Η σταδιακή αλλαγή στην εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη και η σπάνια φωτογραφία με τη μαμά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η σταδιακή αλλαγή στην εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη και η σπάνια φωτογραφία με τη μαμά της

H Σία Κοσιώνη δεν θα μπορούσε να μην έχει δίπλα της στο νέο της επαγγελματικό βήμα τη μαμά της.

Η Σία Κοσιώνη πέρα από ankorwoman του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πρόσφατα έκανε και το πρώτο της βήμα στην συγγραφή βιβλίων. Η ίδια λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου παρουσίασε στο Μέγαρο Μουσικής το πρώτο της παιδικό βιβλίο, με τίτλο «Μια άλλη Ιστορία». Στόχος της είναι μέσα από αυτό της το εγχείρημα να μάθουν όλα τα παιδιά την αξία της ενημέρωσης.

Το παρών έδωσαν πολύ σπουδαίοι άνθρωποι της χώρας μας, όπως η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, η πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη και φυσικά το «στήριγμά» της, η μαμά της, σε μια σπάνια εμφάνισή της. Όπως θα δεις και από την φωτογραφία, η Δήμητρα Κοσιώνη είναι μια πολύ αριστοκρατική γυναίκα και μάλιστα, η παρουσιάστρια της μοιάζει αρκετά.

1000010770.jpg

Στην παρουσίαση του βιβλίου, ωστόσο αρκετοί πρόσεξαν και την αλλαγή στα μαλλιά της Σίας Κοσιώνη. Η ίδια υποστηρίζοντας τέλεια το πολύ κοντό à la garçon κούρεμα που είχε εδώ και αρκετό καιρό, όπως φαίνεται επέλεξε να κάνει μια αλλαγή, αφήνοντας τα μαλλιά της πιο μακριά. Έτσι, «υιοθέτησε» ένα καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα που φτάνει μέχρι τους ώμους. Παράλληλα, άλλαξε ελαφρά το χρώμα τους και από το ξανθό πλατινέ επέστρεψε στην πιο γλυκιά και ζεστή εκδοχή του.

Μιλώντας πάντως η ίδια για το νέο της βήμα, το οποίο ήταν και αυτό αρκετά απαιτητικό, και το πώς είναι δυνατόν να προλαβαίνει μέσα στη μέρα όντας εργαζόμενη μαμά, είπε:

«Χρόνος δεν υπάρχει, ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα. Ήταν νύχτα όταν έγραφα το βιβλίο και μάλιστα πολλές νύχτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έκανα τις διορθώσεις».

https://www.instagram.com/p/C1uh5XOokfa/