Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά, τo προξενιό με τον άντρα της και το cozy σπίτι τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά, τo προξενιό με τον άντρα της και το cozy σπίτι τους

«Τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή» αναρωτήθηκε η ηθοποιός ενώ έτρωγε burger με τον άντρα της στο αμάξι μετά την έξοδό τους.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη φαίνεται πως έχει «βρει τον δάσκαλό της» στο πλευρό του Νικηφόρου Χαραγκιώνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη, τον οποίο και λατρεύουν.

Ο σύζυγος της ηθοποιού έχει κι άλλους δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, με τους οποίους η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει πολύ καλή σχέση, αφού κατά κάποιον τρόπο έχουν μεγαλώσει μαζί, αν σκεφτεί κανείς πως με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη το 2023 έκλεισαν 12 χρόνια γάμου, γι' αυτό και δεν τους ξεχωρίζει από τον 8χρονο Δημήτρη.

Για πρώτη φορά , όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Δανάη Μπάρκα, ο Δημήτρης θα την παρακολουθήσει στο θέατρο στην παράσταση Η Προξενήτρα και όπως τόνισε έχει μεγάλη αγωνία η ίδια για την αντίδρασή του.

To προξενιό της Ευδοκίας

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός αποκάλυψε και ποιος ευθύνεται για τη γνωριμία της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Καταρχάς ο γάμος μου. Εμένα μου γνώρισαν τον Νικηφόρο και νομίζω ότι είναι ένας πετυχημένος γάμος. Είπα εγώ στην κουμπάρα μου, που πια μας πάντρεψε - και σε αυτό το κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Βασίλης ο Μπισμπίκης, το οφείλουμε στον Βασίλη αυτό - του είπα λοιπόν και της άλλης της φίλης μου ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φορά γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι και να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο μου. Θέλω έναν τέτοιο άνθρωπο να τον παντρευτώ. Και μου έφεραν τον Νικηφόρο! Είπε ο Βασίλης στη Βάσια, που τότε ήταν φίλη του Βασίλη - και είναι ακόμα - "η φίλη μου η Ευδοκία θέλει αυτό", είπε η Βάσια "α, το αφεντικό μου είναι έτσι" και μου τον έφεραν στο θέατρο, με είδαν, εγώ έπεσα κάτω, αλλά ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο. Ε, και μετά από 20 μέρες έπεσε κι αυτός» είπε η ίδια με αφορμή τη συζήτηση για τα προξενιά που έκαναν με τη Δανάη Μπάρκα λόγω και της παράστασης που θα πρωταγωνιστήσει.

Και η αλήθεια είναι πως συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Όπως έγραψε η ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή της μετά την βραδινή τους έξοδο «Τι να ζητήσω άλλο από τη ζωή...Μεθύσι με την αγάπη μου και χάμπουργκερ στο αυτοκίνητο».

423147431_3557291547878486_5002878419478984645_n.jpg

Και όταν περνούν όμως χρόνο στο σπίτι τους η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τον γιο τους είναι σαν να βρίσκονται στον μικρό προσωπικό τους παράδεισο.

Το cozy σπίτι του ζευγαριού

Όπως θα δεις έχουν ένα πολύ φωτεινό και φιλόξενο σπίτι με ένα ευρύχωρο σαλόνι στο οποίο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του ξύλου, ενώ τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να μπαίνει στο σπίτι και να το ζεσταίνει. Όσον αφορά τα έπιπλα αποπνέουν μια vintage αισθητική.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, βέβαια στα περισσότερα δωμάτια έχει ο 8χρονος Δημήτρης με τα παιχνίδια του και το γραφείο για να κάνει τις εργασίες του.

Η αλλαγή στα μαλλιά

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει άψογα τα à la garçon κουρέματα κάνοντας διάφορα χτενίσματα. Αυτή τη φορά βέβαια, η ίδια προτίμησε να αφήσει λίγο τα μαλλιά της να μακρύνουν με τους followers της να λένε βλέποντας το νέο της hair look πως μοιάζει με την ηθοποιό Gillian Anderson.

https://www.instagram.com/p/C3BDDMtIsqH/

Όπως θα δεις μάλιστα, συγκριτικά με τις προηγούμενες φορές η Ευδοκία Ρουμελιώτη επέστρεψε στις πιο μελί αποχρώσεις σε αντίθεση με το ξανθό χρώμα μαλλιών που είχε.