Ο Ben Affleck βγήκε βόλτα με την Jennifer Lopez και τη Jennifer Garner και οι φωτογραφίες «μιλούν»

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ben Affleck βγήκε βόλτα με την Jennifer Lopez και τη Jennifer Garner και οι φωτογραφίες «μιλούν»

Με τις δύο Jennifer της ζωής του έκανε μια σπάνια έξοδο ο Ben Affleck και μας έδειξαν πόσο αφοσιωμένοι γονείς είναι και οι τρεις.

O Ben Affleck και η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner, συνεχίζουν να μας δείχνουν πως ακόμα και οι σταρ του Hollywood μπορούν να είναι δίπλα στα παιδιά τους και μάλιστα να κάνουν βόλτα μαζί με πρώην και νυν συντρόφους και συζύγους.

Νυν και πρώην μαζί για τα παιδιά τους

Η Garner βρέθηκε μαζί με τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck σε εκδήλωση των παιδιών του πρώην ζευγαριού και στο μουσικό αυτό event ο Ben με τις δύο Jennifer κάθισε μαζί.

Η 51χρονη Garner είχε δίπλα της την 14χρονη κόρη της Seraphina και τον 11χρονο γιο της Samuel ενώ η Lopez είχε μαζί της την 15χρονη κόρη της Emme.

Στην παρέα των νυν και των πρώην δεν εμφανίστηκε ο γιος της Lopez Max και η 18χρονη κόρνη του Ben με την Garner, η 18χρονη Violet.

Garner και Affleck έχουν δείξει πολλές φορές πως το να είναι ενωμένοι για τα παιδιά τους είναι απλό εφόσον υπάρχει θέληση.

Πηγή ανέφερε στο Us Weekly πως ο Ben είναι προσγειωμένος και έχει φροντίσει κι αυτός να διατηρεί μια καλή σχέση με τον νυν σύντροφος της Garner, John Miller και υπάρχει ανάμεσά τους σεβασμός.

Ο Miller είναι on και off ζευγάρι με την Garner από το 2018 ενώ και η Lopez έχει βοηθήσει στο να έχει ο σύζυγός της την καλύτερη δυνατή σχέση με τη μητέρα των παιδιών του.

«Το δράμα του παρελθόντος και τα συναισθήματα του διαζυγίου ανήκουν στο παρελθόν και όλοι βοηθούν στο να πετύχει η σχέση. Η Jennifer Lopez είναι φιλική με την Garner και τα παιδιά νιώθουν τη ζεστασιά και την αγάπη από όλες τις πλευρές», ανέφερε άλλη πηγή στη Daily Mail τον Σεπτέμβριο του 2023.

Μιλώντας για τον Ben ως πατερα στο View, η Lopez είχε πει χαρακτηριστικά:

«Ειλικρινά είναι ο καλύτερος πατέρας, είναι απίθανος, φέρνει δάκρυα στα μάτια μου να τον βλέπω, όταν είναι με τα παιδιά είναι εκεί, διαβάζουν μαζί, μαθαίνει από αυτό, το αγαπά όλο αυτό. Είναι παρών και αυτό θέλουμε όλοι, έναν πατέρα που να είναι εκεί, να νοιάζεται, κάθε μέρα, αυτός είναι ο Ben».

arried in July 2022 and have been raising their blended family together ever since.

Και στη γιορτή του πατέρα, η Jennifer είχε αφιερώσει ένα ολόκληρο ποστ στον Affleck τονίζοντας:

«Σε παρακολουθώ ως πατέρα εδώ και ένα χρόνο τώρα και είσαι ο πιο αφοσιωμένος, αγαπημένος, ανιδιοτελής πατέρας. Και μάλιστα όχι μόνο στα δικά σου παιδιά, αλλά και στα δικά μου, για τα οποία δεν είχες καμία υποχρέωση. Σε ευχαριστούμε για όσα κάνεις για εμάς. Η αγάπη μας για εσένα δεν έχει όρια».

https:

H Jennifer Lopez αποκάλυψε με μία φωτογραφία τις σχέσεις του Ben Affleck με τα παιδιά της