγουδάνε παρέα κάθε Σάββατο μέσα από το J2US, αφού είναι ένα από τα ζευγάρια του φετινού κύκλου του φιλαθρωπικού μουσικού show. Ήδη η πρώτη τους εμφάνιση στην πρεμιέρα του show απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, με τους followers τους να περιμένουν να δουν τι άλλο ετοιμάζουν για τη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/C3fno1pI4__/

Πρόσφατα, οι δυο τους δημοσίευσαν ένα ακόμα βίντεο για να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τον τρόπο που ανακοίνωσαν στις γιαγιάδες τους ότι θα συμμετέχουν στο J2US. Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Σοφίας Κουρτίδου στο Instagram θα δεις πως κι άλλες φορές έχει δημοσιεύσει βίντεο με τη γιαγιά της, αυτή τη φορά όμως προστέθηκε και η γιαγιά του Γιάννη Σεβδικαλή, η οποία είναι επίσης γλυκύτατη.

https://www.instagram.com/reel/C3kpKizIP8b/

Το βίντεο του ζευγαριού ήταν ένα «τσουνάμι» συναισθημάτων για όποιον το παρακολούθησε. Η χαρά και η συγκίνηση για τις γλυκές γιαγιάδες, το γέλιο για τις αντιδράσεις τους και η μπόλικη αγάπη ήταν τα συναισθήματα που ένιωσαν οι followers του ζευγαριού, όπως φάνηκε και μέσα από τα σχόλιά τους.

Μάλιστα, κάποιοι έκαναν και μια ευχή για το ζευγάρι, να αποκτήσουν σύντομα οι γιαγιάδες τους και δισέγγονα.

423686857_1779228832583728_8143606516547267656_n.jpg

Η ιστορία του Γιάννη Σεβδικαλή που θύμισε τα Τέμπη

O Γιάννης Σεβδικαλής μιλώντας για το ατύχημα που είχε τον Οκτώβριο του 2012 και οδήγησε στον διπλό ακρωτηριασμό των κάτω άκρων του μάς θύμισε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ψήφισμα για Τέμπη: Στόχος το 1 εκατομμύριο υπογραφές - Τα βήματα για έγκυρη συμμετοχή στο Change.org 4 SHARES

«Στην ουσία πήγα να περάσω τις γραμμές του τρένου προς την Ιερά Οδό. Ήμουν στο Γκάζι, δεν ήμουν στη δουλειά μου. Κοιτάω αριστερά και δεξιά, για να δω αν έρχεται το τρένο, όλα καλά, τίποτα. Δεν υπήρχε θόρυβος, δεν υπήρχε φύλακας, ούτε σήμανση. Σαν να μην ερχόταν τίποτα. Όταν ξαναγύρισα το κεφάλι μου το τρένο ήταν ακριβώς δίπλα μου. Με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω, πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια. Με κουτρουβαλούσε για 20 μέτρα και μετά σταμάτησε. Δεν είχα λιποθυμήσει και δεν πίστευα ότι ήμουν ζωντανός μετά από αυτό. Ήταν ένα θαύμα ότι έζησα, θυμάμαι τα πάντα μέχρι τη στιγμή που μπήκα στο χειρουργείο. Είναι λίγο σουρεαλιστικό, αλλά όταν έχεις τις αισθήσεις σου θυμάσαι πράγματα που είναι σημαντικά για σένα μετά. Είναι σημαντικό γιατί ξέρω από τι γλίτωσα» είπε στο Στούντιο 4 ο ίδιος.

Ωστόσο, ο ίδιος είναι πολύ θετικός άνθρωπος και όπως είπε δεν θα άλλαζε όσα του έχουν συμβεί καθώς έτσι μπήκε στη ζωή του ο αθλητισμός και ο στίβος, ενώ «εξαιτίας» του ατυχήματός του γνώρισε και την Σοφία Κουρτίδου.

Ο Γιάννης Σεβδικαλής είναι ένας σπουδαίος αθλητής. Έχει σπάσει 8 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ: 2 φορές στο άλμα εις μήκος, μία φορά στη σφαιροβολία και 5 φορές στη δισκοβολία. Έχει πανευρωπαϊκό ρεκόρ στο ακόντιο και είναι και 5ος Παραολυμπιονίκης στα 400 μέτρα τρέξιμο.