Καλεσμένη σε γάμο η οικογένεια Ζαμπίδη και η σύζυγος του Iron Mike «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Καλεσμένη σε γάμο η οικογένεια Ζαμπίδη και η σύζυγος του Iron Mike «έκλεψε» τις εντυπώσεις
Instagram

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η σύζυγος του αθλητή, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου.

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η σύζυγος του Μιχάλη Ζαμπίδη, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου. Το concept ήταν «καλεσμένη σε γάμο» και μάλιστα στον γάμο του κουμπάρου. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε ήδη νικήτρια και μάλιστα δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει και πολύ, αφού η γυναίκα του Iron Mike έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε όλα τα βλέμματα, με έναν κλασικό τρόπο.

Διπλή χαρά για τον Μιχάλη Ζαµπίδη και θα «λιώσεις» από τα πλάνα του σπιτιού του Iron Mike στη Βούλα

Less is more

Ποιος ήταν αυτός; Μια μαύρη μακριά τουαλέτα που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της, μιας και ήταν σε εξαιρετικά στενή γραμμή. Με νότες διακριτικής πολυτέλειας και μερικά luxury κοσμήματα να δίνουν τις απαραίτητες glamorous πινελιές, έδειχνε εκθαμβωτική με εμφάνιση που θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίξει μια διεθνούς βεληνεκούς celebrity σε επίσημο red carpet για πρεμιέρα ταινίας.

Συγκεκριμένα, συνδύασε τη maxi τουαλέτα της με ένα κομψό μικρό φάκελο, που ήταν επίσης στην πιο μυστηριώδη απόχρωση της παλέτας. Μαύρο όμως ήταν και το πανωφόρι που επέλεξε για να προστατευθεί από το κρύο. Χωρίς φυσικά να χάσει σε επισημότητα ή να στερήσει από το look τόνους glam, φόρεσε ένα μαύρο γουνάκι που της προσέδιδε αρκετό όγκο στο πάνω μισό μέρος του σώματός της. Έτσι, κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ ωραία οπτική αντίθεση με την ψιλόλιγνη σιλουέτα της, που «φανερωνόταν» από τη μέση και κάτω.

Το πρόσωπό της, που πλαισιωνόταν από ένα ζευγάρι old Hollywood σκουλαρίκια, έδειχνε εξαιρετικά φρέσκο χάρη στο ελαφρύ μακιγιάζ που δημιούργησε η make up artist της (ή και επιμελήθηκε μόνη της). Με έμφαση στα μάτια της, προτίμησε να έχει ένα έντονο smokey eyelook και πιο διακριτικά χείλη, ενώ είχε τα μαλλιά της χτενισμένα σε ανάλαφρη μπούκλα. Χάρη στο μακρύ μήκος τους, ολοκλήρωναν άψογα το όλο look και του χάριζαν μια πολύ γοητευτική, νεανική πινελιά.

Ο αθλητής έδειχνε πολύ χαρούμενος για τον φίλο του, Κωνσταντίνο Κάτσικα, που ντύθηκε γαμπρός, αλλά και εξαιρετικά περήφανος για τη γυναίκα του που τον συνόδευε.

https://www.instagram.com/p/C3vCHows1WV/

Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία - Καρολίνα Ντάσιου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια μεγαλοπρεπή και καλόγουστη τελετή τον Ιούνιο του 2023. Ακολούθησε αμέσως μετά η βάφτιση των δίδυμων κορών τους, στον Ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Οι λεπτομέρειες που ξεχώρισαν στον γάμο Ζαμπίδη-Ντάσιου και τα 3 ονόματα των διδύμων παιδιών