Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το πιο ωραίο στοιχείο στον γάμο της και την κριτική στην Αθηνά Οικονομάκου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το πιο ωραίο στοιχείο στον γάμο της και την κριτική στην Αθηνά Οικονομάκου

Η Βίκυ Καγιά «έμεινε παγωτό» όταν την ρώτησαν αν αυτή και ο σύζυγός της είναι το ζευγάρι που χωρίζουν και απάντησε καταλλήλως.

Το τελευταίο διάστημα ένα quiz κάνει τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με ένα ζευγάρι της showbiz που πρόκειται να ανακοινώσει τον χωρισμό του. Κι ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν ποιο είναι αυτό το ζευγάρι, ξαφνικά ανάμεσα στις πιθανές απαντήσεις βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένοι από το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 9χρονη Μπιάνκα και τον 6χρονο Κάρολο. Αν ρίξεις μια ματιά μάλιστα, στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ανά διαστήματα στο προφίλ της στο Instagram η Βίκυ Καγιά θα δεις πως η Μπιάνκα και ο Κάρολος είναι οι mini εκδοχές εκείνης και του συζύγου της.

326535844_158918949871702_8977731701951206054_n.jpg

H απάντηση στις φήμες χωρισμού

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων απάντησε για τις φήμες χωρισμού. Όπως είπε η ίδια, όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος στο τηλέφωνο αν αναφέρεται σε εκείνη το quiz, «έμεινε παγωτό» καθώς δεν περίμενε ποτέ να τη ρωτήσουν κάτι τέτοιο.

«Εγώ δεν το είχα δει το quiz, δεν είχα δει τι γίνεται, γιατί πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο, κάπου πάλι ήμουν το πρωί, έκανα και το περπάτημά μου, γύρναγα από το pilates, δεν θυμάμαι και ήταν μια δημοσιογράφος (στο τηλέφωνο), γλυκύτατη η κοπέλα, και μου λέει "η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media". Λέω κι εγώ κάτι έγινε στο σχολείο. Μου λέει "Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς, ότι παίρνετε διαζύγιο. Λέω "Είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Και πώς είστε τόσο σίγουροι ότι είμαι εγώ;". Μοιάζει λέει το physique (σ.σ στη φωτογραφία του quiz που κάνει τον γύρο των media). Της λέω "Δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο". Κάνουν τη δουλειά τους κι οι άνθρωποι φαντάζομαι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του και πρέπει να κάνει τη δουλειά του, γιατί ζούμε σε μια εποχή που είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιό μας και το καταλαβαίνω. Απλά έμεινα λίγο "παγωτό" να το πω» είπε η Βίκυ Καγιά χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στην Βίκυ Καγιά πως της αρέσει πολύ που εκείνη και ο Ηλίας Κρασσάς περνούν χρόνο μαζί.

Είναι ο καλύτερός μου φίλος ο Ηλίας. Ανυπομονώ γι' αυτές τις στιγμές - τις λίγες βέβαια πια - που θα πάμε να φάμε, να τα πούμε.

Επειδή κι ο Ηλίας Κρασσάς λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ταξιδεύει πολύ συχνά, οι στιγμές που περνούν οι δυο τους είναι πολύτιμες για την Βίκυ Καγιά.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα μπορούσε να μην συμφωνήσει περισσότερο μαζί της, λέγοντας:

«Περιμένουμε να έρθει ένα Σαββατοκύριακο να χορτάσουμε ο ένας τον άλλο».

Η διαφορά που έχουν με τον Ηλία Κρασσά

Βέβαια, η Βίκυ Καγιά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για μια διαφωνία που έχουν με τον Ηλία Κρασσά και αυτή αφορά την κόρη τους την Μπιάνκα. Η 9χρονη μοιάζει πολύ με τη μαμά της και δεδομένου του ότι η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε το modelling στην ηλικία των 14, η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε πώς θα αντιδρούσε αν η κόρη της της έλεγε πως θέλει να ασχοληθεί επίσης με τον χώρο της μόδας φτάνοντας σε αυτή την ηλικία.

Εγώ θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ ωραία, διότι ξέρω και τα κατατόπια πια, ξέρω να κατευθύνω το παιδί μου, σε ποιο πρακτορείο θα πάει, τι θα κάνει...Για πες το αυτό στον Ηλία Κρασσά κι έλα να μιλήσουμε μετά. Να στεναχωρηθεί η Μπιάνκα, να πονέσει, να υπάρχει απόρριψη; Δεν υπάρχει περίπτωση.

https://www.instagram.com/p/CPSenUEhlc3/

Η μητρότητα και η αποχή από την τηλεόραση

Όπως είπε η Βίκυ Καγιά «οι αυθεντικοί άνθρωποι και οι αυθεντικές μαμάδες δεν μπορούν να είναι ένα πράγμα». Κάπως έτσι, και η ίδια δεν μπορεί να χαρακτηρίσει με έναν τρόπο το πώς είναι σαν μαμά. Για εκείνη το να είναι μαμά είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της. Βέβαια, όπως είπε με χιούμορ όσον αφορά το θέμα των μαθημάτων και τις εργασίες που καμιά φορά δεν γίνονται στην ώρα τους «μας ακούει όλη η Γλυφάδα».

Η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε πως λόγω της δουλειάς της στερήθηκε αρκετά τα παιδιά της στη μωρουδιακή τους ηλικία, ωστόσο πλέον τα απολαμβάνει.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αποχή της από την τηλεόραση αυτή τη σεζόν, την οποία όπως είπε, χρειάστηκε 6 μήνες για να τη συνηθίσει, ξεπερνώντας την ένταση του καθημερινού προγράμματος που είχε μέχρι τότε. Η ίδια πια ασχολείται με την εταιρεία της με τις πολυβιταμίνες, ενώ συμμετείχε σε ταινία με τον Αλέξη Βούλγαρη και παράλληλα έχει και άλλες ασχολίες. Η διαφορά της ζωής της τώρα με πριν είναι πως πλέον προσαρμόζει η ίδια το πρόγραμμά της.

Η απάντηση για τα σχόλια που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου

Η Βίκυ Καγιά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στην Αθηνά Οικονομάκου και τα σχόλια που δέχτηκε για το κοινό τους ταξίδι στο Dubai, ύστερα από ένα κάλεσμα που είχαν. Πολλοί ήταν αυτοί που ουσιαστικά, σχολίασαν αρνητικά την ηθοποιό στα social media και το Instagram της, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο από το πολυτελές ξενοδοχείο που έμεναν εκείνη κι ο σύζυγός της αλλά και όλοι όσοι ήταν καλεσμένοι.

https://www.instagram.com/reel/C3H0WLNBIPX/

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό, καλεσμένο ήταν το κορίτσι, μια χαρά, γλυκύτατη, περάσαμε ωραία - εγώ δεν έχω ξαναπεράσει χρόνο μαζί της - τι πλάκα, τι γέλιο ρίξαμε και με τον άντρα της. Υπέροχα παιδιά» είπε η Βίκυ Καγιά βρίσκοντας λίγο υπερβολική την αντίδραση του κόσμου.

Η διπλή glam εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και η «συνάντηση» με Naomi και Jennifer Lopez