Οι λεπτομέρειες που ξεχώρισαν στον γάμο Ζαμπίδη-Ντάσιου και τα 3 ονόματα των διδύμων παιδιών

Οι λεπτομέρειες που ξεχώρισαν στον γάμο Ζαμπίδη-Ντάσιου και τα 3 ονόματα των διδύμων παιδιών

Διπλή χαρά εχθές για τον Iron Mike, Μιχάλη Ζαμπίδη και βρίσκουμε όλες τις λεπτομέρειες που έκανε τη μέρα να είναι ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης παντρεύτηκε και βάφτισε και τα τρία του παιδιά, και η χθεσινή έγινε μία από τις χαρούμενες ημέρες της ζωής του.

Σήμερα γάμος γίνεται και όχι μόνο: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φτιάχνει την οικογένεια που ήθελε

Η διπλή χαρά Ζαμπίδη και Ντάσιου

Ημέρα διπλής χαράς ήταν η χθεσινή, 17 Ιουνίου 2023, για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τη γυναίκα της ζωής του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου. Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο αυτό, ακολούθησε και η βάφτιση των διδύμων κοριτσιών του. Ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα γέμισε από φίλους και γνωστούς του ερωτευμένου ζευγαριού, μεταξύ των οποίων η Μάγδα Τσέγκου και ο Μάνος Ιωάννου, που θέλησε να τους τιμήσει σε αυτή την τόσο σημαντική οικογενειακή στιγμή. Πρώτος από όλους έφτασε ο iron Mike γαμπρός μέσα στο βρετανικό supercar, Mclaren 720S για να περιμένει εκεί τις γυναίκες της ζωής του.

"Έχω άγχος. Έχω και τα διδυμάκια μου που τα βαφτίζουμε με το άλλο μου μισό πλέον… Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Η πατρότητα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Σίγουρα σε γλυκαίνει η πατρότητα, σε μαθαίνει να έχεις υπομονή. Βοηθάω όσο μπορώ, όταν είμαι σπίτι δε με παίρνει να κάνω αλλιώς, δεν έχω περιθώρια" δήλωσε λίγο πριν τα μυστήρια ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Όσον αφορά τα ονόματα των νεοφώτιστων, που ήρθαν στη ζωή τον Μάιο του 2022 για να επισφραγίσουν με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους, είναι Γεωργία-Σοφία και Αγάπη. Για την επιλογή των ονομάτων, ο περήφανος μπαμπάς είπε: "Είναι η Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία. Το σπίτι μας γέμισε με Σοφία και Αγάπη, είναι ιδιαίτερες αξίες. Θα ξεκινήσω με το Αγάπη, μιλάγαμε με τη Μαρία και σκεφτόμουν να της το προτείνω ή όχι, όταν της το είπα μου απάντησε ότι το βρίσκει εξαιρετικό και ότι της αρέσει πάρα πολύ. Σοφία είναι η μητέρα της Μαρίας. Γεωργία είναι η μητέρα μου".

Διπλή χαρά για τον Μιχάλη Ζαµπίδη και θα «λιώσεις» από τα πλάνα του σπιτιού του Iron Mike στη Βούλα

Οι σημαντικές λεπτομέρειες της μέρας

Στα inside info του γάμου, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερο πέπλο της νύφης που επέλεξε μια ρομαντική στράπλες νυφική δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Βενέτη. Την παράσταση έκλεψε η μακριά ουρά, αλλά και το κεντημένο στο χέρι πέπλο, με λευκή δαντέλα. Σημαντική λεπτομέρεια ήταν και τα χρυσά στέφανα που άλλαξε το ζευγάρι, με κουμπάρους τον Κωνσταντίνο Κάτσικα και τον Άμλετ Τουνιάν. Τέλος και όπως αποκάλυψε λίγο μετά τον γάμο ο γαμπρός, η νύφη δεν του πάτησε το πόδι στο γνωστό στιγμιότυπο του "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα".