Στο post που αποκάλεσαν τη Βίκυ Σταυροπούλου «Jolie» οι followers της παρατήρησαν κάτι άλλο

Στο post που αποκάλεσαν τη Βίκυ Σταυροπούλου «Jolie» οι followers της παρατήρησαν κάτι άλλο

Η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε την πιο επική απάντηση σε κακεντρεχές σχόλιο follower.

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στην κριτική επιτροπή του J2US και εμείς έχουμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

H δημοφιλής ηθοποιός φημίζεται για το πηγαίο χιούμορ της και για το πόσο ακομπλεξάριστη είναι τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Πριν λίγα 24ωρα η 53χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα παρασκήνια του «Just The Two Of Us» και έστειλε ένα μεγάλο φιλί στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ...ομοιότητα με την Αngelina Jolie και η αποστομωτική απάντηση

Η κριτής του J2US φόρεσε ένα υπέροχο maxi φόρεμα με prints σε στυλ κιμονό το οποίο της ταίριαζε πολύ.

https://www.instagram.com/p/CtY7J4wIhzq/

Το μακιγιάζ και το εντυπωσιακό χτένισμα απογείωσαν το look και άφησαν κυριολεκτικά άφωνους τους followers της ηθοποιού οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι με το συγκεκριμένο outfit.

«Πόσο όμορφη», «Σου πάει αυτό το φόρεμα», ήταν μόνο μερικά από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της ηθοποιού.

Το post συγκέντρωσε περισσότερα από 4 χιλιάδες likes και αρκετά κολακευτικά σχόλια.

«Συγνώμη Βίκυ μου, αλλά είσαι εσύ;», έγραψε ένας follower κάτω από την ανάρτησή της. Η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε μια επική απάντηση γράφοντας: «Όχι, είναι η Αντζελίνα Τζολί».

SXOLIA1.webp

«Μα σε έχουν αλλάξει εντελώς. Σ’ αγαπώ και είσαι κούκλα στη ψυχή και στην εμφάνιση», συμπλήρωσε η fan μετά την απάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου.

Βίκυ Σταυροπούλου & Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εκτός από φίλοι, έχουν φτιάξει έναν παράδεισο στη Μάνη

Η κατάθεση ψυχής στο «Πάμε Δανάη»

Συνέντευξη στην εκπομπή της κόρης της, «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη έδωσε πρόσφατα η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που έχει περάσει και έκανε μια κατάθεση ψυχής για την απώλεια το αδερφού της λόγω αλκοολισμού.

Η καλλιτέχνης μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έζησε ως παιδί αναφέροντας: «Ήμασταν μία μεγάλη οικογένεια, φτωχή οικογένεια. Δεν εννοώ ότι πεινάγαμε, εννοώ όμως ότι ποτέ δεν είχαμε περίσσευμα. Παρ’ όλα αυτά, παρ’ όλες τις δυσκολίες, μεγάλωσα με αγάπη. Που θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο αντίδοτο σε όλες τις δυσκολίες. Δηλαδή μου έχει συμβεί με τις φίλες μου, να έχουμε πάρει ένα ζευγάρι παπούτσια που ήταν ακριβά. Είχαμε μαζέψει λεφτά, πήραμε αυτά τα παπούτσια και κάποια στιγμή αυτά τα παπούτσια από την φθορά είχανε σκιστεί μπροστά. Και εμείς βάζαμε μονωτική ταινία και τα κάναμε τύπου "χ”, ότι είναι άποψη, ότι είναι σχεδιάκια και ότι είμαστε πολύ μπροστά. Και με αυτά τα παπούτσια ρίξαμε τους ωραιότερους χορούς στην ζωή μας και περάσαμε τις ωραιότερές μας στιγμές».

«Στις απώλειες που βίωσα, το μόνο που με ησυχάζει είναι ότι έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Προσπάθησα να είναι η δύση των ανθρώπων μου γεμάτη αγάπη. Υπήρξε ένα θέμα πολύ επώδυνο, ο αδελφός μου ήταν αλκοολικός. Ο αδελφός μου ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος, γιατί δεν κατάφερε να νικήσει το πάθος του», είπε στη κάμερα συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου.

Και πρόσθεσε: «Ο αλκοολισμός του αδελφού μου ήταν το ένοχο μυστικό της οικογένειας και η ήττα μου ήταν ότι εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί δεν το ήθελε ο ίδιος. Όταν πήγαμε σε έναν ειδικό γιατρό και ρώτησε τον αδελφό μου, "γιατί είσαι εδώ;”, εκείνος απάντησε είμαι εδώ για τη Βίκυ. Στη ζωή δεν καταφέρνουμε πράγματα όταν τα κάνουμε για τους άλλους, αλλά μόνο αν το θέλουμε εμείς μέσα μας».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Βίκυς Σταυροπούλου στο J2US.

Πηγή κεντρικής: vickystavropoulouofficial