Στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου νικητές αναδείχθηκαν φέτος τα παιδιά των celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου νικητές αναδείχθηκαν φέτος τα παιδιά των celebrities

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και οι εγχώριοι celebrities στόλισαν τα σπίτια τους με τους καλύτερους βοηθούς.

Λιγότερες από 22 ημέρες έμειναν μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα και η πλειοψηφία των Ελλήνων celebrities έχει ήδη μπει σε #Xmas mood, στολίζοντας εντυπωσιακά τα σπίτια τους.

Εικόνες με χιονισμένα δέντρα, γιρλάντες, λαμπάκια και cozy τζάκια κοσμούν τα προφίλ των εγχώριων stars και μας μεταφέρουν σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι τρυφερές μαμάδες της showbiz ανέθεσαν στα παιδιά τους το στολισμό του σπιτιού και μοιράστηκαν υπέροχα στιγμιότυπα με τους χιλιάδες διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Oι celebrities στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά τους

Σία Κοσσιώνη- Κώστας Μπακογιάννης

Πριν από λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά τους και μοιράστηκαν μερικές φωτογραφίες με τους followers τους.

mpakogiannis.webp

«Τα καταφέραμε και φέτος! Και του χρόνου», έγραψε στην ανάρτησή της η γνωστή anchorwoman του ΣΚΑΪ.

Χατζηιωάννου-Ταμπακάκης: Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο «αποκάλυψε» κάτι για την σχέση τους

https://www.instagram.com/p/C0XA0bcI8ub/

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού εμπιστεύτηκε τον στολισμό του δέντρου στον μικρότερο γιο της, Παναγιώτη-Αντώνιο Κικίλια και απαθανάτισε τη στιγμή στην πιο τρυφερή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/C0UmcdlrMx2/

Iωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης και ανυπομονούν να περάσουν τις γιορτές με τον γιο τους, Πάρη.

touni3.jpg

Πριν λίγες ώρες η influencer μοιράστηκε μερικά πλάνα από το στολισμένο σπίτι της και όπως ήταν αναμενόμενο, απόλυτος πρωταγωνιστής σε αυτά είναι ο Αλεξάνδρου junior.

touni4.jpg

O γιος του ζευγαριού μεγαλώνει καθημερινά και όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα Instagram-stories της, έχει ήδη ξεκινήσει να χορεύει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

touni10.webp

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν από τους πρώτους Έλληνες celebrities που στόλισαν και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της κόρης της. Πριν από μερικές εβδομάδες η παρουσιάστρια μοιράστηκε κάποια βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας τις προσθήκες που έκανε στο σπίτι με την κόρη της για τις γιορτές.

iliaki.jpg

Η μικρή Κατερίνα στόλισε ένα mini αυτοκόλλητο δέντρο στο δωμάτιό της και βοήθησε τη μαμά της με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη τους, Μελίτα και μοιράστηκαν στο Instagram την ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία.

xatzidou.webp

Πηγή κεντρικής: jtouni