Η μοιραία συνάντηση στο Προξενιό της Ιουλίας και το ζευγάρι που θα βοηθήσει στη λύτρωση της Ιουλίας

Κατερίνα Μπούσιου
Η μοιραία συνάντηση στο Προξενιό της Ιουλίας και το ζευγάρι που θα βοηθήσει στη λύτρωση της Ιουλίας

Το μυστικό της Ευγενίας Ξυγκόρου στο Προξενιό της Ιουλίας σύντομα θα φανερωθεί ενώ ένα άλλο ζευγάρι θα χωρίσει επεισοδιακά. 

Η κρυφή εγκυμοσύνη θα γίνει φανερή στο Προξενιό της Ιουλίας, αρκετά σύντομα, αλλά ο Γιωργίκης δεν καταλαβαίνει πως το παιδί δεν είναι δικό του. Σύντομα θα έχει όμως και την πιο περίεργη και μοιραία συνάντηση της ζωής του, ενώ δύο κρυφά ζευγάρια αποκαλύπτονται.

Το ειδύλλιο της κόρης του Στασινόπουλου και η συνάντηση Γιωργίκη - Επιφάνειου

Είναι θέμα λίγων επεισοδίων μέχρι να ανακοινώσει η Ιουλία στον σύζυγό της Γιωργίκη στο Προξενιό της Ιουλίας, πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μόλις η εγκυμοσύνη θα γίνει πια εμφανής. Φυσικά ο Μελέτης Ηλίας στον τηλεοπτικό του ρόλο θα είναι τρισευτυχισμένος. Δεν ξέρει ακόμη πως το παιδί δεν είναι δικό του. Θα του βάλει υποψίες η Χάδω όταν γεννηθεί (η δικαιολογία είναι πως είναι πρόωρο) και αυτή η υποψία θα μείνει μέσα του για την κόρη του.

Με δεδομένο πως ούτε ο Χρήστος ούτε και η κόρη που θα αποκτήσει με την Ιουλία είναι δικά του παιδιά, ο Γιωργίκης ζει ένα δράμα, αλλά δεν το ξέρει ακόμη.

Η έκπληξη του φινάλε στο Προξενιό της Ιουλίας που αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας και μία δολοφονία

Όλα θα του αποκαλυφθούν μετά τη μοιραία και καθοριστική του συνάντηση με τον πατέρα Επιφάνειο, δηλαδή τον Ανέστη. Προς το παρόν αγνοεί πως ο μοναχός που επισκέπτεται ο γιος του είναι ο πρώην σύζυγος της αδελφής του και εραστής της πρώην γυναίκας του που πέθανε μυστηριωδώς.

Έχει επιχειρήσει μία φορά να τον συναντήσει και εκείνος κρύφτηκε και θα το επιχειρήσει για μία ακόμη φορά στα επόμενα επεισόδια, μόνο που εκείνος θα έχει πάει στη φυλακή για να βρει τον Ραζίνη, για τη δολοφονία της Ευγενίας, πρώην κυρίας Γιωργίκη.

Θα συναντηθούν όμως οι δύο άντρες. Και τότε είναι που ο Επιφάνειος θα αναμετρηθεί τόσο με τον Γιωργίκη όσο και με τη Χάδω. Αυτά που θα πουν θα διελευκάνουν τη δολοφονία της Ευγενίας. Είναι η Χάδω εκείνη που τη δηλητηρίασε; Ή ο ίδιος ο Γιωργίκης; Θα αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτό τον θάνατο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η πρώτη πάντως έχει όλες τις πιθανότητες να είναι η δολοφόνος.

Δηλητηριάζοντας την πρώην νύφη της με τα μανιτάρια. Γιατί; Γιατί τη ζήλευε.

https://www.instagram.com/p/C3IwSk2NF8t/

Τη Χάδω πάντως θα τη δεις να αλλάζει στα επόμενα επεισόδια μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε, όταν καταλαβαίνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταφέρει να υιοθετήσει ένα παιδί. Και τα καταφέρνει. Ξέρει ότι ο Χρήστος είναι γιος του πρώην συζύγου της, για αυτό άλλωστε και του δείχνει κάθε φορά την απέχθειά της. Τώρα αποκτά το δικό της.

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, το κρυφό ειδύλλιο του Ρήγα με τη Βαγγελίτσα αποκαλύπτεται και ο Στασινόπουλος βγαίνει εκτός εαυτού. Ο αστυνόμος πηγαίνει στο σπίτι της μαμάς Ιουλίας και Ρήγα για να δει πως θα λήξει όλο αυτό, αλλά αυτή η συζήτηση θα ξυπνήσει ξανά τα δικά τους ερωτικά απωθημένα από τη νεότητά τους. Στάσα και Στασινόπουλος θα διατηρήσουν αυτή την τρυφερή σχέση και αυτός ο συνδυασμός της Ελισάβετ Μουτάφη και του Δημήτρη Αλεξανδρή, θα παίξει τον ρόλο της στο τέλος της σειράς.

Το ζευγάρι θα βοηθήσει την Ιουλία (η οποία ξέρει ποιος δολοφόνησε τον σύζυγο της) στο να πει τι έγινε. Θα δεις, όταν θα έχουμε φτάσει στο μεγάλο φινάλε, πως δεν θα θέλει να μιλήσει για το τι συνέβη την κρίσιμη βραδιά, επιβαρύνοντας τη θέση της. Εμείς ωστόσο θα μάθουμε ποιος τον σκότωσε και τι απέγινε η 3χρονη κόρη τους.