Προξενιό της Ιουλίας: 2 γυναίκες oρίζουν το φινάλε με το μυστικό τους παρελθόν

Κατερίνα Μπούσιου
Προξενιό της Ιουλίας: 2 γυναίκες oρίζουν το φινάλε με το μυστικό τους παρελθόν

Τι γνωρίζουν η Χάδω και η Στεφανία και πως αυτό το μυστικό θα καθορίσει όσα θα συμβούν στο Προξενιό της Ιουλίας;

Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» από τις αρχές του χρόνου έχει μία ανοδική πορεία προς την τηλεθέαση στη late night ζώνη (Μέχρι 13,9% στο νεανικό κοινό και μέχρι 20,9% στο γενικό κοινό τη χθεσινή ημέρα) και οι σεναριακές αλλαγές την έχουν ωφελήσει. Το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό για την ευτυχία 2 ζευγαριών και για όσα 2 γυναίκες γνωρίζουν και πρέπει επιτέλους να τα πουν. Μυστικά που αν είχαν βγει στην επιφάνεια νωρίτερα, δεν θα φτάναμε στο τραγικό τέλος.

Η Ιουλία γνωρίζει τη βίαιη πλευρά του Γιωργίκη και ο Γρηγόρης κάνει το επόμενο βήμα

Σε αυτή τη σειρά, όλοι έχουν μικρά και μεγάλα μυστικά. Αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους στη συνέχεια και στις 3 οικογένειες του Προξενιού της Ιουλίας. Στην οικογένεια του Ραζίνη, του Στασινόπουλου αλλά και του Προβιού.

Ειδικά στην τελευταία, υπάρχουν πολλά άλυτα ζητήματα και μυστικά που αν είχαν φανερωθεί νωρίτερα, ίσως η ζωή της Ευγενίας για παράδειγμα (πρώην συζύγου Προβιού) να είχε προστατευτεί. Όπως και του Ανέστη (μετέπειτα πατέρα Επιφάνειου και πρώην συζύγου της Χάδως). Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πολλά για αυτή τη σχέση Ανέστη και Ευγενίας. Την προστασία που της προσέφερε μόλις άρχισε να καταλαβαίνει τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της.

https://www.instagram.com/p/C3IwSk2NF8t/

Η Χάδω (Άννα Μάσχα) και η Στεφανία (Χριστίνα Μαξούρη) είναι οι δύο γυναίκες που τα γνωρίζουν όλα. Για το ότι η Ευγενία δεν αυτοκτόνησε, για τη σχέση με τον Ανέστη - Επιφάνειο, για τον Χρήστο που είναι βιολογικό τους παιδί, για τον βίαιο Γιωργίκη και τις απιστίες του. Θα προκληθούν στο μέλλον να τα αποκαλύψουν όλα. Και ειδικά η Στεφανία στην προσπάθειά της να προστατέψει την Ιουλία. Από τη βιαιότητα που θα δεχθεί και εκείνη από τον Γιωργίκη και την απιστία με τη Δέσπω.

epifaneiosproxenio.jpg

Ο σύζυγος της Ιουλίας τη ζηλεύει παράφορα. Ακόμη και όταν τη βλέπει με τον γιο του Χρήστο, στην προσπάθειά του να βρει αντικείμενα της μητέρας του. Τα ξεσπάσματά του θα δημιουργήσουν μία ανυπόφορη ζωή στην Ιουλία.

Θα δούμε τη Χάδω να ξαναζεί όλα αυτά που έζησε στο παρελθόν με την ερωμένη του συζύγου της. Ωστόσο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι στάση θα κρατήσει. Επίσης δεν έχουμε δει ακόμη σε αυτές τις σκηνές που μας δείχνουν στα επεισόδια από το φινάλε, για το που βρίσκονταν το βράδι του φονικού, η Χάδω, η Στεφανία και ο Χρήστος. Το σπίτι μοιάζει σα να είναι άδειο στα πλάνα που ήδη έχουμε δει.

Αυτές οι δύο γυναίκες θα ορίσουν το τέλος του Γιωργίκη, όσο και αν σου φανεί παράξενο αυτό. Μαζί με τον πατέρα Επιφάνειο και λιγότερο τον Γρηγόρη. Ο τελευταίος όπως είδες από χθες πέρασε στην επόμενη φάση της σχέσης του με τη Φιλιώ. Αλλά οι οικογένειές τους δε συμφωνούν με αυτόν τον δεσμό.

Ραζίνης και Στασινόπουλος είναι άλλωστε αντίπαλοι.