Η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό look και το κοινό της έδειξε τον ενθουσιασμό του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό look και το κοινό της έδειξε τον ενθουσιασμό του

Η Σία Κοσιώνη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για το 2023 με μια άκρως ανανεωμένη εμφάνιση. Τα αποθεωτικά σχόλια και οι ωραιότερες φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Πριν από μερικές ώρες η Σία Κοσιώνη παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων για το 2023, μιας και πλέον βρίσκεται σε ολιγοήμερη άδεια.

Λίγο πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια αυθόρμητη selfie την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου νικητές αναδείχθηκαν φέτος τα παιδιά των celebrities

H Σία Κοσιώνη υιοθέτησε νέο hair look και ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό

H 43χρονη φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Η anchorwoman έχει μακρύνει αρκετά το μήκος των μαλλιών της και έχει αποκτήσει ένα bob καρέ, το οποίο της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει καθιερώσει ένα συγκεκριμένο sleek χτένισμα, εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στο πλατό με εντελώς διαφορετικό hair look.

https://www.instagram.com/p/C1KXrouIRbJ/

«Λίγο πριν το τελευταίο δελτίο της χρονιάς... Εύχομαι φέτος τις γιορτές να ευχαριστηθείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και να χαρίσετε στον εαυτό σας ό,τι έχει ανάγκη! Ραντεβού στις οθόνες σας ξανά το 2024!», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans

Οι fans της δημοσιογράφου έσπευσαν να εκθειάσουν το νέο της hair look, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο 2024.

Screenshot-2023-12-28-133010.png

«Πόσο όμορφη πια!! Να χαίρεσαι όποιον έχεις!!! Καλές γιορτές!!!», «τι ωραίο μαλλί φανταστικό😍 σας πάει πολύ», «Πιο όμορφη έτσι! Καλές γιορτές!», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των θαυμαστών κάτω από την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη.

Screenshot-2023-12-28-133427.png

H παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά backstage φωτογραφίες από το τηλεοπτικό πλατό αλλά και με τον 6χρονο γιο της, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/C1C5w0XLf9l/

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό People, η 43χρονη μίλησε για την μητρότητα και τόνισε πως ο ερχομός του γιου της δεν θα στεκόταν εμπόδιο στην καριέρα της στη δημοσιογραφία εξηγώντας: «Μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι καλυμμένη και επαγγελματικά. Δεν θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα στον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει η δημοσιογραφία. Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της δημοσιογράφου με τον γιο της.

Πηγή κεντρικής: siakossioni