Η Βίκυ Καγιά έκανε το δικό της night out με το πιο κομψό βραδινό look του χειμώνα

Η Βίκυ Καγιά έκανε το δικό της night out με το πιο κομψό βραδινό look του χειμώνα

Η Βίκυ Καγιά με το sparkly παντελόνι που φορέσαμε στις γιορτές.

Η Βίκυ Καγιά έχει έναν μοναδικό τρόπο να προσαρμόζει τέλεια το στυλ της για κάθε περίσταση. Και αυτό έχει να κάνει φυσικά με την άψογη σχέση που έχει με την έννοια του dress code. Γιατί μπορεί οι περισσότερες να θεωρείτε το dress code ως κάτι το κουραστικό, το καταπιεστικό και το συντηρητικό, αλλά με την ευρύτερη έννοια, δηλαδή με το να ξέρεις καλά τι πρέπει να βάλεις και πού, είναι ότι πιο σημαντικό πρέπει να μάθει μια γυναίκα γύρω από το styling.

https://www.instagram.com/reel/C2w--WzIyYQ/

Kαι η Βίκυ Καγιά είναι η απόλυτη master σε αυτό. Ξέρει πότε να απολαύσει ένα απόλυτα άνετο look με φόρμες ή κολάν και πότε θα χρειαστεί να δημιουργήσει ένα αυστηρό office outfit, με maxi παλτό και μια lady like τσάντα. Οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι το τέλειο inspo για να καταλάβεις ακριβώς πώς συνδυάζει τα ρούχα και τα αξεσουάρ της σε κάθε περίσταση. Χθες το βράδυ η Βίκυ βρέθηκε μαζί με φίλους στο γνωστό νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Μαρινέλα μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και όλοι προσέξαμε το άψογο night out σύνολό της.

Piet Mondrian:Ο κορυφαίος μοντερνιστής ζωγράφος που χάρισε στον Yves Saint Laurent 6 μυθικά φορέματα

Βίκυ Καγιά: Το glam παντελόνι των γιορτών επιστρέφει.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων η Βίκυ Καγιά είχε ανεβάσει ένα ωραίο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδωσε όλες εκείνες τις συμβουλές που θέλαμε να ξέρουμε για το πώς να συνδυάσουμε ένα glam παντελόνι. Ένα παντελόνι με strass ή shiny ύφασμα, το οποίο μας έδειξε πώς να το φορέσουμε και πρωί σε ένα casual, festive look αλλά και βράδυ φυσικά σε μία έξοδό μας. Και επειδή η Βίκυ είναι η τέλεια δασκάλα, αποφάσισε να μας αποδείξει ότι πράγματι τα styling tips της δουλεύουν.

https://www.instagram.com/reel/C1HXsGWIuqy/

Έτσι σε φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή βραδιά την είδαμε με ένα μαύρο παντελόνι με strass, λευκό πουκάμισο το οποίο έβαλε μέσα στο παντελόνι της και το άφησε ανοιχτό μέχρι την κοιλιά, ενώ από μέσα φαινόταν ένα μαύρο brallette. Chic και παράλληλα sexy η Βίκυ το απογείωσε με το κόκκινο κραγιόν της και διακριτικά αξεσουάρ.