Τα δύο παράνομα ζευγάρια στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλούν εντάσεις και καθορίζουν το μέλλον

Κατερίνα Μπούσιου
Τα δύο παράνομα ζευγάρια στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλούν εντάσεις και καθορίζουν το μέλλον

Απωθημένα του παρελθόντος κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Δεν είναι μόνο ο Μελέτης Ηλίας και η Ευγενία Ξυγκόρου το μοναδικό ζευγάρι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού στα επόμενα επεισόδια του Προξενιού της Ιουλίας. Δύο ακόμη ζευγάρια, παράνομα και τα δύο με τον τρόπο τους θα πυροδοτήσουν τις εξελίξεις και θα ανατρέψουν τις ζωές όλων. Γιατί η αλήθεια, σε όλα τα επίπεδα, κάποια στιγμή θα φανερωθεί.

Η Στάσα και ο Στασινόπουλος γίνονται ζευγάρι

Ο Χρήστος, ο γιος του Γιωργίκη (Μελέτης Ηλίας) είναι το κεντρικό πρόσωπο των δύο τελευταίων επεισοδίων στο Προξενιό της Ιουλίας, κυρίως γιατί ζει ακόμη με τον εφιάλτη του θανάτου της μητέρας του. Η θεία του Χάδω, την οποία υποδύεται εξαιρετικά η Άννα Μάσχα, δεν του είπε όλη την αλήθεια. Πως δηλαδή αυτοκτόνησε. Το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα του θανάτου της Ευγενίας Προβιού, θα το δούμε αργότερα στην πλοκή μας.

Στο Προξενιό της Ιουλίας ένα ημερολόγιο είναι το «κλειδί» για το δραματικό φινάλε του Μελέτη Ηλία

Σχετικά νωρίς, θα δούμε ένα νέο αίσθημα να γεννιέται ή για την ακρίβεια συναισθήματα του παρελθόντος να αναβιώνουν. Αν είσαι φαν της σειράς, έχεις δει πως ο Κωστής Στασινόπουλος (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι κρυφά ερωτευμένος από τα νιάτα του με την Στάσα - μητέρα Ιουλίας (Ελισάβετ Μουτάφη). Αυτά τα συναισθήματα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια και δημιουργείται μία αμοιβαία έλξη μεταξύ τους. Γίνονται παράνομο ζευγάρι και αυτή η σχέση θα παίξει τον ρόλο της και στην εξυχνίαση του μυστηρίου με τη διπλή δολοφονία του Γιωργίκη και του παιδιού της Ιουλίας.

https://www.instagram.com/reel/CyDW5weNGN-/

Μαθηματικά βέβαιο είναι πως ο Ρήγας (γιος της Στάσας) και η Βαγγελίτσα (η μικρότερη κόρη του Στασινόπουλου) θα γίνουν ζευγάρι. Κρυφό προς το παρόν, γιατί η Στάσα δεν την θέλει αυτή τη σχέση. Το Twitter ωστόσο το αγαπά πολύ αυτό το ζευγάρι. Ο ταλαντούχος Τάσσος Λέκκας και η Χριστίνα Μαθιουλάκη είναι δύο ηθοποιοί που έχουν δείξει πως έχουν τηλεοπτική χημεία.

Ένα ακόμη - και το σπουδαιότερο - παράνομο ζευγάρι είναι αυτό που ήδη σου είχα αποκαλύψει, η Δέσποινα και ο Γιωργίκης. Η παράνομη σχέση του γαιοκτήμονα και της φιλόδοξης υπηρέτριας, γίνεται την περίοδο που η Ιουλία θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Κανείς προς το παρόν δεν καταλαβαίνει πως το παιδί δεν είναι του Μελέτη Ηλία. Η μόνη που έχει ήδη σοβαρές υποψίες και θα έχει επίσης και στο μέλλον είναι η μητέρα του Γρηγόρη. Θα θορυβηθεί περισσότερο μάλιστα στα επόμενα επεισόδια με μία ξαφνική αδιαθεσία της νεόνυμφης.

Η Ιουλία θα μπει στο νοσοκομείο και η Στάσα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, στο να μην αντιληφθεί τίποτε η Κυριακούλα. Αυτή η σχέση της Ελισάβετ Μουτάφη και της Πέγκυς Τρικαλιώτη, ως μητέρες της Ιουλίας και του Γρηγόρη, θα έχει όμως και συνέχεια.

Ειδικά όταν φανερωθεί το μεγαλύτερο όλων των μυστικών. Πως ο γιος της Στάσας Ρήγας, είναι γιος του Ραζίνη, πατέρα του Γρηγόρη και σύζυγος της Κυριακούλας.

Τα 2 μεγάλα μυστικά: Στο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται στο φως μία ακόμη κρυφή εγκυμοσύνη