Βανδή - Γαρμπή ήταν και αυτές νικήτριες στον τελικό του J2US ενώ το κοινό αντέδρασε με τον Ντάφυ

Κατερίνα Μπούσιου
Βανδή - Γαρμπή ήταν και αυτές νικήτριες στον τελικό του J2US ενώ το κοινό αντέδρασε με τον Ντάφυ

Η Ηρώ και ο Ιάσονας Παπαματθαίου νίκησαν το J2US αλλά την παράσταση έκλεψαν η Καίτη Γαρμπή με την Δέσποινα Βανδή, την ίδια στιγμή που ο Τριαντάφυλλος θύμισε με το ύφος του την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στον περσινό τελικό του Survivor. 

Στον εξάωρο χθεσινό τελικό του J2US είχαμε την έκπληξη με την νίκη του Ιάσονα Παπαματθαίου και της Ηρώς, την συνηθισμένη αλλά για πολλούς αβάσταχτη γκρίνια του Τριαντάφυλλου αλλά και το απίστευτο ντουέτο της Καίτης Γαρμπή και της Δέσποινας Βανδή που κάλυψε όλα τα παραπάνω. Το Twitter είχε πάντως παράπονα και μίλησε και για τη ατυχία της Λουίζας Πυριόχου.

Νίκησαν τα αουτσάιντερ και το Twitter δήλωσε Τριαντάφυλλος#ΝΟΤ

Αν δεν είχε αποχωρήσει ο Beast λόγω των συναυλιών του αφήνοντας την παρτενέρ του Λουίζα Πυριόχου με την αντικαταστάτριά του Καλομοίρα, σήμερα θα μιλούσαμε για την δική τους νίκη στο J2US. Ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί από την αρχή.

Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τις φιλότιμες προσπάθειες της Καλομοίρας στο μεγάλο της comeback.

https://www.instagram.com/p/Co2QIxbt19Q/

Ωστόσο η μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η εκπληκτική όπως πάντα ερμηνεία της Ηρούς, επιβραβεύτηκε τελικά από το κοινό και τους έχρισε νικητές.

https://www.instagram.com/p/Cucou2YtH0r/

Η βραδιά ξεκίνησε με μία σπόντα της Δέσποινας Βανδή στον Νίκο Κοκλώνη με τη φράση: «Τα ίδια θα λες και στους επόμενους κριτές;» η οποία «καλύφθηκε» έξυπνα από εκείνον λέγοντας πως τίποτε δεν θα αλλάξει στην επιτροπή, αλλά όλοι μας καταλάβαμε πως υπάρχει η διάθεση για μία αλλαγή από την πλευρά της Δέσποινας μετά από 4 χρόνια στη θέση της κριτή.

Στο βίντεο από συναυλία της Δέσποινας Βανδή πριν 30 χρόνια όλοι λένε πως είναι ίδια η Μελίνα

Τελικός χωρίς τη γκρίνια του Τριαντάφυλλου, δεν γινόταν γιατί ένιωσε αδικημένος από τη βαθμολογία και καθυστέρησε την όλη ροή του προγράμματος εξηγώντας πως οι κριτές έχουν άλλες προτιμήσεις, ενώ στην ανακοίνωση του αποτελέσματος είχε το ύφος που είχε και η Μαρία Αντωνά στον τελικό του Survivor, όταν είδε τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη να χάνει τη νίκη.

Το Twitter δεν άντεξε για μία ακόμη φορά την ανεξήγητη συμπεριφορά του.

Αλλά νικήτριες της βραδιάς χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν το ντουέτο επί σκηνής της Δέσποινας Βανδή και της Καίτης Γαρμπή.

https://www.instagram.com/reel/Cuc_OtGIPbB/

Και το κοινό αναρωτήθηκε γιατί όλα αυτά τα χρόνια οι δυό τους δεν έχουν συνεργαστεί σε νυχτερινό σχήμα. Θα έκαναν μεγάλη επιτυχία. Μόνο τα σουξέ που έχουν και οι δύο στο ρεπερτόριό τους αρκούν.